Jump to content

De unde cumparam anvelope ieftine ?

vw-raz-van
 Share

Postare recomandată

• 4 months later...

Am Marangoni de 4 ani pe masina, nu am avut nicio problema cu ele. Le am de noi si pana acum nu m-au dezamagit deloc, nu scartaie in curbe masina, nu am derapat niciodata nu am avut nicio situatie neplacuta, fie uscat fie drum plin de ploaie. Ca fapt divers, veneam de undeva de langa Urziceni vara trecuta pe o ploaie de aproape nu faceau fata stergatoarele, niciun moment nu am avut senzatia ca a pierdut contactul cu drumul sau ca incep sa vaslesc :) asta la 80km/h.

Comparativ, miste Michellin, cele standard cu care vine Kia Ceed, la aceeasi varsta cu ale mele au crapaturi nasoale pe laterale si cauciucul pare f uscat.

App eu cand le-am luat am primit garantie pe viata la ele :)

Si NU, nu sunt re-esapate, fac si dastea, insa sunt vandute sub numele de Matrix!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

va recomand www.anvelope-torom.ro, preturi ffff bune

http://http://www.anvelope-torom.ro

De ex. Dunlop 3D sunt cu aproximativ 15% mai scumpe decat la astia. De unde ai tras concluzia ca au preturi fff bune?

Link către comentariu

Unde gasesc si eu ceva 215/45/16 M+S la preturi decente? Am luat la rand toate siteurile din ultimele 3 pagini. Doar peste Michelin de 900Ron/buc. am dat pana acum :)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

• 2 weeks later...

GYEXC.jpg 382 RON pretul include TVA

215/45R16 GoodYear Excellence . asta mi se pare un pret ok fata de ce ai scris tu acolo :P

Link către comentariu

a intrebat M+S, aka M&S sau MS. Tradus: de iarna :))

Cam greu de gasit dimensiunea asta...Nu poti pune pe 15"?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Recent am cumparat 2 randuri de anvelope Michelin Alpin A4 de aici http://www.cauciucuricauciucuri.ro

Cel mai mic pret gasit si diferente mici fata de marcile similare. Asa ca am ales o anvelopa de calitate cu care sa nu merg la risc.

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Eu mi-am luat de la zztuning Nankang Ns2 cu 440 ron. Cel mai mic pret de pe piata.

Link către comentariu

• 4 months later...

Vredestein Sportrac 3 stie cineva unde gasesc la un pret bun 195/65/R15 ? eventual mentionati daca ati achizitionat din acel loc

Am gasit pe Nexxon.ro la 300 de lei dar mi se par neseriosi, nu mi-au facut o impresie buna

-am vorbit prin chat-ul online prima data si cand am intrebat de DOT, mi-au raspuns "de obicei au dot 2012"  WTF... ce raspuns e asta ?

-le-am scris mail si i-am intrebat acelasi lucru si nu au fost in stare sa raspunda, mi-au cerut un numar de telefon de contact, dar nu m-au mai sunat. Deci ?... mai bine pas, nu stiu care e problema lor...

Multumesc anticipat !

LE: de pe anvelopevredestein.eu a luat cineva ?, sunt seriosi ?

Modificat de MariusAP
Link către comentariu

Eu am luat 205/55/R16 Barum Bravuris2 DOT 0313 made in Germany cu 285 Ron.

Mai ieftin  decat pe net.De la un magazin local.Un site care mi s-a parut ok este www.anvelopenet.ro

Link către comentariu

Eu am cumparat in urma cu un an si ceva de aici http://www.anvelopejantepromotii.ro

Raspund cam greu la cereri de pret, insa sunt ieftine, vin cu garantie, livrare gratuita la 4 anvelope comandate.

Tot pe forum aici i-am descoperit.

Link către comentariu

Si eu am luat ultimele doua seturi de cauciucuri de pe janteanvelope.... Confirm ca sunt seriosi. Mie mi-au raspuns si la intrebari in timp foarte scurt (legate de DOT sau tara de fabricatie)

Am comandat azi de pe anvelope.org, 4 buc. Vredestein Sportrac 3 195/65/R15 91V. Au preturi destul de bune si o gama variata de anvelope. Sper sa fie seriosi si sa nu am probleme. O sa va tin la curent, maine sau poimaine ar trebui sa le primesc. La primavara revin si cu impresii despre comportamentul lor.

Modificat de MariusAP
Link către comentariu

Mi-au sosit azi anvelopele Vredestein. Arata bine profilul, doar flancul mi se pare destul de slab... parca. O sa le montez pe jantele de aliaj zilele astea... poate chiar azi, sa vedem daca au sau nu ceva probleme.

Despre anvelope.org.:  pretul destul de OK, punctuali, factura, garantie... restul sa vedem dupa montaj.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

@MariusAP  poti sa-mi dai detalii despre aceste Vredestein, daca le-ai mantat desigur, caci profilul arata super si ma cam bate gandul sa-mi comand si eu 4 de vara.

Multumesc!

Link către comentariu

Le-am montat pe jantele de aliaj, le-am echilibrat, astept sa treaca iarna de tot sa le montez pe masina. Arata foarte bine profilul.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Eu recomand Sigemo. Au preturi bune si montaj gratuit.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

confirm si eu :icon_thumleft: pretul cel mai mic l-am gasit pe anvelopejantepromotii am comandat 4 michelin PS 3( 2 anul trecut, 2 anul acesta). Dot=ul este foarte recent deci au tiraj mare.Nu au anvelope mai vechi de 6luni :D .Am aflat de aici de la nervoss,despre existenta lor :icon_thumleft:

Modificat de alecsandru19
Link către comentariu

Eu am luat la cel mai bun pret de pe anvelope1.com la preturi mai mici decat in Ro au durat vreo 3-4zile livrarea dar a fost gratuita ,multumit dot recent..

Link către comentariu

• 5 months later...

a cumparat cineva de curand de pe anvelope1.com ?

nu raspund la email-uri, nici la telefoane...

dar au cele mai mici preturi de pe internet, transport gratuit indiferent de cantitate.. iar firma e inregistrata in bulgaria

o fi din aia cu tepe ? care trimit cauciucuri cu DOT-uri de acum 3-4 ani ? :D

Link către comentariu

• 1 month later...

A cumparat cineva de aici: http://www.janta.ro ?

Pe mine ma intereseaza un set complet jante + anvelope si am vazut la ei niste oferte interesante.

Ce parere aveti de aceste anvelope -  RIKEN SNOWTIME-B2 195 R15 65 91T iarna = 180 RON? Credeti ca merita sau arunc banii aiurea?

Multumesc!

Link către comentariu

Eu zic ca nu. La 230 deja ai BF Goodrich G-ForceWinter pe 195 65 15 91T la Sigemo.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

• 3 months later...

Ce parere aveti despre cauciucurile RIKEN SNOWTIME B2 XL 205/55R16 94H ? Am gasit o oferta la 234 lei . Masina o folosesc numai in oras.

Link către comentariu

• 1 month later...
golf4golf4golf4

salut.as vrea si eu opinie despre anvelope Ryken mai exact modelul acesta http://www.best-tires.ro/anvelope-auto/anvelope-vara/riken-205-55-r16-maystorm2-b2-91w-fc71u2.html?utm_source=price-ro

ce parere aveti.cica sunt facute in serbia de michelin

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!