Jump to content

Nu se inchide bine usa

Paul_VW
 Share

Postare recomandată

Am o problema cu usile de pe partea stanga, nu se inchid bine in partea de sus si la viteza se aude un sunet enervant... ce pot face? cum se pot aduce la pozitia normala...

dsc00002modifzd4.th.jpg dsc00003qv6.th.jpg dsc00004xv5.th.jpg dsc00005ja7.th.jpg dsc00006modifmj9.th.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai ai idee de ce nu etanseaza...? :)

Daca nu ai dat fetele la usi jos ma tem sa nu fie din cauza unui accident.Probabil ca se pot regla intr-un fel usile insa problema ta nu cred ca tine de regaljul din fetele usilor..

Link către comentariu

in dreptul incuietorii sunt aliniate perfect ? numai sus e cracanata?. Daca e numai sus trebuie sucita rama de un meserias in ale tinichigeriei,daca e cracanata si la incuietoare atunci se regleaza

Link către comentariu

Vezi care este luftul partii metalice a usii fata de aripa, usa spate, prag. Probabil incepe cu putin si ajunge sus sa fie mai vizibil. Atunci se pot regla balamalele usii. Vezi si luftul aripii fata de stalp (in comparatie cu aripa cealalta) si fata de capota (si la fel in comparatie cu cealalta aripa).

Link către comentariu

1. masina nu a fost avariata

2. usile sunt alilniate

3. in dreptul incuietorii sunt aliniate perfect, numai sus e cracanata

4. sunt ambele usi de pe partea stanga cracanate

multumesc de raspunsurile voastre rapide, in 5min 3 raspunsuri! ;:)

Link către comentariu

Dar cum de au ajuns asa dupa o perioada ? sau au fost de la inceput ?

Link către comentariu

Eu acum am observat

Ma gandesc ca au incercat hotii sa o deschida tragand de partea de sus, daca ati mai vazut, dar sunt amandoua departate :)...

Link către comentariu

Hmmm,nu cred ca incercau la ambele...chiar daca ar fi asa,cum s-a cracanat la fel se da si inapoi de un tinichigiu. Dar apa intra in ea ?

Link către comentariu

am aceeasi problema la usa fata dreapta

Link către comentariu

Pot spune ca am avut si eu asa ceva ... dar mult mai simplu, la mine nu erau aliniate usile nici la incuitoare, usa stanga fata era mai iesita in afara. S-a rezolvat foarte usor prin reglarea kremlierei, cred ca asa se numeste. :-?

Nu stiu insa cum se face reglajul ramei, am inteles ca e posibil.

Link către comentariu

la mine usa din dreapta fatza este mai sus decat restul...trebuie trantita mai bine ca sa se inchida...trebuie centrata cred

Link către comentariu

@WooZie: nu cred ca intra apa in masina, nu am vazut urme de umezeala...

Link către comentariu

Nu stiu insa cum se face reglajul ramei, am inteles ca e posibil.

Cu prese se trage, nu e reglaj din suruburi....asta doar in cazul in care e fugit doar un colt iar celelalte 3 sunt bune la lufturi.

Link către comentariu

M.am uitat astazi la ele si am incercat sa le indrept eu... am pus genunchiul in dreptul unde incepe geamul si am inceput sa trag... se pare ca functioneaza metoda dar imi e frica sa nu se intample ceva...

Ce credeti ca se poate intampla?... sa mai trag sau nu, efect a avut putin, dar nu stiu daca sa mai trag de ele sau nu?

Link către comentariu

Daca tot incerci coboara complet geamul ca sa nu il tensionezi cumva sa se sparga.

Link către comentariu

vezi cum tragi sa nu onulezi tabla, sau sa-i faci vreo cuta. De ce nu lasi pe altul sa-si asume raspunderea...un tinichigiu stie unde cedeaza tabla cand cedeaza...ma rog ai grija, dar vezi sa ai geamul jos

Link către comentariu

• 2 weeks later...

imi lipseste un surub din usa dreapta fatza...primul de sus la balama acolo...sunt mai multe dispuse in linie vertical...ala de sus de tot...de cat e ? ca sa pun altu

Link către comentariu

departatul ramelor geamurilor chiar daca va place sau nu provine de la indivizi care au incercat sa intre prin efractie.

Cu niste ani in urma am indreptat rama unui tico departata cam 10 cm de plafon (cit sa intre mina hotului sa traga de cuiul de blocare) si culmea e ca nu a sarit vopseaua nici cind au tras hotii de ea nici cind am impins-o eu la loc.

Link către comentariu

culmea e ca daca ii prinde, sansele sa pateasca ceva sunt foarte mici.

Link către comentariu

• 1 year later...

am si eu problema de genu asta cu usa din spate dreapta.. imi atinge plasticul de dinauntru, interiorul masinii, si e nealiniata in mai multe locuri.. pt ca a fost busita, dar cred ca o rezolv din balamare

Link către comentariu

si cum faci asta..daca nu e prea greu de explicat...adica pot face asta singur? sau se poate intervenii fara a se distruge usa?

merci mult!

bogdan

Modificat de dudu
Nu mai da Quote mesajului anterior! Foloseste AddReply sau FastReply! Citeste Regulamentul! Multumesc!
Link către comentariu

salut si bine ai venit ... o problema asemanatoare dar cu o usa fata a avut si un coleg de-al meu si a trebuit sa schimbe cablul de la inchidere de pe usa ...

Link către comentariu

desfac putin din suruburile de la balamale si pun un mic distantier.. si fac asta la balamalele care trb cat sa fie usa mai inclinata spre spate sau mai ridicata

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru ajutor!

Momentan masina este in service pt ca aveam de reparat cate ceva, printre care si usa. Sper sa fie ok, diseara aflu un raspuns cert si va comunic.

Modificat de dudu
Nu mai da Quote mesajului anterior! Foloseste AddReply sau FastReply! Multumesc!
Link către comentariu

• 1 month later...
George George

Va salut dragi colegi:

La mine usa dreapta fata se inchide numai daca tragi "cu simt de raspundere" de ea,din cauza unui accident din trecut

Toti meseriasii la care am fost au spus ca singura modalitate de a regla usa ar fi prin mutarea boltz-ului de pe stalpul central,dar asta ar crea distantare fata de usa din spate...

Exista vreo posibilitate de reglaj a usii fata din balamale,m-ar putea ajuta in problema mea?

Daca mut boltul,pot regla usa spate din balamale pentru a le alinia?

Numai bine

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!