Jump to content

Golf Mkiv Zdr

Jacku

Postare recomandată

Arata bine si cred ca se opreste f bine acum :)

Placutele sunt ebc yelowstuff? Esti multumit de ele?

Link către comentariu

da, ale mele au fost :)

sa le stapanesti sanatos.

cum se simt fata de stock?

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

Eu am avut tot yelowstaff, discuri powerdisk ate. Momentan e greu sa imi dau seama, ca am facut 2 km prin oras. Astept sa le scot afara sa dau doua-trei frane serioase, sa se reaseze placutele pe disc, si sa le incing putin. Trebuie sa fie mai bine, oricum :)

Link către comentariu
  • 5 months later...

N-am mai scris de mult.

Intre timp am ajus la 166.000 km, deci, revizie din nou. Dupa ce l-am stresat pe domnul Yce cu telefoanele am dus masina la LaService, unde fac reviziile de ceva timp incoace.

Deoarece n-am fost foarte multumit de Mobil new life 0w40 ( a mancat cam 300 ml..) si dupa 6000 - 7000 km a inceput sa se auda motorul am trecut pe MOTUL 300V. La prima " auzire", parca e altceva.....sa vedem in timp.

Cu ocazia asta am depistat si motivul pentru care eu aveam ceas-ul de afr pe Rich tot timpul, si la scan nu aveam nici o eroare. S-a dat galeria de admisie jos ca sa putem analiza problema cu atentie, si ce sa vezi - furtunul de plastic ce da in pompa de recirculare gaze spart, + T-ul de dinaintea lui la fel. Nu vin decat pe original..deci vreo 300 lei + 5 zile asteptare.

Cu ocazia asta..o facem curatica + filtre + tot ce trebuie..ca sa mearga iar in parametri :). PS ( multumesc lui Ionut pentru ca ma suporta...ce-i drept vorbesc cam mult..si l-am zapacit cu intrebari :))....

Revin cand e gata :)

post-7148-0-08128400-1346860757_thumb.jp

post-7148-0-47073100-1346860766_thumb.jp

post-7148-0-61277000-1346860774_thumb.jp

post-7148-0-15427100-1346860782_thumb.jp

Link către comentariu

incearca ceva mai gros de 0w... am avut si eu si era prea subtire si vara si iarna.

mie imi recomanda chiar constructorul 0w30...dar era prea subtire.

Link către comentariu

Pai acum am bagat 5w40 Motul 300V. Sa vedem ce-o fi... Am inteles oricum ca uleiurile astea sintetice 100% trebuie schimbate pe la 7-8000. Nu e o problema..eu oricum schimb uleiul la 10000... acum ori 8000 ori 10000 tot aia e...

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Revin dupa revizie:

Deocamdata cu uleiul Motul 300V sunetul motorului e cu totul si cu totul altfel. E si uleiul nou, insa se aude impecabil.

Am schimbat filtru ulei, filtru benzina, ulei, filtru aer habitaclu, antigelul, am verificat concentratia si calitatea lichidului de frana ( a fost schimbat anul trecut).

S-a dat jos toata instalatia de vacuum, a fost verificata. Am gasit o supapa de sens blocata, de asemenea si cotul de plastic de la pompa de recirculare gaze era spart. Au fost schimbate amandoua + un y de plastic de pe instalatia de racire care era fisurat. Ca idee, furtunele de vacuum si y-ul de plastic de pe instalatia de racire au fost aprox 450 lei... A fost data galeria de admisie jos ca sa avem acces la ele. Din cauza ca furtunul acela era crapat...au scapat vapori de ulei pe acolo..si motorul se jegarise in ultimul hal. Am si spalat motorul..ca era plin de ulei cu praf.

Aseara cand am ajuns acasa... martor esp aprins pe bord - faimosul switch de la pedala de frana si-a dat obstescul sfarsit. Sunat azi dim la volksman, avea pe original pe stoc, l-am luat de la el, l-am schimbat in 5 min - totul ca nou.

O sa revin cu poze cu distractia + motorul spalat :).

Multumim mr Yce, baietii de la " LaService" ca ma suporta cu intrebarile si fixurile mele, si volksman pentru promptitudine :).

Link către comentariu
  • 1 month later...

Dupa 4 ani de zile si un pic, ma despard de ZDR. Ma despart insa cu inima impacata... masina merge mai departe la Jamal Bao, prieten forumist si stiu ca va avea grija de ea la fel cum am avut si eu.

Eu am trecut la alta marca, insa asta nu inseamna ca nu o sa imi faca placere sa ne intalnim ( cat de des pot sa ajung eu pe la intalniri).

Link către comentariu

Ma bucur ca masina a ramas pe forum, mai ales ca a ajuns la Jamal, care stiu ca va avea mare grija de ea in continuare.

Link către comentariu

Dupa 4 ani de zile si un pic, ma despard de ZDR. Ma despart insa cu inima impacata... masina merge mai departe la Jamal Bao, prieten forumist si stiu ca va avea grija de ea la fel cum am avut si eu.

Eu am trecut la alta marca, insa asta nu inseamna ca nu o sa imi faca placere sa ne intalnim ( cat de des pot sa ajung eu pe la intalniri).

ma bucur - ca a ramas pe forum, ma intristez - ca ai vandut-o.

Oricum, colegul nostru si-a cumparat o masina intretinuta, cu multe nebunii pe ea.

Link către comentariu

Scuze pentru putin off-topic. De...cand inchizi un topic si mai ales schimbi marca, apar cateva curiozitati.

A mea este cum te impaci cu, cutia automata? Am facut TD cu noul civic imediat dupa ce l-au adus. 1.8i VTEC atat manuala cat si automata. Mi s-a parut foarte lenta cea automata la schimbarea treptelor si la distanta mare fata de un DSG. Eram si eu in cuatari de masina si chiar i-am spus de la inceput consilierului ca sunt fan DSG. Mi-a recunoscut de la bun inceput sa nu ma astept la prea multe dar in rest a ridicat-o in slavi :D

Iti doresc sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de drumuri bune cu ea!

Link către comentariu

Eu am luat civic-ul generatia anterioara sedan. Nu e cutia robotizata, e cea automata cu convertizor de cuplu.

Ce pot sa spun e ca nu are nici o legatura cu golf-ul. In rest, masina este foarte ok ( eu am luat-o deoarece mi-a placut cum arata, si am avut o oferta foarte buna la ea). In rest...e foarte ok. Imi lipsesc insa, deocamdata, cateva mici chestii pe care le-am avut si la golf, si la fabia si pe care se pare ca japonezele nu le au: blocare automata a usilor, delblocare cand scoti cheia, lumina in torpedou, senzor de nivel lichid parbriz, scaun pasager reglabil pe inaltime..etc. Sunt niste mofturi in definitiv...dar ma obisnuisem cu ele.

Despre comportament.. o sa pot spune mai incolo dupa ce mai fac niste drumuri prin afara Bucurestiului. Deocamdata n-am apucat...

Link către comentariu

Referitor la : "Oricum, colegul nostru si-a cumparat o masina intretinuta, cu multe nebunii pe ea." pot sa spun ca masina va avea cat de curand un alt intercooler. restul peste ceva timp . o sa vedeti poze la momentul potrivit

Modificat de jamal_bao
Link către comentariu

Felicitari pentru upgrade, Jamal. Chiar ma gandeam ce mai faci zilele trecute, acum am aflat.

Link către comentariu

Am apucat sa ma plimb putin cu masina. Sunt incantat de cum merge dar sper ca in 2-3 saptamani sa mergem la service pentru ce am atasat mai jos .

post-10575-0-19244500-1352557527_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!