Jump to content

Recunoasteti piesa?

C o s m i n
 Share

Postare recomandată

Salutare baieti !

Ieri cand am mesterit putin la masina am vazut ceva ciudat.Atasez foto.Nu mi-am dat seama ce este exact pentru ca deja se inserase.Din ce imi dau seama eu cred ca ceva lipseste sau cel putin nu este prins.Aveti idee ce se intampla acolo? Am incercuit zona.Multumesc.

post-14383-0-96632600-1406295084_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mihai.Nechifor

Nu cred ca lipseste nimic asa e si la mine

Link către comentariu

Sigur?Tot asa departate sunt acolo ? Pare o ureche si inca ceva care ar intra intre ele.Mie imi pare ca si cum ar trebui un surub ceva care sa le adune.Am incercat sa mai gasesc poze sa vad cum este la altii dar nu am gasit :( .

Link către comentariu

kosmyn_aurel89

asa sunt la toate passaturile, au si pe stanga ssi pe dreapta. nu lipseste nimic. ;)

Link către comentariu

Ooook :) Multumesc de info baieti ! Ma cam panicasem sincer :)

Link către comentariu

• 4 months later...

Salut!

Rog ajutor in identificarea piesei si daca este posibila achizitia ei separat. Sunt clemele pe care sta geamul, fac legatura intre cablul macaralei(cilindrul prins de cablu) si geam. Am plesnit una bine, iar cealalta era crapata dinainte. Help!

post-77394-0-19640300-1417592084_thumb.j

Link către comentariu

Nu. Vin la pachet in kitul de macara.

Link către comentariu

O estimare de pret pentru kit/geam ?

Merci fain!

Link către comentariu

Nu mai stiu cum se vand. In jur de 100 lei. Cauta si tu pe google.

Link către comentariu

Buna idee!

Chiar am gasit piesa, separat comercializata. La pretul ala sper sa fie plastic care sa tina 15 ani, cat cel original :)

http://www.geamuri-electrice.info/piese-macara-Volkswagen-Passat_3b2_3b5-Vw_Passat_Piesa_Culisanta_Dreapta_Fata.html

Merci!

Link către comentariu

• 3 weeks later...

recomand atentie la montarea pe cablu..

Daca gamalia cablului are joc in lacasul clemei, ansamblul nu va rezista.

Link către comentariu

de obicei clemele care se vand separat, sunt la dimensiuni sililare celor OEM... nu cum sunt cele din kit-urile de reparatie, la care dimensiunile pot sa difere...

Link către comentariu

buna ziua. cine ma poate ajuta cu un furtun vaccum care intre in pompa servofrana? are codul 4E1 611 931A.T . nu il gasesc pe nicaieri. pun si o poza cu el.

post-34901-0-23899100-1419342933_thumb.j

post-34901-0-41412100-1419342933_thumb.j

Modificat de costyvw
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Am luat de curand un Touran din 2004. A fost adusa utilitara si acum vreau s-o omologhez de persoane. Am gasit banchete si centuri de siguranta. Centurile nu au prezoanele de prindere. Ma poate ajuta cineva cu un cod de piesa ?

Link către comentariu

Va salut !

Zilele trecute am fost la spalatorie cu masina, iar in urma vizitei m-am ales cu 2 bucati de plastic lipsa (montate undeva sub scaun, de culoare alba, cu un rol de ghidaj intre scaun si sistemul de fixare al pozitiei inainte-inapoi)

Cum mi-am dat seama ca lipsesc? Efectiv joaca scaunul de parca nu ar fi stranse suruburile in el...

Evident ca acele cleme nu le-am mai gasit in masina...

Pun o poza pentru exemplificare, luata tot de aici de pe forum. Clemele albe de fixare care imi lipsesc se afla fix deasupra suruburilor incercuite cu rosu.

De unde pot face rost de ele? Stiti ce sunt mai exact?

post-123275-0-61018500-1421532325_thumb.

Modificat de misuv6
Link către comentariu

Alea sunt niste patine pe care culiseaza scaunul. Parca mai patise cineva si le-a gasit separat de vanzare.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salutaree!!! detin de cateva luni un passat variant din 2004, 2.0 tdi, 136 cp, cod motor bgw. am gasit in portbagaj.....langa magazia de cd'uri...doua fire cu o mufa in capat, care nu intra niciunde. m-am uitat peste tot si nu stiu de la ce anume ar putea fi. ma gandesc la faptul ca e posibil sa lipseasca vreo anumita piesa. am citit codul de pe mufa...813 971 955...iar la un simplu search pe google...scrie ceva de servotronic. mentionez ca pe mufa mai scrie...GSM 2.... Are cineva idee de la ce ar putea fi mufa respectiva? multumesc

Link către comentariu

• 1 month later...

Si totusi....nu s'a mai confruntat nimeni cu problema din topic'ul de mai sus?

Link către comentariu

Pune o poza cu mufa respectiva,sa se vada si codul OEM.

L.E.Am cautat in ETKA dupa codul dat de tine si nimic,nu asa tre sa arate un cod OEM,poate a fost montat ceva aftermarket.

Modificat de terminatoru
Link către comentariu

Truta Nicolae

Buna, 

Am atast o fotografie cu o piesa, un fel de mufa dupa cate am vazut, ideea ca stutul acela la care e conectat acel furtun mic e rupt si lipit (pe la service cred mecanicii...) si am auzit ca scapa ceva aer?. Daca stiti cum ii zice si ce rol are... Pentru inlocuire trebuie golit ceva in prealabil... (antigel..lichid de frana).

Motorul e 1.9 TDI, 115 cp, AJM

Multam.

post-58256-0-24669300-1427112027_thumb.j 

Modificat de Truta Nicolae
Link către comentariu

Acolo e doar vacuum. E destul de fragil cotul ala.

Du-te la dezmembrari si cumpara conducta cu totul (din pompa tandem pana la mansonul ala de cauciuc). E greu spre imposibil de inlocuit doar cuplajul.

Link către comentariu

Laurentiu Utiu

E stutul de la pompa de vacuum. Daca e rupt sau crapat atunci pierzi vacuum pe acolo si vei avea frana slaba si turbina nu va lucra in parametrii. Nu trebuie golit nimic pentru inlocuirea lui. Pe acolo circula doar vacuum, il poti desface linistit.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

am atasat poze cu mufa respectiva... Sper sa fie de folos. multumesc

post-96587-0-85771800-1427918761_thumb.j

post-96587-0-50585700-1427918777_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!