Jump to content

Ce Mesterim Pe La Masinile Noastre

88BLR
 Share

Postare recomandată

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 88BLR

75

• zib3r

37

• Cristi_XXZ

17

• Razak

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

dau eu mici, veniti la mine sa lucram la motor :))

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

bun a fost grataru ala mah :rolleyes:

Link către comentariu

si ca tot nu am somn :rolleyes:

post-3768-1213054265_thumb.jpg

post-3768-1213054295_thumb.jpg

post-3768-1213054673_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu trebuia sa desprinzi membrana de la WUR de partea din mijloc. Acum nu o sa mai aiba nici un efect. Ea avea rolul sa imbogateasca amestecul cand o calci pe baza de vacuum.

Link către comentariu

pai membrana aia este varza,este un regulator mai vechi,incerc sa vad poate merge refacut ceva la el,mersi de indicatie si poate imi zici daca mai are vreo speranta de revenire la viata :unsure:

Link către comentariu

am luat si pompa de servofrana,sper sa rezolv saptamana asta cu franele :D

Link către comentariu

M-a lovit si pe mine blestemul diferentialului de 020, asa ca in weekend am avut de treaba. Noroc ca am avut o cutie ATH care astepta special pt ocazii de astea si ca nu m-a prins plecat la drum.

post-698-1213634762_thumb.jpg

post-698-1213634772_thumb.jpg

post-698-1213634795_thumb.jpg

Link către comentariu

am luat si pompa de servofrana,sper sa rezolv saptamana asta cu franele :rolleyes:

nu cumva dupa ce ai pus etrierul scimbat tot aerisesti si schimbi pompe de frina si de servo ca frina este c-am moale? :P

daca da atunci tre sa te gindesti asa am patit si eu si tote alea nu au nimic ,e de la etrier ...chiar daca e la fel stii han tatar !! ca am schimbat vreo 2 (pe linga ca erau defecte ) dar nu imi face frina ca lumea...acum am unul care merge bine dar nu prinde la frina de mina (de aceea eram curios cum faci cu garniturile si daca merge)

poate vb aiurea si daca functioneaza tot bravo tie!!

te salut!!

Link către comentariu

inca nu am pus pompa ca nu lucrez la masina cand este sarbatoare :rolleyes:

Link către comentariu

:icon_cool:

Link către comentariu

azi mi-am luat barile,si tot azi le-am si montat,ardeam de nerabdare :lol: :lol: ,se vede si panza de paianjen pe far,saraca masina are ceva timp decand nu am mai mesterit pe la ea,tot azi am montat si tabla care vine intre aripi,aia nu exista la masina mea :ceuameni:

:vaidecapulmeu:

post-3768-1213832101_thumb.jpg

post-3768-1213832232_thumb.jpg

post-3768-1213832269_thumb.jpg

post-3768-1213832465_thumb.jpg

post-3768-1213832503_thumb.jpg

post-3768-1213832544_thumb.jpg

Link către comentariu

Lucri....nu gluma..lautare :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

intre timp mai ajutam si pe altii,acum sunt in pauza de masa :) :)

.

post-3768-1213874357_thumb.jpg

post-3768-1213874400_thumb.jpg

post-3768-1213874751_thumb.jpg

post-3768-1213874794_thumb.jpg

post-3768-1213874863_thumb.jpg

Link către comentariu

• 2 weeks later...

am montat si suspensia pe masina,am terminat si cu franele,acum sunt ok,buba era servofrana,mai am de trecut de itp,si continui sa montez alte bunatati :icon_thumright:

Link către comentariu

am montat si suspensia pe masina,am terminat si cu franele,acum sunt ok,buba era servofrana,mai am de trecut de itp,si continui sa montez alte bunatati :)

pai ce faci ma ca nu ai mai sunat mai vb acolo?

Link către comentariu

nu mah ca este tarziu cand ai zis tu,il fac aici la mine,mersi :rolleyes:

Link către comentariu

• 4 weeks later...

voi chiar numai faceti nimica pe la babute :vaidecapulmeu: ,azi am reparat si eu alternatorul ca era dus saracul :vaidecapulmeu:

post-3768-1217285040_thumb.jpg

post-3768-1217285112_thumb.jpg

Link către comentariu

cat rosu e acoloooo...nici nu poti sa te uiti la motor :)) ..las ca o sa iau eu o cutie dupa mine la munte si daca crapa aia de pe masina o schimb pe drum..sa vezi poze acolo :)

Link către comentariu

ba , azi am scos mp3 playeru , am facut curat in masina.Si am schimbat a 3-a oara in 2 sapt carnitura "capac culbutori" ....

de data asta am luat garnitura "hector" si ceva silicon la 60 ron ... (toata investitia vreo 1.2 mil) - daca si acuma pierde oloi ...nu`i mai dau ...LOL ! :P

Link către comentariu

Sunt mari sanse sa ai capacul putin stramb..si poti sa pui tu acolo ..ce vrei si pe...si tot va curge

Link către comentariu

ba , azi am scos mp3 playeru , am facut curat in masina.Si am schimbat a 3-a oara in 2 sapt carnitura "capac culbutori" ....

de data asta am luat garnitura "hector" si ceva silicon la 60 ron ... (toata investitia vreo 1.2 mil) - daca si acuma pierde oloi ...nu`i mai dau ...LOL ! :D

In cazul suprafetelor de etansare fara canal de ghidare a garniturii nu se pune silicon, nu faci decat sa inlesnesti alunecarea garniturii dintre suprafete. Daca tot curge, inlocuieste capacul. Succes!

Link către comentariu

Chiar daca e de pe alta arie, mi-am montat cruise control pe Vento. Cred ca ar merge si pe G2 pe injectie.

Link către comentariu

da si tu mai multe detalii..........

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!