Jump to content

Ai Face Chip La Masina Ta...?

RRS
 Share

Chip - as face???  

241 voturi

1. 1. puterea din fabrica, cuplu

• sunt multmit
      106
    • nu sunt multumit
      135
  2. 2. nu, pentru ca se strica rapid ambreiajul si turbina

• asa mi s-a spus
      24
    • asa cred
      57
    • nu cred ca se strica nimic
      125
    • stiu din experienta personala ca se strica/uzeaza prematur
      35
  3. 3. as face chip pentru orice castig de putere, siguranta in depasire, consum mai mic

• da
      173
    • nu
      68

Postare recomandată

5TORM, suna bine ce spui tu :D, dar eu traiesc in continuare cu retineri. O sa citesc mai multe despre cip.

Modificat de psebi
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5TORM

9

• Ice_2k

8

• RRS

8

• Bogdan_wrc

7

@psebi Exista o mare diferenta intre overclocking si chip-tuning. Acel procesor va merge mereu la noua frecventa, tu nu mergi cu acceleratia la podea 100% din timp

Link către comentariu

Nici eu nu am facut dar vreau sa fac. Dupa mine treaba e pe undeva pe mijloc, adica:

1) sunt sigur de faptul ca uzura accentuata a unor piese nu se poate pune exclusiv pe seama modificarii soft-ului din moment ce nu s-a mers imediat de a doua zi dupa resoftare in regim de cursa;

2) nici cei care fac asemenea operatiuni nu pot "baga mana in foc" ca nu se va intampla nimic cu anumite componente.

In alta ordine de idei, strict dupa o parere personala, cei la care au cedat anumite componente dupa resoftare nu pot pune pe seama resoftarii acest lucru decat daca dintr-o data au trecut la un stil de pilotaj in loc de stil de condus, avand la dispozitie un propulsor foarte puternic. La cei care au mers normal dar la care au cazut piese este clar ca ar fi cazut si in conditii normale cu mentiunea ca intr-un orizont (mult) mai indepartat.

De aici incolo probabil incep socotelile de genul: am o masina TDI care are 100 si ceva de mii de km si pe care nu am de gand sa o tin foarte multi ani si ma gandesc sa ii fac remapare si in sinea mea sunt constient ca o sa o forjez mai tare. De ce sa pice ambreiajul (si altele) la mine cand nu am de gand sa o tin foarte multi ani si sa nu pice la urmatorul de o cumpara?

Link către comentariu

deci ti-ai raspuns singur la intrebare...soferul strica masina.Daca ar exista si un chip pt sofer ar fi bine:)

Link către comentariu

• 2 years later...

Eu dupa toata documentatia facuta si dupa experienta a 2 prieteni de pe forum care au chip facut de TCM de vreo 2 ani , unu dintre ei a facut si schimb de duze la injectoare pt o putere si mai mare, dar de probleme la masini nu se pune problema merg foarte bine de aceea am ajuns la concluzia ca urmeaza sa ma bag si eu la un chiptuning. Parerea mea este ca ceea ce conteaza e sa primesti un soft de calitate si sa exploatezi masina corespunzator :Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!