Jump to content

Faruri Angel Eyes Sau Angel Eyes + Xenon Seat Leon

MOTANUL
 Share

Am gasit urmatoarele posibilitati:  

8 voturi

1. 1. 4. faruri noi cu angel eyes (intre 800-1600 ron)

• FK Automotive 988 ron
      4
    • Dectane 996 ron
      3
    • Jom 1056 ron
      1

Postare recomandată

Pentru seat Leon am gasit urmatoarele posibilitati pentru faruri:

1. Pastrarea farului original si adaugarea inelelor 200 ron http://www.angeleye.ro/index.php?stopuri-f...duri=angel-eyes

1.1 Pastrarea farului original + xenon faza scurta D.I.Y

2. Pastrarea farului original + inele + xenon faza scurta 600 ron

3. Pastrarea farului original + inele + xenon faza scurta + faza lunga 1000ron

4. Schimbarea farului cu unul care contine angel eyes http://www.autoaccesorii.ro/standard_categ...4&car_id=35

5. Schimbarea farului cu unul care contine angel eyes + xenon faza scurta

6. Schimbarea farului cu unul care contine angel eyes + xenon faza scurta + faza lunga ~ 1700 ron

Sunt multe posibilitati; pretul variaza considerabil in functie de solutia aleasa. Am vazut la intilniri destule masini cu faruri schimbate cu totul.

Pentru vizibilitate cea mai buna solutie ar fi pastrarea farului vechi si montarea kitului xenon pe faza scurta-lunga eventual proiectoare.

Pt. cei care doresc si angel eyes lucrurile se complica; (atasarea inelelor nu se poate face fara opturarea partiala a campului luminos). Din acest considerent schimbarea farului este necesara din punctul meu de vedere.

Astept si alte opinii - argumente.

post-1853-1212566733_thumb.jpg

post-1853-1212566738_thumb.jpg

post-1853-1212566745_thumb.jpg

post-1853-1212567227_thumb.jpg

post-1853-1212567237_thumb.jpg

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am votat cu varianta cu schimbare faruri FK automotive, mi se par cele mai misto ;)...vezi ca am gasit la un tip din tg. mures de pe okazii care le aducea cu 170 euro setul.

din cele 6 posibilitati as alege 5, varianta cu xenon pe faza scurta, pentru ca faza lunga o folosesc rar si nu merita investitia (plus ca avand xenon pe ambele faze nu stiu daca as mai putea da flash-uri).

eu deocamdata mi-am pus doar xenon pe farurile stock, urmeaza revizia de 90k :) si nu am bani acum de investit in faruri, poate mai incolo.

Link către comentariu

Ce nu imi este mie clar - la ce model de faruri aftermarket (FK, Dectane, Jom) angel eyes-urile au cercul complet?

Modelul care imi placea estetic cel mai mult - JOM (poza 4 randul 1); le are intrerupte si iese din discutie. (sau cel putin asa am dedus eu dintr-o poza in care erau aprinse)

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Motanule, eu mi-am pus de la dectane si sunt multumit de ele pana acum, numai ca faza lunga bate f aiurea, nu am reglat-o inca. In legatura cu xenonul, eu mi-am luat un kit pt faza scurta inca de dinainte sa-mi pun angel-eyes si nu am apucat sa-l montez, iar acum nu stiu daca mai merge montat. Stiti pe cineva care monteaza xenoane?

dsc00002zn3.th.jpg dsc00041xr7.th.jpg 19042008001fw1.th.jpg

Link către comentariu

te pot ajuta eu cu niste sfaturi privind montajul lor, sau vezi tutorialul meu... nu are rost sa platesti pe cineva pentru o operatiune pe care o poti face tu in 1h fara graba.

Link către comentariu

@ Cristi

Imi place modelul ales de tine. (cercul luminos e complet). Faza scurta este pe exterior? (acolo unde ai lupa?)

1. Poti sa setezi sa lumineze doar cerculetele? :blink:

2. Acum arata f. bine lumina galbuie. Dupa ce o sa montezi xenon o sa fie un contrast urat intre lumina galbuie de la inele si lumina xenonului (ca la BMW).

Ideal (nu stiu daca se poate in practica) as vrea sa mearga asa:

1. Pe pozitie doar inelele (fara becul de pozitie)

2. Lumina inelelor sa fie cu o tenta albastruie (apropiata de xenon)

3. xenon pe faza scurta

4. bec normal pe faza lunga - o sa faca nota discordanta (lumina galbuie) dar asta e.

Link către comentariu

te pot ajuta eu cu niste sfaturi privind montajul lor, sau vezi tutorialul meu... nu are rost sa platesti pe cineva pentru o operatiune pe care o poti face tu in 1h fara graba.

Mersi mult, uite acum am urmarit tutorialul tau (cu kitul meu de kenon in mana) si nu pare f greu de realizat, am sa incerc weekendul asta (daca reusesc o sa pun si poze), dar la mine ar cam fi 2 probleme: 1. nu am balasturi slim, dar asta e si 2. acum la farurile astea nu mai am capacele acelea in spatele lor (de la care ai desfacut tu clema si ai dat gauri prin ele), ci am niste capace separate pe fiecare bec, de cauciuc, de genul unor presetupe (nu mai stiu daca pe filet sau nu), sper sa trec peste ele.

@ Cristi

Imi place modelul ales de tine. (cercul luminos e complet). Faza scurta este pe exterior? (acolo unde ai lupa?)

1. Poti sa setezi sa lumineze doar cerculetele? :vaidecapulmeu:

2. Acum arata f. bine lumina galbuie. Dupa ce o sa montezi xenon o sa fie un contrast urat intre lumina galbuie de la inele si lumina xenonului (ca la BMW).

Ideal (nu stiu daca se poate in practica) as vrea sa mearga asa:

1. Pe pozitie doar inelele (fara becul de pozitie)

2. Lumina inelelor sa fie cu o tenta albastruie (apropiata de xenon)

3. xenon pe faza scurta

4. bec normal pe faza lunga - o sa faca nota discordanta (lumina galbuie) dar asta e.

1. Da, faza scurta este la exterior

2. Nu mai stiu exact daca sunt dectane sau jom, dar au fost in jur de 250E (~850ron parca)

3. Din pacate nu se aprind doar cercurile, fara becul de pozitie, dar am vazut pe cineva aici pe forum care vinde si o sa le pun pe xenon si pe alea

Link către comentariu

1. daca nu ai balasturi slim, o sa ai probleme cu pozitionarea celui drept (din pozitia soferului) pentru ca nu o sa incapa unde l-am pus eu, dar cred ca o sa-i gasesti loc pe undeva (se poate prinde de vasul de lichid parbriz pe partea dinspre aripa fata, partea stanga cum te uiti la el dinspre far)

2. daca ai capac de cauciuc poti sa treci doar firele pentru bec si eventual alimentare (la farul original alimentarea se gasea inauntrul lui, nu stiu la cele aftermaket ale tale cum este) si sa izolezi cu niste silicon transparent ca sa nu intre apa si nu o sa ai probleme.

bafta

Link către comentariu

Nu mai stiu exact daca sunt dectane sau jom, dar au fost in jur de 250E (~850ron parca)

Daca nu esti sigur macar zi-mi de unde le-ai procurat - sa nu fac vreo duda... Aveau pe stoc? Tare mult as vrea sa le vad inainte sa le cumpar.

Link către comentariu

Daca nu esti sigur macar zi-mi de unde le-ai procurat - sa nu fac vreo duda... Aveau pe stoc? Tare mult as vrea sa le vad inainte sa le cumpar.

www.gtvtuning.ro sau mess: vladgtv -de la ei am luat aproape tot la masina mea

Din pacate nu au mai nimic pe stoc, aduc numai la comanda din ce stiu eu

Link către comentariu

1. daca nu ai balasturi slim, o sa ai probleme cu pozitionarea celui drept (din pozitia soferului) pentru ca nu o sa incapa unde l-am pus eu, dar cred ca o sa-i gasesti loc pe undeva (se poate prinde de vasul de lichid parbriz pe partea dinspre aripa fata, partea stanga cum te uiti la el dinspre far)

2. daca ai capac de cauciuc poti sa treci doar firele pentru bec si eventual alimentare (la farul original alimentarea se gasea inauntrul lui, nu stiu la cele aftermaket ale tale cum este) si sa izolezi cu niste silicon transparent ca sa nu intre apa si nu o sa ai probleme.

bafta

Pot sa spun fericit ca am reusit sa le montez, numai ca m-am chinuit 2 zile (2 ore pe zi dupa serviciu, ce-i drept). Dupa ce m-am dumerit cum vin firele (nu-i mare lucru) toate bine si frumoase, numai ca becurile de la xenonul meu mai avea 2 margini (buze) la interior, pe cere celalalte nu le aveau. Le-am polizat si au intrat 90% si am indoit clemele de sarma care venau peste ele si le tineau fixe si s-au fixat. Maine seara o sa vad daca bat bine, ca sa stiu ce fac, ca de reglat sigur nu am cum, dupa modificarile facute de mine. O sa revin cu poze

Link către comentariu

daca te ajuta la ceva eu am ales Fk`urile uite cum se vad...

p1010641pg7.th.jpg

vwforum020lv8.th.jpg

la xenoane nu te pot ajuta k nici eu nu m`am hotarat inca :rolleyes:

Modificat de TicaLoS
Link către comentariu

As vrea sa-mi pun si eu niste faruri angel eyes pe masina.Sunt in dilema cu modelul.Am vazut acum cateva zile,in cautarile mele pe net,o oferta la un pret de 319 euroi parca,cu lupa pe scurta si 2 ringuri cu neon(tot parca).Marea diferenta este ca avea si sistem de autoleveling cu senzori ultrasonici.Insa problema e ca nu mai stiu unde am vazut oferta asta.M-ar interesa foarte mult,pentru ca cunoasteti toti ce inseamna sa te orbeasca niste faruri prost reglate,sau bine reglate (dar drumuri proaste).Stie cineva site-ul respectiv ?

Multumesc de ajutor !

Link către comentariu

As vrea sa-mi pun si eu niste faruri angel eyes pe masina.Sunt in dilema cu modelul.Am vazut acum cateva zile,in cautarile mele pe net,o oferta la un pret de 319 euroi parca,cu lupa pe scurta si 2 ringuri cu neon(tot parca).Marea diferenta este ca avea si sistem de autoleveling cu senzori ultrasonici.Insa problema e ca nu mai stiu unde am vazut oferta asta.M-ar interesa foarte mult,pentru ca cunoasteti toti ce inseamna sa te orbeasca niste faruri prost reglate,sau bine reglate (dar drumuri proaste).Stie cineva site-ul respectiv ?

Multumesc de ajutor !

Te inteleg perfect si imi permit sa dau un sfat celor ce vor sa-si ia angel-eyes sau alte faruri noi: luati-le cu reglaj. Eu dupa ce mi-am pus farurile pe masina. faza scurta nu batea f bine, dar cat de cat acceptabil si faza lunga dezastru, ambele faruri concentrate intr-un punct si f sus, iar acum dupa ce mi-am montat xenoanele pe faza scurta, nu mai vad nici cu ele bine, nu mai stiu ce sa fac, nu stiu daca si de unde sa le reglez.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Eu am faruri FK pe masini si nu prea sunt asa de multumit de ele, dar la banii aia in comparatie cu farurile originale sunt super, dar oricum se vad frumos frumos pe masina mai ales noaptea.

Link către comentariu

• 7 months later...

si=a montat cineva numai cerculetele? Sunt curios cum se monteaza, si daca obtureaza in vreun fel farul..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!