Jump to content

Passat B6 Vs. Passat Cc


GRooVe
 Share

Postare recomandată

Ce parere aveti de noul Passat CC? Imi place ca are suspensia aceea inteligenta de la Touareg (chiar in standard la motorul de 170 CP), dar ma dezamageste ca au renuntat la tehnologia LED si au revenit la becuri.

Considerati ca este un pas mare de la B6 la CC?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu are suspensia de Touareg (pneumatica) din cite stiu eu. Are suspensie doar reglabila ca "intensitate" cum este pe noul A4. Cu alte cuvinte, garda la sol a masinii nu variaza, ci doar se intareste sau se face mai moale suspensia.In rest, din punct de vedere al designului este o mare realizare noul Passat CC cred eu. Sa vedem cum arata si se comporta in realitate, mie imi place foarte mult masina.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Este, clar, o masina cu altfel de destinatie. Coeficientul de aerodimanicitate are acum aceeasi valoare cu cel de pe B5 / B5.5, de 0,27, foarte greu de egalat in industria auto. Corvette C6 are, de exemplu, 0,29 cx-ul.Carcotasii spun ca are faruri de Merc CL, respectiv silueta de CLS, dar sunt doar guri rele. Se poate spune ca nu se compara cu B6-le, deci. E alta clasa. Mie imi place mult de tot curbura caroseriei si cu siguranta va fi un succes.Numai bine !Este, clar, o masina cu altfel de destinatie. Coeficientul de aerodimanicitate are acum aceeasi valoare cu cel de pe B5 / B5.5, de 0,27, foarte greu de egalat in industria auto. Corvette C6 are, de exemplu, 0,29 cx-ul.Carcotasii spun ca are faruri de Merc CL, respectiv silueta de CLS, dar sunt doar guri rele. Se poate spune ca nu se compara cu B6-le, deci. E alta clasa. Mie imi place mult de tot curbura caroseriei si cu siguranta va fi un succes.Numai bine !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!