Jump to content

Intrebare Airbaguri


fry_fish
 Share

Postare recomandată

Am o mica problema. In urma unui accident airbagurile masinii mele au sarit. Masina mea este un Audi A4, 1.9TDI, motor AFN, an de fabricatie 1999-2000.

Cu respect as dori sa va spune-ti parerea, referitor la airbaguri, este bine sa le pun noi? Sau, stiti cumva ce termen de garantie au airbagurile la masinile germane?

Cel mai important care as vrea sa il stiu, cat timp se poate conduce cu airbagurile sarite? Exista vreo potentiala problema (motor, ECU, instalatie electrica...) exceptand cea de siguranta in caz de accident?

In ce conditii ar trebui schimbata si unitatea centrala a airbagurilor?

Se poate reseta unitatea centrala? Pentru ca am inteles ca ar fi necesara numai o resetare a unitatii centrale...

Daca se poate reseta, stie cineva cum si cu, ce dispozitiv?

Stie cineva, vreo sursa, un loc, cineva de la care pot cumpara airbaguri pentru modelul meu de masina la un pret mai accesibil?

Va multumesc pentru atentie si raspunsuri!

Modificat de fry_fish
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cred ca te vor ajuta informatiile din topicul ASTA (nu conteaza ca nu este Audi). Este chiar un coleg acolo care poate face resetarea comp de AIRBAG (citeste bine).

Referitor la intrebarea ta daca sa "le pui noi?"...daca te hotarasti sa le pui inapoi pe masina OBLIGATORIU sa fie noi. Inteleg prin noi, unele nefolosite, nu neeaparat noi luate din magazin. Si unele de pe o alta masina (la fel cu a ta evident), dar care nu au fost folosite sunt bune.

Se poate conduce cu ele sarite, din ce stiu singura problema este de siguranta in cazul unui alt accident. Daca vrei sa cumperi unele noi, vorbeste si cu VOLKSMAN de aici de pe forum. Are datele inclusiv tel la profil si un topic in aria de Vanzari AICI. Cred ca iti da un pret mai bun decat la rerezentanta...singura treaba e ca daca nu vii prin RO si stai numai prin UK...atunci o sa coste ceva transportul.

Legat de resetarea comp de AIRBAG, cum ti-am spus mai sus se poate face si in topicul indicat de mine vezi cine te poate ajuta...ramane problema locatiei...tu - UK, el - RO. Vorbeste cu el si vezi daca poate sa te ajute cumva.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!