Jump to content

Recunoasteti piesa?

C o s m i n
 Share

Postare recomandată

Vad ca tot ai piese de vandut, de ce nu-ti faci un bine instalandu-ti Etka si bibilesti codurile cat vrei?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...

salutare pun si eu o intrebare : ce este piesa incercuita si daac este normal sa fie ulei acolo? (am desfacut cele 2 torx-uri si cand am desfacuta era ulei acolo)

post-84814-0-57854300-1383861123_thumb.j

Link către comentariu

salutare

stie cineva sa imi dea codul pt plasticul ce tine fata de usa pe portiera??

Multumesc!

Link către comentariu

Daca zici de acele clips-uri care sunt 6 la numar pentru fiecare portiera du-te la reprezentanta si cumpara-ti-le. Sunt vreo 4 ron bucata. In magazin erau 13/bucata. Bafta

Link către comentariu

nu nu..vorbesc de cel din partea de sus, de la geam....

daca stiti, cand se pune la loc fata de usa, prima data acolo se aseaza..de plasticul ala vb...

Link către comentariu

• 4 weeks later...

salutare,

stie cineva ce rol are piesa incercuita de mine in poza, codul este 8E0511321A - Retaining strap . HOLD DOWN STRAP, este de la o punte spate passat b5.5.

Ce poate influenta aceasta piesa, care este rolul ei?

post-61117-0-90965000-1386185565_thumb.j

Link către comentariu

• 5 months later...

Buna seara, poate cineva sa imi spuna si mie ce tel. se poate folosi la mine?

Si mai am o nelamurire. Am gasit o mufa in spatele radioului neconectata. Stiti ceva despre ea?

post-122237-0-29707200-1401733156_thumb.

post-122237-0-48775900-1401733233_thumb.

post-122237-0-43800800-1401734120_thumb.

Modificat de viadi
Link către comentariu

imi poate spune cineva cum se numesc elementele astea negre, verticale de pe portiere?

post-4018-0-65163500-1401950964_thumb.jp

Modificat de kelu2001
Link către comentariu

trimuri.

Link către comentariu

Andrey_FLR94

Ce reprezinta martorii ? 

24883241_7_1000x700_vand_vw_passat_rev00

Link către comentariu

1  pedala de frana trebuie actionata

2 ,,EPC refers to the drive by wire system. This system, generally speaking, encompasses the throttle pedal and its position sensors (it needs to know where your gassin' foot is) and the throttle body.

Most likely, the EPC light and its associated faults for this scenario are a symptom, not the problem. Meaning the actual root cause is causing the no-start/no crank issue AND fault codes related to the EPC system.

And the most likely root cause is an ignition switch, NOT the engine speed sensor.

With a bad engine speed sensor, the car will still crank all damn day (or until the battery dies) but the car won't start.

For the original poster and the other guy who get a no-crank issue, and then it eventually starts either with or without an EPC light, again, the most likely problem is the ignition switch. Not the starter, not the battery (though the battery proper and the cable connections must be perfection itself to rule them out.) You can get these issues with a visually perfect but still faulty battery connection.

Furthermore, the info regarding if the actual Check Engine Light was on or not for the times the engine didn't crank is a very good (and free and easy) way to see what is going on. Pay attention BEFORE you turn the key from "on" to "start"! Meaning, instead of blowing right through "on" on your way to "start" and your attempt at operating the starter motor, turn the key only to "on", look at all the dash lights, and see if the Check Engine Light is coming on or not. If it isn't, your starter isn't going to run, either. And if it is, everything is happy, and you start up and drive away."

Link către comentariu

• 2 weeks later...

colegii,cum se numeste plasticul acela mare care vine sub masca centrala si care e prins in 3 suruburi la passat b5,5 1.9 tdi?

Link către comentariu

Mihai.Nechifor

Nu cred ca e nici un plastic prins in 3 suruburi sub masca centrala. Fii mai explicit

Link către comentariu

Te referi la asta?

LE: Are 5 suruburi de prindere.

post-72374-0-60553000-1402942061_thumb.j

Modificat de Planetara
Link către comentariu

da,acela e.mai are inca 2 suruburi pe laterale asa e?

Link către comentariu

Exact. Eu l-am botezat suport bara cu 3 picioare :D

Link către comentariu

colegii,cum se numeste plasticul acela mare care vine sub masca centrala si care e prins in 3 suruburi la passat b5,5 1.9 tdi?

Se numeste Parte sustinere si are codul 3B0807469C

Link către comentariu

Salut .. stie cineva de pe ce masina sau cum se numesc jantele mele de pe Vw passat 2005?

20140625_174508.jpg

20140625_174515.jpg

Si chestia asta asta ce este ... unde se pune ?

xax5hz.jpg

Link către comentariu

Sunt jante Catalunya si s-au montat pe passat B6. Au codul 3C0601025AE

Modificat de Planetara
Link către comentariu

Piesa din a doua poza se monteaza intre casetofon ( cel cu caseta ) si cd player sau magazie cd,depinde ce ai pe masinina,nici nu se vede daca e montata bine, e un fel de distantier.

Link către comentariu

multumesc frumos

Link către comentariu

• 4 weeks later...
ovidiusurubaru

ma poate ajuta cineva sa-mi spuna ce este chestia de sub radioul gamma.atasez o poza mai jos.!!Va multumesc multpost-139352-0-52973200-1405855850_thumb.

Modificat de C o s m i n
mutat
Link către comentariu

DSP - procesor de sunet. Un fel de egalizator.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!