Jump to content

Probleme Volan Multifunctional


Razvy2079
 Share

Postare recomandată

Salutare

S-ar parea ca luna asta masinica mea e hotarata sa ma scoata din pepeni. Dupa problema cu martorul de noxe care sa discutat in alt topic si care sa rezolvat foarte repede acum am o alta belea: Nu imi mai functioneaza comenzile de pe volan si nici claxonul.

Tin sa mentionez ca am volan multifunctional fara comenzi pentru telefon.

Nu am nici cea mai mica idee ce ar putea avea, dimineata am plecat la munca si functiona iar cand ma intorceam dau sa maresc volum la radio si ... PAUZA. Am oprit, repornit Cdplayer, oprit si repornit masina nici o schimbare. Am cautat sigurante arse si tin sa mentionez ca in carte nu imi apare nicaieri o siguranta care sa aiba vreo legatura cu volanul am gasit doar pe cea de la claxon care este ok nu este arsa, de fapt nici una nu e arsa ca le-am luat la rand. In concluzie nu stiu ce ar putea avea, din ce am mai citit ar exista un modul de comanda pentru volanele multifunctionale si presupun ca asta a dat ''coltul'' pentru ca altceva nu vad ce ai putea fi. O sa merg in service sa vedem ca zic baietii si va tin la curent.

Daca stie cineva ce as putea sa mai verific va rog spuneti pentru ca pe mine deja au inceput sa ma supere aceste defecte, intradevar nu exagerat de mari dar destul enervante unul dupa altul si la o masina noua chiar asa calitate..... lasa de dorit.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca iti zic ca si mie nu imi mai merg comenziile pe volan de azi de dim ma crezi ?eu am si comenzi pt telefon nici acelea nu merg.Daca afli ceva de la service sa ne ti la curent ca nu vreau sa o bag acum in service ca mai am putin si fac prima revizie!

Modificat de Matrixu
Nu mai da quote la ultimul post. Citeste regulamentul pentru aceasta prevedere.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Masina noua inseamna garantie. Garantie inseamna service.

Optional inainte sa te duci la service poti face o scanare cu VAG COM-ul ca sa vezi ce erori iti da. Daca este o problema electrica, siguranta arsa/defecta, ar trebui sa primesti erori in consecinta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca iti zic ca si mie nu imi mai merg comenziile pe volan de azi de dim ma crezi ?eu am si comenzi pt telefon nici acelea nu merg.Daca afli ceva de la service sa ne ti la curent ca nu vreau sa o bag acum in service ca mai am putin si fac prima revizie!

:blink: O fi ziua de vina :huh: :)) e si marti e si 13.

Azi la 2 merg cu ea la service va tin la curent.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am fost ieri in service. Au scant-o de erori dupa care au demontat volanul, imi era mila cand vedeam cum ramane fara :lol: dar aste e trebuia sa vada ce are. Au dat jos 'unitatea de comanda' i-au zis ei au masurat-o cu aparatul de masura nu stiu ce valori a dat ca nu eram langa masina vedeam pe geam ce fac dar au motat totul la loc au mai testat o data sa vada daca merge si au venit sa imi ceara un buletin ca sa deschida nota de comanda pe garantie.

In concluzie acea unitate e dusa si au comandat alta care ar trebui sa soseasca in jur de 7 zile. L-am urmarit pe cel care a facut toata operatiunea si mi-a dat o stare de siguranta se vedea ca stie ce face si mi sa parut ca a umblat chiar foarte atent la detalii tragea cu simtul raspunderii de capacele de pe acolo. Singurul repros este ca mi-a montat volanul putin stramb chestie care chiar ma streseaza numai la el imi vine sa ma uit. O sa ii spun cand o sa ma duc sa imi schimbe piesa sa il puna drept ca altfel nu iau masina de acolo. Sper ca dupa operatiunea asta sa nu imi apara greierasi, lacuste si alte insescte prin bord sau volan :lol: . Si de asemenea sper sa fie si ultima piesa care pica asa de nebuna. Nu vreau sa fiu chiar asa client fidel in service chiar daca nu dau nici un ban din buzunar am dat pe masina si se presupune ca am luat o marca cu pretentii.

Cand i-am intrebat care ar putea fi cauza nu au stiut sa imi spuna doar ca asa ceva schimba foarte rar max. 2-3 pe an.

Va tin la curent cum va evolua treaba si cum va fi efectuat schimbul mai ales ca sunt curios cat ar fi costat daca nu era masina in garantie. In rest numai bine s-au miscat repede.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Maine cred ca ma duc si eu. Razvy spune`mi si mie la care service ai fost la metro . alto sau cele de la porsche ?ca la nord2 nu ma mai duc ca am mai avut o belea si cei de acolo sunt mari nesimtiti se tiganesc pana cedezi ,daca esti slab de ingeri si nu musti din ei esti ca si pierdut printre ei .Ma`m certat cu 11 mecanici deodata cand am avut o problema cu un sincron la cutie din care s`a stricat si ambreiajul si volant si eu ziceau sa le platesc "ca nu fac obiectul garantiei" pana la urma am am schimbat modul de vorbire si sau conformat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu sunt din Brasov si am fost aici la Dip Motors, tot de la ei am si luat masina, deci daca vrei da o tura pana la munte :Driver: . Sunt baieti de treaba si am vazut ca se baga si la alte masini din grupul VAG cu toate ca ei vand doar SEAT. Era in service o octavia si vreo 2 VW un CADDY si parca un Polo mai vechi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Salutare

Astazi am fost si mi-au inlocuit respectiva piesa. Concluzia e ca acum am din nou comenzi si claxon. Cand am predat masina am precizat ca am volanul putin stramb si sa imi rezolve aceasta problema ca am senzatia ca este de cand a fost desfacut data trecuta. La final cel de la receptie a dat niste ture cu masina in jurul serviceului si concluzia lui a fost ca volanul este drept si nu are cum sa fie din cauza lor pentru ca acesta are o singura pozitie un ghidaj pe care intra si nu aveau cum sa il monteze gresit, mi-a precizat ca daca tot mi se pare ca e stramb atunci sa ma intorc la ei si o sa se mai uite dar oricum nu este din cauza lor ci cel mai probabil este de la directie vinovatul posibil fiind eu in cazul in care am luat vreo groapa.

Tind sa ii cred ca volanul are un ghidaj si ca nu poate fi montat altfel dar ca am luat eu groapa sau bordura in asemena hal incat sa dereglez directia nu cred si nici nu tin minte. Nu zic ca nu am luat gropi ca ar fi absurd dar nici una nu a fost atat de tare.

Ma rog poate am eu vedenii, o sa mai pun si prietenii, sotia sa se uite daca e volanul drept sau nu. Parca numai la el in vine sa ma uit. :lol:

Acum o sa bag in teste tari comanzile si calxonul sa vedem ce zic.

PS eram curios cat ar fi costat daca nu era masina in garantie si mi sa spus ca e destul de mult dar nici o suma pe motiv ca nu stie, dar mai repede cred ca nu a vrut o fi vreo politica de-a lor sa nu sperie oamenii cu masini in garantie cand pica cate ceva.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...

va rog ajutor

am si eu volan multifunctional si o problema

a ramas bluetooth blocat sa sune la un anumit numar din memorie si nu pot reseta

pe ecran de la cd apare phone si deci nu pot asculta nici muzica

ceva sugestii ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

Salut, Problema cu comenzile pe volan si claxonul o am si eu de o saptamana. Ba mai mult, nici clima nu-mi merge. Ai idee daca au vreun punct comun? Acea piesa pe care ai schimbat-o poate avea vreo legatura si cu climatronicul? Partea nasoala e ca nu e manual, sa pot baga macar aer de afara in masina... si e un cosmar pt mine sa merg asa cu ea (pana o repar)...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mihai, ai verificat sigurantele ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@mihaibonzai: Siguranta S5 este comuna comenzilor de pe volan si climatronicului. Asta ghicind dupa motorizare ca ai avea passat b5/b5,5.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!