Jump to content

Polo Blue Motion


Aditu
 Share

Postare recomandată

Un Polo 9N3 cu motor 1.4 TDI de 80cp insa cu o aerodinamica imbunatatita si setari tehnice orientate spre consum mic si emisii poluante reduse.

Masina e aparuta de ceva vreme. E disponibila cu 2/3 usi sau 4/5 usi.

Propun sa o disecam putin ca si cum am fi pe cale sa o cumparam noua sau second hand, sau ca si cum am avea-o si impartasim pareri si opinii despre ea.

post-17144-1210852768_thumb.jpg

post-17144-1210852776_thumb.jpg

post-17144-1210852781_thumb.jpg

post-17144-1210852789_thumb.jpg

post-17144-1210852798_thumb.jpg

post-17144-1210852803_thumb.jpg

Modificat de Aditu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Azi am citit si eu la un dealer despre noua generatie "blue motion"; prima impresie ca e o chestie de marketing, un face-lift la face-lift-ul care deja era facut pe polo 9n3( grila usor modificata, fusta fata, praguri, cred ca ziceau ceva si de filtru de particule). Nu erau date concrete prea multe, dar cred ca sunt echipate sa functioneze si cu biodiesel( stiu ca asta e posibil si la generatia existenta de polo, dar cu ceva modificari de furtune s.a.), ceea ce nu prea vad ca e posibil in Romania, atata vreme cat imediat ce a inceput sa se vehiculeze ideea la noi, guvernantii au inceput sa fie contra ca, vezi doamne, o sa murim de foame daca vom cultiva rapita pe campiile noastre manoase pe care acum cresc ciulini...

Noua generatie se refera la majoritatea modelelor vw, din cate am citit in pliantul respectiv.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu am gasit prea multe specificatii despre ea, de gen greutate, dimensiuni roti, sau performante dinamice.

Sunt curios in ce ritm se vinde... Sau daca e mai lenesa in acceleratii, desi ma gandesc ca ar fi mai usoara si ar trebui sa fie chiar mai iute ca un Polo normal. Dar daca e mai ushoara atunci incep sa ma gandesc ce au mai scos de prin ea. Hmm, iar pe mobile.de vad ca sunt doar cateva care se revand scump si cu putini km. Oare putinii clineti care le-au cumparat le vand nefiind multumiti?

Se spune ca emisiile nocive ale ei sunt mai mici ca cele ale Toyota Prius, si mai economica, si fara sa dezamageasca soferul

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Anvelope: 165/70 R14. Specificatii tehnice aici. Daca am inteles bine, greutate 1084 Kg; 0-100 km/h in 12,8s etc.

Motorul scoate un cuplu frumusel da' poate ca ar fi o idee buna sa treaca de la 3 la 4 cilindrii si poate chiar o cilindree mai mica.

Pretul e cam mare, insa: 14.000 - 14.400

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Publicat (modificat)

Pai ce cuplu poate sa aiba o Prius...? Un TDI, fie el si mic si tot e energic. Cu cei 3 cilindri ai Polo 1.4 TDI (fie el blue motion sau nu) nu stiu daca e sau nu bine: uneori mai induce vibratii dar nu dranjante, iar cu suportii nu am probleme deocamdata Desi am un astfel de motor pe Polo al meu. Cineva care merge cu o ocatvia 1.9 tdi Tour si a sta in drapta mea prin oras vreme de cativa km a zis ca e silentioasa a mea fata de octavia lui (noua 6000km). Eu i-am zis ca nu il cred iar el a zis ca nu stiu eu ce spun ... :huh: Deci nu stiu ce sa zic de cei 3 cilindri. Eu credeam ca fac zgomot mult...dar...unii zic ca nu si se poate si mai rau :)

Modificat de Aditu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...
underground

Si eu am motorul asta in 3 cilindrii de 1.4. La servici am motorul in 4 cilindrii 1.9 TDI. Ambele masini practic noi. Zgomotul mult mai mare apartine motorului de 1.9 TDI.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!