Jump to content

Ce Mesterim Pe La Masinile Noastre

88BLR
 Share

Postare recomandată

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 88BLR

75

• zib3r

37

• Cristi_XXZ

17

• Razak

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

de ce faci asta? stii ca se vor oxida... sau daca le dai cu lac, se vor coji.

trebuie re-polisate constant la cateva luni ca sa aibe efectul dorit.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si cu jante ce faci?... Este pasta de polish pt. asa ceva... :Driver:

Link către comentariu

Aveti ideie cum se schimba cuplajul cardanic de la coloana de directie, ca am un joc nene la el :blink: ......mi-e frica sa nu raman cu volanul in mana...

Modificat de Cristi_XXZ
Link către comentariu

Ce frumos e cand nu te baga nimeni in seama.......vorbiti 10 indivizi intre voi si pe restu nu ii ignorati cand pun si ei o intrebare :blink: What a felling.....Suuuuper ajutor pe forum.

Modificat de Cristi_XXZ
Link către comentariu

Chiar e foarte interesant..... :offtopic: forumul, cand scrii si nu raspunde nimeni......ai o placere de nedescris.

Modificat de Cristi_XXZ
Link către comentariu

te-ai gandit ca poate nu stie nimeni? sau aia care stiu nu vad in timp util?

coloana e prinsa de crucea aia printr-un surub cu cap de 13. desfaci piulita, scoti surubul.

te bagi sub masina, dai burduful la o parte, scoti si de acolo surubul cu cap de 13, te duci inapoi in masina, scoti crucea de pe coloana si tragi. daca nu iese usor, iei un ciocan si o surubelnita mecanica si bati usor in cruce sa iasa de pe coloana, te bagi dedesubt cu un ciocanul si surubelnita mecanica, si bati usor in sus pana iese. vezi cum bati sa nu strici canelurile.

cand le pui la loc, ai grija cum faci sa iti stea volanul cat mai drept.

Link către comentariu

Cam are dreptate Moise...posibil sa nu vizionam postul acesta chiar in momentul in care se posteaza...nu cred ca are rost sa dam replici in care sa se concluzioneze ,,marginalizarea"

Armando...tu daca vroiai, il indrumai pe baiat ca doar sunteti colegi de zona....da e mai simplu sa dai cu bata-n balta noroiasa.

In fine on topic....

Ar mai fi o metoda in afara de cea spusa de Dan...

1 scoti volanu

2 scoti blocul de semnale si mfa/stergatoare

3 scoti contactul

4 desfaci cuplajul de la surubul de interior

4 scoti si sudubul de exterior de la cuplaj

5 iese cuplajul

si in ordine inversa la montare..ps am uitat de burduf

La aceasta metoda..este mai mult de lucru, dar sunt sanse mult mai mici sa strici canelurile(a zis bine Moise sa ai grija la ele) si asa nu intra cuplajul in tensiune.

Link către comentariu

frumoasa bara fata,acum parca vine mai bn cu cea spate :( spor la treaba mai departe ca sigur mai faci tu ceva modificari ;)

Link către comentariu

Multumesc de raspuns si scz pt replicile de mai sus,dar eu depind de masina si chiar nu aveam chef sa stau la stop doar pt ca nu stiu sa schimb un cuplaj. ms de indrumari...si explicatii.

Link către comentariu

trebuie sa intram si noi la vopsit si la mici modificari,o sa schimb pragurile alea hidoase :vaidecapulmeu: :( :lol: o sa pun poze din timpul lucrului :icon_thumright:

Link către comentariu

trebuie sa intram si noi la vopsit si la mici modificari,o sa schimb pragurile alea hidoase :vaidecapulmeu: :( :lol: o sa pun poze din timpul lucrului :icon_thumright:

daddadda e vremea!!

Link către comentariu

intre timp am pus un kit nou de ambreiaj :) poze maine ca am uitat aparatul in masina ;) :P

Link către comentariu

Laurik vezi ca are Armando niste oglinzi ! Cred ca ar da bine pe masina ta ! Poate esti interesat :D bafta cu masinutza

Link către comentariu

dinalea am si eu trebuie doar sa imi cumpar flansele pentru mk2 :icon_cool:

post-3768-1221418459_thumb.jpg

Link către comentariu

dinalea am si eu trebuie doar sa imi cumpar flansele pentru mk2 :blink:

se gasesc separat ?

Link către comentariu

original GTI sau sport?

parerea mea este ca arata mai bine cel original, e prea colorat ala sport si prea albastru :D

arat f bine si unul sport dar nu asa de pestrit, si depinde de ce vrei sa faci cu masina, in ce stadiu vrei sa o aduci.

bafta la modificari!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!