Jump to content

Merita Cordoba 1.9 Sdi 7500 Euro?


aossic
 Share

Postare recomandată

Buna ziua!

De curand mi-am vandut masin SUPERNOVA 2002, de care am fost foarte multumit avand in vedere costurile de exploatare si consumul. Minusuri avea destule, dar pe ansamblu si-a facut treaba foarte bine.

Acum am gasit la un prieten in care am incredere pentru ca lucram la acelasi servici si stiu ca nu a avut probleme cu o Cordoba din august 2004, motor sdi, abs, 2 airbag-uri, geamuri electrice, etc.

Cel mai mult ma incant numarul de kilometri efectuati 37.000, intretineri facute la zi, intretinere usoara. PRETUL ESTE DE 7500 sau 6000 si sa platesc 12 rate la leasing 189 EURO. Pentru mine este foarte important sa am incredere in cumparator si sa nu bag bani de la inceput.

Credeti ca merita pretul? Ce varianta ar fi mai buna (la leasig CASO este inclus)?

Daca doresc sa o revand o sa am probleme cu revanzarea si cam care ar fi pretul real pe piata?

Teoretic dupa terminarea leasingului as fi primul proprietar, masina o voi folosi mai mult in oras si in concedii plus o plecare in Europa anul acesta (motivul real pentru care am vrut alta masina). Nu sunt vitezoman si mai bine pe drumurile din Romania mergi mai prudent....

Cam lung mesajul dar ar trebui sa ma decid pana duminica 06 iulie 2008. Va multumesc anticipat pentru orice parere avizata.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut. Nu inteleg... o cumperi de la tipul respectiv si faci continuare de leasing? Ca n'ai cum sa cumperi o masina de la un particular si sa o iei in leasing :) Eu am fost luna trecuta la TopCar Cluj ca sa ma interesez cat mi'ar da pe masina daca as face buyback (masina este luata din 2006 de la ei si am 40500km la bord. Mi'au spus ca mi'ar da pe ea 8000

Modificat de CristiN
renunta te rog la quote la mesajul anterior
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc pentru raspuns.

Am cele doua variante de cumparare 7500 jos plus acte de preluare RAR etc... sau 6000 si rata de 189 EURO pe luna timp de 12 luni, in care intra CASO la GENERALII) fara alte taxe, imi raman cei 1500 sa achit in continuare leasingul (oricum trebuie sa-mi fac CASO).

Astept pareri daca merita pretul si cat de greu o pot revinde.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

un SDI in vacanta, daca sunt 2 persoane plus bagaje e ideala..daca nu te grabesti. am facut multe concedii cu Ibiza SDI, si ajunsesem dupa mers pe autostrada constant la 120 la ora la consumuri medii de 3-4%. motor simplu, intretinere simpla. ideala si pt oras.

acum, legat de pretul masinii, eu zic ca e ok. ar iesi sub 10 000 cu totul. daca ar si putini km, suna ok. dar, calculele financuare doar tu le poti face. :(

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pretul este acelasi 7500+caso 550=8250 sau 6000+leasing 189X12=8250

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut! Parerea mea e ca merita din plin orice varianta ai alege... Eu personal as alege plata cu banii jos, iar dupa aceea te hotarasti ce si cum cu casco. Daca stii si proprietarul la kilometrii astia e si mai ok :) Parerea mea e ca ai sa fii multumit de motorul economic, desi nu are performante strigatoare la cer.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si mie mi se pare pretul bun si, desi sunt adeptul masinilor noi in cazul cand o cumperi de la un prieten si cunosti istoricul masinii chiar este ok!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ca posesor de sdi .... nu ai luat-o deja? mai stai pe ganduri?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!