Jump to content

Scartait La Rotile Din Spate

Nemo_08
 Share

Postare recomandată

Salutare sunt nou pe forum am si eu un polo 9n 1.4 TDI 75 CP din 2004 si am o problema la rotile spate , toamna trecuta prin noiembrie a inceput sa scartaie urat de tot asa ca m-am dus cu ea la un service mi-au ridicat-o pe platforma si au gasit ca aveam cauciucurile acelea de protectie rupte. Baietii de la service au zis ca nu mai aveau altele de schimb asa ca am mers o perioada pana in ianuarie cand i-am facut revizia si mi le-au inlocuit . O perioada de timp nu am mai avut probleme cam pana in mai dupa care a inceput din nou sa scartaie, m-am dus cu ea din nou la service baietii mi-au verivicat bucsele, amortizoarele si arcurile si nu au gasit nimic , toate sfaturile si parerile voastre sunt binevenite

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ionel.d.2007

Bine ai venit printre noi! Pentru inceput iti recomand sa citesti tot ce s-a scris pana acum referitor la acest subiect. :icon_thumright:

Link către comentariu

Unde s-a scris...? ca poate nu stie omul ...

As fi si eu curis si nu am gasit un astfel de topic pe acest subiect...

Nu am probleme deocamdata dar as vrea sa citesc, sa stiu si eu.

Link către comentariu

ionel.d.2007

Daca te intereseaza problema trebuie sa faci sapaturi. Nu mai stiu exact unde am citit si mi-ar lua ceva timp sa le gasesc. :blink:

Link către comentariu

Daca scartaitul e tot pe spate, vezi daca nu s-au desprins sau rupt iara protectiile alea de la amortizoare.

Link către comentariu

am fost la service si nu au gasit nimic neregula masnsoanele de protectie sunt ok

Link către comentariu

Incearca sa ti-o testeze un mecanic pe un tester de ITP...daca isi face treba bine omul , sigur iti va da un diagnostic :banghead:

Link către comentariu

sal. ai frana pe disc sau pe tambur? la cele pe disc sunt ceva scartaituri la viteze mici.

Modificat de Robert_k
Link către comentariu

in dupa amiaza asta am dus-o la Capital auto si au zi sa vin intr-o ora ca imi spun sigur ce are

Link către comentariu

dorneanucostel

asteptam rezultatele :lol:

Link către comentariu

Au venit rezultatele se pare ca amortizoarele erau forjate din cauza faptului ca in momentul in care s-a rupt mansonul de cauciuc ai intrat mizeria si praful ce au dus la deteriorarea amortizoarelor . Maine ma duc la Nurvil sa mi le schimbe.

Modificat de Nemo_08
Link către comentariu

Gata le-am schimbat se simte foarte mult diferenta nici vorba de scartait acuma merge sooper masinutza :lol: :huh: :huh: :beerchug:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!