Jump to content

Golf Plus & Cross Golf


princeshica
 Share

Postare recomandată

Am si doua o intrebari pentru posesorii de aceste modele. cum se comporta o astfel de masina in viraje? Este adevarat ca are un tandem mai mare? va rog sa-mi raspundeti sincer, stiu ca fiecaruia ii place sa-si laude masina. Multumesc anticipat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Salutare "princeshica" , pai uite cum sta treaba .... in caz ca te intereseaza un Golf Plus. Eu am un astfel de golf , l-am cumparat de nou in 2007 si am cu el 54000 km (aproximativ). Masina se comporta destul de bine pe viraje , avand in vedere inaltimea ei de 1,58 . Foarte mult conteaza cum este echipata masina , si ma refer aici la cauciucuri si jante , ca sa nu mai vorbim de sistemul ESP pe care eu nu il am pentru ca varianta mea este TRENDLINE. Golful meu este echipat normal , adica jante de otel si anvelope 195/65/15 , iar cu o astfel de echipare nu te poti aventura prea tare pe viraje. In schimb am condus masina unui prieten , un Golf Plus Highline 2,0 TDI 140 CP , iar anvelopele daca nu ma insel erau 245/45/17. Diferenta intre a lui si a mea este ca de la cer la pamant. Si ma refer aici strict la comportamentul pe viraje , ca in rest ..... a mea parca e caruta pe langa a lui. Eu nu am o motorizare extraordinara , 1,6 102CP , dar pot spune ca pentru nevoile mele este suficient. Zona in care circul eu cu masina este de munte (in Caras Severin) asa ca iti dai seama cam prin ce curbe ma inscriu cu ea si crede-ma ca nu o menajez deloc. Singurul dezavantaj ar fi consumul destul de ridicat la motorizarea de 1,6 , media la mine situandu-se undeva in jurul valorii de 8,9 l / 100km. Dar avand cutie cu 5 rapoarte si motorul fiind de doar 102 CP ........ sa zicem ca e "rezonabil". Per ansamblu .... masina este ok , spatiul interior este mai mult decat generos (cu oarecare retineri pentru portbagaj).

post-53836-1252698862_thumb.jpg

post-53836-1252698873_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si in principiu este aceiasi platforma ca a Golfului normal : sasiu, amortizoare, ....etc....difera caroseria iar diferentele in in plus de marime nu sunt extraordinar de mari astfel incat sa fie in detrimentul stabilitatii sau al comportamentului Plusului fata de un Golf normal. Daca iti place Plusul cumpar o fara probleme.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Are un tandem mai mare.Depinde si de viteza cu care se intra in viraj,anvelope si nu in ultimul rand de sofer.Centrul de greutate pare a fi mai sus.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da ai dreptate. Al meu cel putin asa se comporta. Se simte ca centrul de greutate este mai sus. Dar este explicabil. 1,58 inaltime.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 9 years later...

Desi postul e vechi, opinia mea de posesor de golf cross/ plus: este destul de rigid pe drum, la curbe nu se descurca prea bine, garda la sol este prea inalta, consumul/ acceleratia are de suferit din cauza aerodinamicii. La parcat in spatii stramte iti vine sa te dai jos si sa o impingi cu mana, are un viraj foarte mic. Dar are atuurile ei... confort, scaune inalte, vizibilitate, nu as schimba-o niciodata pe oricare alta varianta de golf simplu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Va rog sa pastram discutitiile in acest topic exclusiv despre Golf Plus si Cross Golf.

Motoarele sunt comune pe toata platforma si exista suficiente topic-uri pe forum.

Va multumesc pentru intelegere.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!