Jump to content

Recunoasteti piesa?

C o s m i n
 Share

Postare recomandată

• 2 weeks later...

Buna,

Aceasi intrebare am si eu ca si colegul @Cipri2n, eu am vazut pe alt passat si era ceva in acest loc(vezi poza). Sa fi most intr-un compartiment motor de B5 si nu de B5.5?

Cineva, mi-a spus ca cand ai Webasto pe masina este ceva in acest loc, desi nu as cred, sursele nu sunt deloc sigure. Ce parere aveti?

Have a good time

post-39904-0-93876300-1339922423_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

Buna, Stie cineva codu, sau ce sa comand ptr a inlocui acesta protectie sau cum se zice.

Este vorba de sub capacul de plastic de motor.

Poze

post-39904-0-15683000-1341178448_thumb.j

post-39904-0-56247900-1341179289_thumb.j

Link către comentariu

Da, si eu sunt interesat de buretele ala care se face varza dupa o vreme. Stie cineva codul si cat costa? (pt AJM de exemplu).

Link către comentariu

038 103 954 pentru AJM, ATJ

038 103 954 C pentru AVB, AWX, AVF

Pretul e in jur de 300 lei.

Link către comentariu

Asa piesa,asa pret.

Ce are daca puneti capacul fara burete?

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

Nimic... doar ca ajuta la atenuarea zgomotelor produse de motor.

Link către comentariu

Si la absorbtia vaporilor de ulei din zona...

Link către comentariu

Buna,

Multumesc @Cosmin de coduri, da este scumpa.

Eu cred ca am sa iau Second hand, oricum cred ca am puso gresit, ca ieri a fost cald si am cam horjito si iesia fum adica ca si un abur cu un miros de plastic ars. Iesia de sub EGR sau turbo, oare sa fie din cauza asta, ca am puso invers?sau gresit?

Have a good time

Link către comentariu

Nu aveai cum s-o pui ca sa atinga de galeria de evacuare. Deci nu de-aia iesea fum, ci de la talpa.

Link către comentariu

• 1 month later...

salut colegi! azi am reusit sa rup o tija ce metal ce vine prinsa sub cutia de viteze.mai bine zis am agatat-o intr-o bucata de metal de la poarta cand am scos masina din curte.si a iesit dintr-o parte.am gasit o poza pe internet ca sa va faceti o idee unde este localizata.am inteles ca ar fi prinsa si in suruburi si in nituri,nu stiu exact.as vrea sa stiu ce rol are si daca pot renunta la ea in conditiile in care nu se mai poate monta.acuma se tine doar in surubul din dreapta pana maine cand o sa o dau jos probabil..

post-63975-0-95242200-1346090594_thumb.j

Modificat de iuliu1984
Link către comentariu

Cred ca piesa respectiva are rolul de a nu lasa sa cada evacuarea daca cumva se desprinde.

O.T.Ai scut metalic montat pe masina?cel din poza?

Link către comentariu

salut colegi! azi am reusit sa rup o tija ce metal ce vine prinsa sub cutia de viteze.mai bine zis am agatat-o intr-o bucata de metal de la poarta cand am scos masina din curte.si a iesit dintr-o parte.am gasit o poza pe internet ca sa va faceti o idee unde este localizata.am inteles ca ar fi prinsa si in suruburi si in nituri,nu stiu exact.as vrea sa stiu ce rol are si daca pot renunta la ea in conditiile in care nu se mai poate monta.acuma se tine doar in surubul din dreapta pana maine cand o sa o dau jos probabil..

ceva idei?
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Da, pentru motorul clasic, nonPD.

Link către comentariu

multumesc colegi, am achizitionato si ma asteptam sa fie o garnitura ca un capacel...nu prea am avut incredere...ce inseamna ca sa fiu total pe din-afara..

Link către comentariu

• 3 months later...
Laurentiu Utiu

Asta in poza e cumva suportul motor? Caci am gasit azi pe jos in garaj cativa stropi de ulei, am mers la o rampa ,m-am uitat sub masina si am vazut ulei acolo, pe piesa aia. E posibil sa curga de acolo uleiul? De tremurat nu tremura motorul, nu smuceste,etc. M-am uitat si prin imprejurul baii de ulei poate de acolo vine dar e curat. Singura piesa murdara de ulei era asta. Stiti cumva cat de usor se schimba? Trebuie scos motorul? Sau se poate schimba si asa....

post-55955-0-48022000-1357661484_thumb.j

Link către comentariu

ala nu este racitorul de ulei ???

suportul motor este piesa cealalta care este murdara de noroi.

Link către comentariu

E racitorul de ulei.

E binecunoscuta problema pierderii de ulei pe la garniturile lui. Le schimbi si e ca nou. Costa in jur de 50 lei.

Link către comentariu

Laurentiu Utiu

Eu acum de problema asta raspandita. M-am uitat in etka si imi apare 1 garnitura la capacul jos. Cealalta e deasupra termoflotului unde se imbina cu carcasa filtrului de ulei. Amandoua trebuie schimbate? Pot sa fac asta de sub masina?

Sent from my iPhone4S using Tapatalk

post-55955-1357684490558_thumb.jpg

Pozitia 11 si 13?

Link către comentariu

Deasupra termoflotului e uscat?

Pe de alta parte... nu stiu daca-ti mai garanteaza cineva etanseitatea acelei garnituri supa 10 ani, daca o misti.

Eu le-as schimba ambele (da, pozitiile 11 si 13).

Si da... merg schimbate pe sub masina.

Link către comentariu

Nu m-am uitat deasupra sa vad daca curge si pe acolo. Dar asa cum ma sfatuiesti si tu, le voi schimba pe amandoua. E cel mai bine asa. Din cate am aflat, doar dau jos surubul de acolo si secpot schimba usor garniturile. Va multumesc pentru lamuriri

Link către comentariu

salut.stiti cumva ce piesa este cea incercuita? am urme de ulei tot timpul in zona aceea si nu stiu daca e de la piesa aia sau imi scapa de la imbinarea de la furtunul de turbo.oring urile de la furtunul gros de turbo sunt schimbate ,la fel si clemele de siguranta.

post-63975-0-10576200-1358160121_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!