Jump to content

Priza Bricheta In Portbagaj

Bogdan Ungureanu
 Share

Postare recomandată

Salut..si eu o intrebare.Stie careva de unde pot comanda din tara sau din Arad priza si tot ce trebuie..ca si eu la golful meu am gasit aceea mufa si nu stiam la ce foloseste.Mi.ar prinde bine o bricheta in portbagaj. 

Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai cauti prin dezmembrari si gasesti ieftine ca noua este 40 de lei una si nu prea merita.

Link către comentariu

Doar 40 lei sa coste noua oem ?

Link către comentariu

Si eu am gasit cele doua mufe in portbagaj si am montat bricheta si lampa,doar ca bricheta nu are curent,mai trebuie pusa vreo siguranta?Lampa functioneaza normal.

Link către comentariu

• 1 month later...

Dupa 2 ani de negura in porbagaj,recent am facut o tiganie cu piese originale.Lampa mica nu merge de swich,bricheta era montata in mocheta cumparata.Lampa mare e de haudi si se aprinde manual ca la beci.I si O se ilumineaza pe pozitie/faruri.Nu recomand dar e practic.Cam asa arata ...  

Imag014.jpg

Imag017.jpg

Imag015.jpg

Probabil voi remedia swich-ul sa se aprinda normal lampa mica,cindva.

Modificat de Marius-Dan
poze
Link către comentariu

• 3 years later...

Am găsit topicul asta din întâmplare și mi s-a părut interesant. Din câte am înțeles dacă am siguranța de 30A în soclul 35, am și fire trase. Siguranța de afla în tablou... Dar nu știu unde sa caut firele, pe stânga? Pe dreapta? Cam unde ar trebui sa fie montata priza? Nici pe net nu am găsit poze cu priza montata pe bora berlina... 

Deci unde sa caut firele? Cum se demontează tapițeria dacă e nevoie? 

Link către comentariu

On 5/4/2012 at 7:41 PM, SSRAZVAN said:

Salut,

Am fost la masina sa vad daca am si eu firele trase pentru bricheta si am vazut ceva pe acolo si vreau sa stiu daca asta este mufa pentru bricheta in portbagaj??

post-46557-0-98044100-1336149678_thumb.j

post-46557-0-83218900-1336149681_thumb.j

post-46557-0-55416300-1336149684_thumb.j

On 10/11/2012 at 8:46 PM, mita_lw said:

Salut,azi cand am dat jos din portagaj mocheta din partea dreapta am gasit un cablu cu mufa.atasat pun poza si intrebarea mea ... este pentru priza ?multumesc! :)

acum atasez si poza...scuze

post-70533-0-62612500-1349977598_thumb.j

Cateva pag inainte, sunt si raspunsurile. Pe partea dreapta. Mai departe, pe google sigur gasesti o gramada de diy uri, cum sa desfaci.

Link către comentariu

Am citit topicul cap-coadă, în pozele din mesajul citat, este vorba de golf 4. 

Ma gândesc ca la Bora este diferit, ca poate firele sunt pe stânga, având în vedere ca tot în stânga este și lampa. 

Link către comentariu

Baga un ochi, desfa tapițeria și vezi dacă e tot asa

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!