Jump to content

Recunoasteti piesa?

C o s m i n
 Share

Postare recomandată

la plafoniera centrala - gaurelele sunt pentru microfonul de la car kit - in cazul in care masina are asa ceva, fabrica acolo il monta.

senzorii sunt in plafonierele spate - in lateralul becului.

SANY0131.jpg

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

post-43466-0-92136700-1314173292_thumb.j

Ce rol are acest buton? L-am tot apasat si nu mi-am dat seama.

Link către comentariu

E protectia pentru copii.

Dezactiveaza comanda geamurilor de pe usile din spate.

Descarca-ti manualul masinii de pe undeva si vei mai descoperi si alte lucruri interesante.

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut baieti, astazi cand ma uitam pe sub masina am gasit o mufa scoasa, seamana cu cea de la Senzorul MAP(sper sa nu il fi numit gresit , acela care se afla pe teava dintre EGR si Intercooler) si este exact langa ea , cred ca provine de la Ecu!

http://profile.imageshack.us/user/sorinelil/

Link către comentariu

• 4 months later...

Am gasit zilele trecute, la ridicarea capotei motorului aceasta clema de plastic, exact langa balamaua de sub volan,acolo unde iese furtunasul de apa de la duzele de spalare a parbrizului.Am citit acest topic, iar la postul 13, un alt coleg de-al nostru a gasit aceeasi clema cazuta, insa nu am inteles unde vine ea exact, adica de unde a cazut .Sunt putin in ceata pentru ca, gasirea acestei cleme coincide cu schimbarea de curand a bateriei, si e posibil ca cei care-au scos-o sa fi uitat sa o puna la loc, dupa demontajul-montajul plasticaraiei de sub parbriz.Daca, cine are Passat se poate uita pe sub capota, dibuieste sau stie pe unde se afla aceasta piesa, ii multumesc anticipat pentru ajutor.post-28623-0-85620800-1328870732_thumb.j

post-28623-0-75560600-1328870740_thumb.j

Modificat de mishulake
Link către comentariu

Merci GABIVVX,

Dar unde naiba, mai exact, vine el pus? Din schema deslusesc doar vasul de lichid de parbriz! :blink: ??

Link către comentariu

cred ca pe capota...exact in zona unde iti intra furtunasul de la stropitori prin ea.Asta e rolul ei de a prinde furtunasul si eventual cablajul de la duze incalzite de capota sa nu se miste .

Link către comentariu

Inca odata multumesc!!In mod cert de-acolo este, pentru ca in momentul in care am ridicat capota cu gheata pe-acolo, pe sub ea, am dat de aceasta ureche de plastic, asadar s-a smuls cu ceva gheata de pe partea interioara a capotei. :icon_thumright:

Link către comentariu

• 4 weeks later...

colegii imi puteti spune de unde este piesa aceasta de plastic? cand am cumparat masina am gasit-o in portbagaj. codul este 3B0 012 129 A.

post-63975-0-37812200-1330867307_thumb.j

Link către comentariu

Iti vine in locasul pt scule din portbagaj care incadreaza roata de rezerva.E folositoare in momentul cand vrei sa scoti roata de rezerva..e agataroarea mochetei din portbagaj.

post-64586-0-14731500-1330868882_thumb.g

Link către comentariu

cineva mi-a zis ca e suportul de cric care vine in locasul din stanga de sub trusa medicala. dar piesa 5 din foto la ce serveste?

Link către comentariu

E un maner de plastic cu filet ce are rolul de a centra gaurile din disc, fuzeta si roata. Concret, il infiletezi in fuzeta prin una din gaurile prezoanelor de roata - norma ca trece si prin disc. Ulterior pui roata peste si o asezi pe butuc. Automat, ca urmare a manerului ala cu filet se vor alinia toate gaurile prezoanelor. Ulterior, dupa ce ai bagat macar un prezon in alta gaura il scoti si locul lui este luat de un prezon.

Practic usureaza montarea rotii fara sa te chinui sa nimeresti gaurile din fuzeta prin centrarea discului si a jantei.

Modificat de valioglu
Link către comentariu

Nu e manerul ala. Gabi are dreptate.

Manerul de care spui tu e tubular si cu filet in capat.

Link către comentariu

Nu Cosmin, ma refeream la piesa nr 5 din schema, ca intrebase iuliu1984. Scuze, e greseala mea ca nu am precizat la ce intrebare am raspuns.

Link către comentariu

• 1 month later...
Laurentiu Utiu

am dat jos mai demult panoul de sub volan si am gasit piesa asta cazuta pe el...si am uitat de ea. Acum am gasit-o in garaj si nu stiu ce este. M-am tot uitat pe la volan pe acolo imprejur dar nu mi-am dat de unde ar fi putut cadea.Oare ce e? Nu tin minte sa fi vazut scris pe ea vreun cod...

post-55955-0-67043900-1336076969_thumb.j

post-55955-0-41277000-1336076984_thumb.j

Link către comentariu

• 2 weeks later...

aveti idee ce lipseste in locasul marcat?

multumesc.

post-101689-0-91113200-1337220639_thumb.

Link către comentariu

F l o r i n

Nimic - e ok asa, la B5.5.

Link către comentariu

C o s m i n

Capacul de peste vasul de la lichidul servo, sa nu vezi locul ala :lol:

Link către comentariu

F l o r i n

Tare.... :lol: belea asta.

Link către comentariu

eu in locul ala am bagat cablajul de este pe langa si sta foarte bine :D

Link către comentariu

ok.ma gandeam k ii lipseste ceva.

ms.

Capacul de peste vasul de la lichidul servo, sa nu vezi locul ala :lol:

nu am capac acolo.e asa de cand am cumparat eu masina.probabil l-a scos proprietarul anterior.

Modificat de cipri2n
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Recunoaste cineva piesa din imagine ? Am gasit-o in portbagaj si are codul 3 BO 951 181 D.

post-29377-0-60623700-1339057778_thumb.j

post-29377-0-57604600-1339057896_thumb.j

Link către comentariu

Suport claxon - stanga. A naufragiat in portbagaj..... :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!