Jump to content

Garantie ?

raduugl
 Share

Postare recomandată

Cu ceva vreme in urma am avut probleme cu cd plyerul original (defect ) , mergand la ROBOT VW Baia Mare, mi-au dat sa semnez ca sunt deacord ca il trimita in Austria pentru schimbare dar daca se afla in el bucati de cd rupte sau altceva...atunci sunt obligat ca sa il platesc. Bineinteles ca nu am semnat scula costa cam 2500 lei , si am cumparat un cd player sony la 4 mil (avantajos ) care m-i la legat la cupla de la motor un preten electronist. Intrebarea este: Se leaga cei de Service de acest fapt masina avand 1 an si cateva luni ( adeca ca nu am fost la ei sa imi leg scula).

Am service la 30000 km.

Cu respect R...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ionel.d.2007

E posibil sa ai probleme cu ei, parerea mea este ca mai bine nu te risti si il dai jos. :)

Link către comentariu

Daca ti l-ai montat deja, singur, toretic pierzi garantia masinii. In cazul in care mai ai vreo problema la partea electrica, si observa ca pe masina e montat Sony-ul, ai toate sansele sa nu-ti mai acorde garantie. Daca nu observa, si ai alte pb mecanice (de exemplu), e posibil sa ai in continuare garantie.

Link către comentariu

scrie undeva ca nu ai voie sa schimbi cass-ul?

daca il scoti pe ala orig. si montezi altul prin introducerea unei mufe nu are de ce sa pierzi garantia, daca te-ai apucat sa haceresti fire pe acolo...intelegi ideea.

in orice cert. de garantie trebuie sa scrie conditiile, daca nu scrie ai dreptul la replica (ANPC). eu ma ocup de vanzarea tel. mobile si am ceva batai de cap ca nu scriu toate chestiile in cert de garantie. :D

multumesc!

Link către comentariu

@ dem3ntor: Pai cam scrie. In caietul se service (in cazul meu), scrie ca daca masina se echipeaza cu piese sau accesorii neomologate de fabricant, atunci se pierde garantia.

Nu cred ca scrie undeva in mod eplicit, pe compunente (xenon, radio CD, magazie, boxe...etc)

Eu am inteles punctul tau de vedere, dar asa sunt facute regulile, legile: sa se interpreteze, nu sa fie aplicate.

Pot sa dau un exemplu: anul 2004, masina de servici Opel, in garantie, avea radio cass, si i-am pus radio CD, neoriginal, Pioneer, in alta parte. Pana in 2006, s-au stricat si respectiv schimbat in garantie: alternator, caseta directie, pompa de inalta presiune, far (nu mai mergea motorsaul sus/jos). Nu a intrebat nimeni nimic de ce am schimbat radioul.

Link către comentariu

Maine ma duc la service, va informez asupra acestui lucru, eu m-am decis sa nu il dau jos... o sa vad ce o sa zica ei ,,,,si ase is destul de deranjat pe alte chestii care nu trebuie aduse in stire pe acest forum ...merci oricum tuturor care mi-ati dat o informatie ....cu respect R.

Link către comentariu

AM fost le service si baietii au spus ca nu nica daca m-am legat de mufa direct fara taieturi si alte artificii ...dar poate difera de la service la service

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!