Jump to content

Garantie Leon


dinculescu
 Share

Postare recomandată

Salut,

Am o intrebare referitoare la garantie.

Am un leon cumparat de la Metrotehnica. Perioada de revizie la dealerul respectiv este de 10.000 km. In cartea tehnica precum si la dealeri precum PBA,PBV,AltoSyncro revizia se face la 15.000.

Eu am facut prima revizie la Metrotehnica la 9000 km si mi-au scris in cartea de service ca urmatoarea revizie se va face la 19.000 km.

Intrebare:

Daca aleg sa merg la un alt service unde revizia se face in perioade de 15.000km, in conditiile in care eu am facut prima revizie la 9000 km, voi pierde garantia Seat daca urmatoarea revizie va fi la 9000+15.000 km si nu la 19.000 asa cum scrie in cartea de service completata de cei de la metrotehnica? Sunt obligat acum sa fac mereu reviziile din 10.000 in 10.000 de km?

Multumesc,

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sa faci revizia la 10.000 de km este sugestia acelui service.... mereu omit sa spuna ca e o sugestie... s-a mai scris f mult despre treaba asta pe care o face Metrotehnica :( Sugestia eu o consider una buna nu are ce sa-ti dauneze masinii dimpotriva e f bine pt filtre mai ales.

Tu esti obligat de termenii din certificatul de garantie sa faci revizia la 15.000 de km. Asta trebuie sa faci! Iar daca mergi data viitoare la Metrotehnica pt revizie atunci sa-i spui omului din service sa nu mai scrie urmatoarea revizie in 10.000 de km.

Si pe mine m-a enervat f mult treaba asta desi eu am facut reviziile cam la 12.000 de km maxim!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, si eu consider o idee buna revizia asta la 10.000 mai ales pt Romania. Problema e ca, eu circul in afara mai mult. Iar in perioada asta voi fi tot in strainatate in concediu si e posibil sa depasesc nr de km scris in carte de metrotehnica. Sa inteleg ca ma pot duce la orice alt service seat care face revizii la 15.000 si nu o sa fie problemede garantie?

merci,

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sa inteleg ca ma pot duce la orice alt service seat care face revizii la 15.000 si nu o sa fie problemede garantie?

merci,

Binenteles.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Te poti duce la orice dealer autorizat Seat de oriunde. In caz de urgenta si masina e in garantie poti merge la cel mai apropiat service din grupul VAG (skoda, vw audi).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!