Jump to content

Carburatoare Vacuumatice Pe Boxer


zavera
 Share

Postare recomandată

salut ! jan te rog sa ma liminezi si pe mine: merg montate carburatoare vacuumatice pe boxer ?

Modificat de R_a_z_v_a_n
Editare titlu.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

De-alea cu "sertar" sau nu stiu ce minunatie? N-am vazut, dar mi-a povestit cineva de asa ceva...

Probabil ca merge cam orice carburator, atita timp cit amesteca aer cu benzina :rolleyes:. Probabil ca trebuie, totusi, sa aiba camera de nivel constant, io stiu?

Dar mai putin probabil e sa gasesti asa ceva de pe motoare de 1300-1600 cmc. Asta inseamna, cred, autoturism si n-au fost multe cu carburatoare de-astea.

Modificat de jan
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am gasit carburi de moto care sint vacuumatice .au difuzorul pe 52

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Oho. Cum sint, fiecare cu aia ma-sii sau prelucrate/prinse in acelasi corp? Ce capacitate avea motorul?

Astea or fi avind cu totul alte dimensiuni, poate-i mai putin important diametrul difuzorului...

Tre' sa mai citim, sa vedem ce-i cu astea.

Asa, vad ca ai mai tari cu de-astea sint Mikuni. De-astea sint? Nasol e ca astea par sa fie orizontale si nu prea ai pe ce galerii sa le pui, decit daca le faci.

Pe urma sigur o sa trebuiasca pompa electrica.

Modificat de jan
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sint in ,,baterie,, toate la un loc.dar asta este cea mai mica dintre probleme.motor de suzuki srad 750 r.deci 750cmc.trebuie sa vad ce-i cu srad :sistem ram air direct.nu stiu daca sint mikuni sau keihini.galeriile stiu unde sa le fac .iar despre pompa ,binenteles pompa de pe aceeasi motocicleta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Nu prea merg din cauza principiului. alea sunt optimizate pentru motocicleta unde motorul are pana la 13.000 rpm pe cand unul de brosca nu sare de 5000, pulsatiile de aspirare ,la motocicleta sunt dese si de amplitudine mica (cilindreea de ~ 150 cmc/clindru) asta face un flux aproape constant prin venturi daca le-ai pune pe broasca oscilatiile acului si mambranei ar face un mers mai prost plus ca sunt dificil de reglat si calibrat. Amun prieten cu o motocilcleta de-asta si merge de 2 ori pe an cu ea sa isi calibreze carburatoarele intre ele.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am si eu o motocicleta honda de 750 cu 4 carburi vacumatice. Motorul se tureaza pana la 7-8 mii de ture lejer, ma indoiesc ca ar merge carburile puse pe un motor de turatie mica. Le-am desfacut, m-am uitat un pic la ele si le-am pus inapoi ca mi-am prins urechile. Treaba cu sincronizarea nu e grea, exista niste ceasuri care indica depresiunea, nu stiu cum se numesc, si cu alea se pot regla foarte usor pentru ca fiecare carb are cate o stiutza acoperita cu un dop unde se monteaza ceasurile. Ceasurile costa aprox 50 de euro. Oricum daca te incumeti sa le pui ar trebui sa creasca puterea simtitor!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pe Volusia mea de 800 e un carburator Mikuni vertical. Cred ca s-ar potrivi pe VW, turatia nu e asa mare la un chopper, ar merita incercat, just for fun.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Motoarele acelea au si axe cu came ce duc motorul la 9000 rpm,deci turatii mari ca la motociclete, evident ca asa se pot monta carburi din acelea. Pe un motor obisnuit nu se pun, nu vor merge bine deloc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!