Jump to content

Intrerupator Sau Senzor Desprins

sylar
 Share

Postare recomandată

Am scos din intamplare grila de plastic din dreptul farului de ceata din partea stanga. Si nu mica mi-a fost surprinderea sa gasesc un fel de intrerupator care pur si simplu "atarna" in interior. Am presupus ca este un intrerupator din cauza formei si mai ales ca in cap parea sa aiba chiar un buton.

Poate ma puteti lamuri voi ce este si unde trebuia prins...

Am atasat niste poze, a caror calitate nu este prea buna, le-am facut cu telefonul, dar sper sa ajute

post-22913-1212917145_thumb.jpgpost-22913-1212917181_thumb.jpgpost-22913-1212917207_thumb.jpg

Modificat de sylar
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu este intrerupator.

Este senzorul de temperatura care trebuia sa stea fixat pe bara ( pe interiorul ei ).

Mihai

Link către comentariu

Senzor de temperatura de la AC? ca nu am BC...

Este din plastic tot, daca era senzor de temperatura nu trebuia sa aiba si ceva de metal in varf?

Modificat de sylar
Link către comentariu

Este senzor de temperatura exterioara. Undeva in bara, acolo la grila, este o gaura, pur si simplu introduci senzorul in gaura respectiva, astfel, el va citi temperatura in continuare, dar nu va mai atarna asa.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!