Jump to content

O Mica Problema Cu Acceleratia


AudiA4
 Share

Postare recomandată

Am si eu un Audi A4 B5 din 2000 motor 1.8T 110KW si am o mica problema la acceleratie. La drum lung in orice viteza daca vreau sa o calc masina se tureaza dar sta pe loc , in schimb daca calc acceleratia usor prinde demaraj dar in timp. Nu stiu ce ar putea avea daca ma ajuta cinve as fi recunoscator. Precizez ca am dus masina pe un vag com si mi-a dat o eroare la debitmetru de aer . In oras mi se pare ca se comporta normal .Va multumesc anticipat.

Modificat de AudiA4
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

AndyG are dreptate, patineaza ambreiajul 100%. Iti recomand ca atunci cand o vezi ca se tureaza "de nebuna", sa dai drumul la acceleratie pentru ca in acele momente freci discul de-l iau toti dracii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ciao

Am avut si eu problema asta pe un passat de 74 kw, si intradevar patina ambreajul, insa din cauza ca a ajuns ulei pe disc de undeva ( nu stiu de unde, nu mai retin ce a spus mecanicul), insa nu a trebuit sa inlocuiesc nici o piesa.

bafta si ai de grija in depasiri!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!