Jump to content

Probleme Stergatoare

truty122
 Share

Postare recomandată

Am masina de 4 ani si abia astazi am observat ceva, vreau sa va intreb daca stiti ca e normal asemenea manifestare. Eu sincer de cate ori am folosit stergatoarele pana acum, nu am observat sa faca asa ceva:

-daca le pun pe viteza 1, in mers merg normal iar cand ma opresc pe loc, ele trec pe temporizare singure

-daca le pun in treapta 1 cand stau pe loc, merg continuu, iar daca misc masina si apoi ma opresc, trec din nou pe temporizare

-daca le pun pe treapta 2, la oprire nu trec pe temporizare

Nu vreau sa stiu ce scrie in carte si nici presupuneri, vreau sa spuna cineva daca asa trebuie sa faca, sau daca o fi vreo setare care sa mi se fi activat cu vagcom fara sa stiu eu....poate Florin sa stie ceva ;)

Modificat de WooZie
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am si eu o intrebare la cunoscatori....la golf 5 stergatorul de pe haion se misca cu tot cu stropitoare.....problema e ca nu au un algoritm...sunt foarte independente miscarile...ma gandesc ca or fi certatzi de vreo 6 ani de cand sunt impreuna s=or fi saturat unul de celalalt.

Ma ajuta cineva?

Link către comentariu

F l o r i n

Se va rupe tija de la stropitor, de aia face asa. Problema e des intalnita.

Ori o repari - faci o improvizatie, ori kit de reparatie OEM - in jurul la 200 lei

Link către comentariu

si pt mine nu ai un raspuns ? ca eu eram la rand... :)

Link către comentariu

Am masina de 4 ani si abia astazi am observat ceva, vreau sa va intreb daca stiti ca e normal asemenea manifestare. Eu sincer de cate ori am folosit stergatoarele pana acum, nu am observat sa faca asa ceva:

-daca le pun pe viteza 1, in mers merg normal iar cand ma opresc pe loc, ele trec pe temporizare singure

-daca le pun in treapta 1 cand stau pe loc, merg continuu, iar daca misc masina si apoi ma opresc, trec din nou pe temporizare

-daca le pun pe treapta 2, la oprire nu trec pe temporizare

Nu vreau sa stiu ce scrie in carte si nici presupuneri, vreau sa spuna cineva daca asa trebuie sa faca, sau daca o fi vreo setare care sa mi se fi activat cu vagcom fara sa stiu eu....poate Florin sa stie ceva ;)

Perfect normal.

Link către comentariu

ms nea cristi, sa mor daca observasem pana acum

Link către comentariu

• 1 month later...

salut,

ai idee daca la golf 4 merge sa montez stergatoare fata + spate de la golf 6 sau 5 ? as vrea sa cumpar tot stergatorul: bratul de fier + lamela.

merci

Link către comentariu

Pentru ca tot e deschis topicul cu stergatoare am si eu o nelamurire:

Ieri am observat ca nu mai merg stergatoarele fata,deloc,dar cel spate merge,cineva mi-a spus ca ar fi de la sigurante,le-am inlocuit si tot nu merg stergatoarele nu reactioneaza nici din manetuta ,nici din senzorul de ploaie.

Ce as putea face in situatia asta?

Link către comentariu

Cumva ai xenon after market, montat pe masina ?

Link către comentariu

Din ce an este masina?

Link către comentariu

Nu,nu am xenon montat.

Masina este fabricata in 2004.Cred ca este prima editie sau ceva de genu.

Link către comentariu

Atunci, fa o scanare si vezi daca ai erori stocate, Totodata, verifica in blocurile de masura - cu VCDS-ul, pe 9-Centrala electrica - daca lucreaza maneta.

Link către comentariu

Alx.Alecs , ti-am dat un PM, poate ajungi diseara la intalnire si daca e iti pune un coleg laptopul.
Link către comentariu

40 de ron stergatorul spate .. Bosch de 13 inchi=330 cm ... pe fata am luat Bottari din real cu 14 ron bucata .... unul de 600 si celalat de 480 ...

Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare,

Sper ca postez si eu bine.

Am o problema cu un stergator pe fata. Suportul de care e prins bratul cred ca s-a cam desprins.. si se invarte in gol.

Aveti idee cum as putea sa-l strang? :)

post-13765-0-95541700-1344879618_thumb.j

Link către comentariu

Scoate capacelul si acolo gasesti o piulita. Dar eu cred ca problema e din alta parte.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

• 3 weeks later...

La stergatorul din spate s-a rupt plasticul mobil ce face legatura dintre bratul de metal si lamela. Nu stiti, la achizitionarea unei noi lamele, aceasta vine la pachet cu acel plastic sau este considerat ca parte a bratului de metal ? Nu de alta, dar daca e asa ar trebui sa-mi caut alt brat...

Link către comentariu

Cod capac 6Q6 955 435 B ... nu stiu pret.

Link către comentariu

Scoate capacelul si acolo gasesti o piulita. Dar eu cred ca problema e din alta parte.

Sent from my iPhone using Tapatalk

A mers. :)

Merci de pont!

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut.Am citit tot topicul, am regasit problema mea dar nu am vazut nici o rezolvare.La golful meu nu mai functioneaza stropitoarea spate.Am verificat si am gasit apa in portbagaj.Deci inseamna ca e o problema pe furtune,Am incercat sa desfac plasticul de la haion dar m-am oprit pentru a nu rupe clemele.A reusit sa rezolve cineva problema asta fara costuri prea mari?

Link către comentariu

vezi intai daca piede prin hayon - si aici poate sa fie teava de la stropitor rupta sau T ul iesit... sau prin contraaripa - T iesit sau furtunas rupt.

Link către comentariu

Din ce am vazut eu ieri covorasul era ud doar in partea dreapta si apa era stransa sub roata de rezerva.Nu am reusit sa imi dau seama pe unde curge apa...

Link către comentariu

cred ca nu e din hayon.... desfa tapiteria de pe lateral

Link către comentariu

nu... se scoate usor - doar cu grija la clipsuri

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!