Jump to content

A3-ul Meu


idr

Postare recomandată

A3-ul meu (il am de aproape 2 luni): 2.0 tdi 140cp, dsg, xenon, senzori parcare spate-lumina-ploaie,dublu climatronic, audio bose 6cd, navi mic,incalzire scaune, oglinzi heliomate, 75k km.

inca o poza

post-27963-1214690254_thumb.jpg

post-27963-1214690496_thumb.jpg

Link către comentariu

frmuoasa masina,sa o stapanesti sanatos! niste impresii? cat a costat? de ce ai ales-o in 2 usi? sper ca nu te-am stresat cu intrebarile :D

P.S Bine ai venit pe forum! :beerchug:

Link către comentariu

Impresii: imi place la nebunie (in afara de jante,pe care sper sa le schimb) , dsg-ul e beton, trage bine , consum ok. E prima mea masina ca am 18 ani doar din noiembrie deci nu prea am cu ce sa o compar, eventual cu ale parintilor.

A costat 16900-17000 euro.

2 usi pentru ca arata mult mai bine decat sportback si in general merg singur sau cu prietena,deci nu ma deranjeaza ca am doar 2 usi.

Deocamdata nu o pot folosi ca mi-au expirat de vreo 1 sapt numerele rosii (nu m-am gandit sa iau numere de germania pe o perioada mai mare) si pana la 1 iulie astept sa :D

Nu m-ai stresat cu intrebari si mersi de urari :beerchug:

Link către comentariu

E frumoasa insa merita niste jante mari...ca arata aiurea cu capace... :angry:

Modificari ai in plan pentru ea? :huh:

Sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de multi km fara probleme :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Modificari e greu sa faci cand esti pe banii parintilor. Ce sper eu, in ordinea importantei: jante, navi+ , folie,eventual un cip dar trebuie sa ma interesez daca pot din cauza cutiei care nu suporta prea mult cuplu.

Mersi de urari

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos. Ai facut o alegere buna. Acum.. am si eu cateva curiozitati. Ce este butonul acela cu led de sub cel de reglare al luminii din bord, si ce sunt butoanele de langa bricheta. Eu nu am asa ceva.. si sunt curios.

Aaaa, si inca ceva. Oglinzile tale sunt incalzite? Daca da, cum le pornesti? Sunt tare curios cum e la tine...

Link către comentariu

Mi-a dat cateva batai de cap pana am aflat ce face butonul ala, e ON/OFF pentru Coming/leaving home sau cum ii zice,care aprinde farurile cand incui/descui masina si e intuneric. Butoanele de langa bricheta sunt pentru Navigatie (navi mic).

Oglinzile nu stiu daca sunt incalzite, cum imi dau seama?

Am vazut la tatal meu ca butonul de reglare al oglinzilor se invarte la 180 grade ca sa pornesti incalzirea (el are passat) poate asa e si la Audi.

Care e diferenta intre a3 8l si 8p?nu am gasit nimic la search. Cum imi dau seama al meu de care e? Al meu e produs in iulie 2004.

Link către comentariu

8L e prima generatie de A3, produsa pina in 2003. Al tau e 8P.

Sa-l stapanesti sanatos !

Link către comentariu
doru_constantiniu

E timpul sa-mi schimb si eu masina si ma gandesc la asa ceva. Ce parere ai despre ea? Ai avut vreo problema?

Link către comentariu

Am avut o problema cu antigelul pe autostrada, am pus solutie pentru radiator si de atunci nu mai am nici o problema. Sunt foarte multumit de ea. Oricum nu o am de mult ca sa ma pot pronunta, si de 2 saptamani sta in curte. Am vorbit cu o firma de inmatriculari sa faca eitot ce trebuie, am fost la rar. Azi e 2 iulie, am vorbit cu ei ca vreau sa o inscriu ca a venit noua taxa si imi spun ca trebuie sa merg cu ea la rar ca nu mi-au facut testul de noxe, dar eram acolo cand a bagat nenea furtunu pe esapament si a turato la 4500 :icon_thumright:

Go for it ;)

Link către comentariu

frumos a3-ul.si eu am cautat un a3,dar n-am gasit decat din 2003-2004 si aveau peste 80mii km(bugetul ma limita sa iau unu mai recent).asa am ales leonul

spor la cautat jante.

km multi si fara evenimente

Link către comentariu

A trecut 1 sapt si inca nu o pot inmatricula :| a trebuit trimisa cartea la rar sa treaca noxele pe ea. Cand vine cartea trebuie dusa nu stiu unde si dupa max 3 zile trebuie sa ne spuna cat e inmatricularea. ro sux :D

Cum imi dau seama daca are sau nu filtru de particule?

Link către comentariu

Felicitari pt alegere!Sa aveti parte unul de altul!Incalzirea la oglinzi functioneaza odata cu dezaburirea lunetei, pozitia comutatorului fiind pe mijloc.Se incalzesc doar cand sunt sub 5 grade afara...iti dai seama mai usor daca sunt incalzite scotand sticla si sa vezi daca ai trase firele pe sticla.Daca ai fire trase si papuci de plastic tre sa schimbi sticla cu unele care au contactele de incalzire. :icon_thumright:

Link către comentariu

2004 ... nu cred ca ai DPF ...

Anyway, frumos A3-ul :)

Link către comentariu

Masina arata super. Spunea cineva mai sus de jante (ar aranja-o un pic). Acum ca ai 18 ani trebuie sa ai capul pe umeri (nu numai la propriu) caci puterea ei se poate intoarce si impotriva ta.

Bafta si drum(uri) bun(e)!

Modificat de KatBlade
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!