Jump to content

Masina Lovita

ganea
 Share

Postare recomandată

Aseara mi-am gasit portiera busita dreapta spate ..nu stiu ce sa fac sa o indrept sau sa cumpar una noua .

Sunt din brasov si daca stie cineva un service bun rog sa imi recomandati.

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bamse

11

• Al3X_G4

9

• ganea

7

• Marius

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pune 2-3 poze cu portiera sa iti spun daca este nevoie sa o schimbi sau nu.

Link către comentariu

Depinde de zona in care e lovita. In usa sunt anumite nervuri care, daca e lovita "unde trebuie", ca sa zic asa, fac foarte dificila indreptarea corespunzatoare. In astfel de cazuri e mai bine sa o schimbi. De aceea, asa cum a cerut si bamse, pune niste poze pentru a putea obtine un raspuns mai precis.

Link către comentariu

clar o indrepti :icon_thumright: daca era mai jos lovita unde sunt bariile de torsiune era ff greau dar acolo se indrepata !!

Link către comentariu

Si parerea mea e ca se poate indrepta fara probleme. Intr-adevar, daca era mai jos ar fi fost dificil, dar asa cred ca e OK. Am avut si eu de curand aceeasi usa infundata asemanator, numai ca era in partea inferioara si am fost nevoit sa o schimb cu totul.

Link către comentariu

Si va trebui chituita.... Eu zic ca una luata din dezmembrari, si revopsita, va arata muult mai bine decat daca o indrepti.

Link către comentariu

cred ca merge indreptata, daca iei una d ela dezmembrari de unde ai siguranta ca nu e plina de chit? asa macar stii ce si cum e cu ea...macar este a ta si nu o sa ai nici semne pe suruburile de la balamale sau urme de vopsea pe acolo care sa dea de banuit

Link către comentariu

• Administrator

Clar merge indreptata portiera. Este cel mai avantajos. Lovitura este minora, se indreapta foarte usor.

Bafta !

Link către comentariu

Plus ca in cazul unei inlocuiri a portierei exista riscul ca reglajele balamalelor sa nu mai fie facute cum trebuie. Iar de aici pot aparea o serie de probleme, zgomote, etc.

Nu te grabi cu inlocuitul portierei.

Link către comentariu

clar o indrepti :rolleyes: daca era mai jos lovita unde sunt bariile de torsiune era ff greau dar acolo se indrepata !!

Ce sunt alea? Bari de torsiune????

On topic: usa se poate face relativ usor. Nu o inlocui decat daca ai bani de te enerveaza. Bafta!

Link către comentariu

Foarte tare faza cu "bariile de torsiune"! :) In urma unui accident am fost nevoit sa schimb usa fata si sa indrept usa spate, pe partea dreapta. Usa fata am cumparat-o second hand, complet dezechipata(avand astfel posibilitatea de a observa urme de lovire sau chituire prin interiorul sau) cu 100E, iar cea din spate am indreptat-o cu "ventuze" la cald. Nu se cunoaste nimic, masina a iesit perfect, usa inlocuita a picat ca "de acolo", de parca ar fi fost noua, cumparata din reprezentanta. Se inchide perfect, la fel ca si cea originala, nu prezinta zgomote de niciun fel. Cea indreptata a necesitat extrem de putin chit, oamenii au fost profesionisti si au avut rabdare sa o traga, cu multe "ventuze" sudate pe ea. A trebuit sa cumpar doar alte bandouri deoarece odata dezlipite se stramba armatura lor, iar la indreptare arata "cocolosite", plus ca nu se mai lipesc bine. 46RON/buc. la PBN. Pe cea din fata am inlocuit-o deoarece tabla era spintecata in urma "tararii" pe partea dreapta printr-un sant de 2 metri cu peretii betonati, pe o lungime de circa 10 metri. Astea sunt extrem de robuste, masina neavand geometria afectata deloc. Recomand indreptarea ei cu incredere, nu e afectata aproape deloc. Bafta.

Modificat de Nea Vizanu'
Link către comentariu

o indrepti lejer fara nici o problema apoi un pik de kit si la vopsit cu ea

Link către comentariu

Nu se schimba pentru atata, este chiar usor de refacut.

Link către comentariu

Astazi au indretata usa care a iesit foarte bine iar maine o vopsesc .sper eu sa fie super bine .Am fost in Brasov la un service Labbela , sunt super oameni de acolo si total cost cam 100Euro vad eu maine +,-

Multumesc pt incurajare trimit poze cu usa vopsita .

Raman dator;)

Link către comentariu

Astazi au indretata usa care a iesit foarte bine iar maine o vopsesc .sper eu sa fie super bine .Am fost in Brasov la un service Labbela , sunt super oameni de acolo si total cost cam 100Euro vad eu maine +,-

Multumesc pt incurajare trimit poze cu usa vopsita .

Raman dator;)

unde te-a lovit ca si eu am gasit portiera din dreapta busita in fata blocului... brasovenii astia... :offtopic:

Link către comentariu

In parcare la Capra Neagra in Poiana .

Pe drumul cum urci spre Sportu !

Ce sa facem asta este viata , sunt comvins ca nu ai mai gasit pe nimeni :offtopic:

Daca vrei sa te ajut sa o faci contacteaza-ma , stiu 2 baieti la service unu este tinichigiu unu este vopsitor ff buni .

Si apropo de intalniri cand va vedeti anuntza-ma pliz

Uite nr meu de tel: 0744687283

Link către comentariu

image041yi3.th.jpg

image042hc3.th.jpg

am pus si eu pozele sa imi ziceti ce recomandati...

mentionez ca vreau sa revopsesc totata masina...

de intalniri in fiecare joi la 6 in parcarea subterana la real.

Modificat de Al3X_G4
Link către comentariu

image041yi3.th.jpg

image042hc3.th.jpg

am pus si eu pozele sa imi ziceti ce recomandati...

mentionez ca vreau sa revopsesc totata masina...

de intalniri in fiecare joi la 6 in parcarea subterana la real.

Fara probleme se poate indrepta dureaza maxim 1 ora sa o faca , dar trebuie vopsita !

Toata treaba te va costa maxim 100 Euro

Iar daca vrei sa o indreptzi undeva la 1 milion .

Link către comentariu

Hmmm, este mai rau decat pare, pune o poza facuta la nivelul aripii de fata inspre spatele masinii, paralel cu masina sa imi dau seama. Nu este reparatie de 1 ora...

Link către comentariu

bamse: la ce scule au astia in ziua de azi m-am uimit sincer itzi spun , cand au indreptat-o pe a mea am fost defatza , sincer prima data au desfacut usa au impins tabla la loc cat sa putut apoi o trageau cu un pistol , nu am intzeles mecanismul , si la mine nu a durat decat 40 de minute toata treaba si sincer maine dupa ce o scot de la vopsit o sa iti trimit o poza sa vezi cum a iesit :salut:

O zi placuta

Link către comentariu

Crede-ma ca stiu, lucrez la VW la tinichigerie :D

Link către comentariu

bamse nu s-a dus catre aripa ci exact in bandou partea aia a facut o forma de triunghi :) faza cea mai nasoala e ca este un vecin sigur.... dar nesimtirea e mare

Link către comentariu

nu ma pricep tare bine ... dar pare sa fie mai serioasa lovitura fiindca nu pare sa mai stea inchisa bine usa (iesita in afara), sau mi se pare?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!