Jump to content

Motor Stramb

DoruHl
 Share

Postare recomandată

Nu am gasit in nici un topic nimic despre aceasta.

Am achizitionat un POLO ATRACTIV cu motor de 1,4 80CP acum 2 luni si am observat ca motorul nu este orizontal, respectiv exista o diferenta de 2 cm intre extremitatile motorului. Acelas motor la un GOLF era orizontal. Am fost la reprezentanta si au spus fparte senin ca asa trebuie sa stea. La voi este tot asa?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut , daca asta e motorul , se pare ca e inclinat fata de orizontala... dar cel mai simplu, mergi iar la dealer si te uiti la altu nou de pe acolo...

post-4236-1214075631_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu e acesta. Am fost la dealer dar nu are decat 1200cmc de la Hapy si acela este tot stramb. Pentru mine e o nedumerire totala cum motorul de pe Polo care este acelas cu cel de pe Golf de 1.4 este stramb numai la Polo si la Golf e drept. O sa incerc sa caut pe cineva cu acelas motor. Multumesc.

Link către comentariu

e stramb in Polo si drept in Golf pentru ca in primul nu se poate insera la montaj ca sa stea drept , neavand efectiv loc decat asa

aceeasi poveste e cu ASZ la Fabia, respectiv Golf, Bora, Leon etc

Modificat de FABIAn RuSu
Link către comentariu

Am gasit pe cineva cu acelas motor si este tot stramb. Va multumesc pentru raspunsuri si explicatii

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!