Jump to content

Demontare Plastic Haion

nevermore
 Share

Postare recomandată

Are cineva o schema cum se demonteaza plasticul de la haion? As vrea sa am acces la furtunasul dela stropitoare

S-a desprins/(sau rupt) furtunul de la stropitoare de haion din interior.

Ceva sfaturi, recomandari ? Daca e dificil, ma gandesc sa o duc in service.

Merci

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Iaca aci... :offtopic:

Scuze pentru watermark-ul si username-ul de pe fundal, dar asa l-am primit de la VW AG, deoarece am platit pentru documentatie. Probabil le-au pus acolo ca sa stie daca ajunge la public de unde "s-a scurs" informatia...

Modificat de alex_pescaru
Link către comentariu

Merci mult pentru schema!!

A mai facut cineva "operatia" aceasta ? Mi se pare ca la montare clamele "-3-" trebuie inlocuite.

Link către comentariu

Ai putea sa verifici mai intai imbinarea furtunasului din portbagaj. O sa trebuiasca sa ridici protectia din material al portbagajului, iar in partea stanga, exact langa suspensie o sa gasesti imbinarea.

Bafta!

Link către comentariu

Tocmai am facut aceasta operatie.Trebuie sa recunosc ca a fost un fiasco-remontarea.E simplu sa o desfaci:cele 2 suruburi,si tragi puternic pentru a iesi din cleme.La montare am reusit sa stramb clemele,sa rup suportii de cleme,sa pierd o clema,toate dupa mai multe incercari.Poate te descurci mai bine.Bafta

Link către comentariu

Intradevar...e "urata treaba". Am incercat sa dau si eu plasticul din spate de la Passat-ul lu` tata...si fiasco total. Am rupt 4 cleme, 2 le-am indoit...si restul de cateva au ramas intacte si, binenteles, nu am rezolvat nimic deoarece motorasul de la stergatorul din spate era ars. Cred ca ar fi bine sa te duci la un mecanic care este mai priceput, deoarece de unul singur ....nu cred ca vei avea asa de mult succes..parerea mea!

Link către comentariu

Problema rezolvata!

Sar'mana pentru schema, m-a ajutat enorm sa trag exact de unde trebuie.

Demontatul e intradevar usor, trebuie sa tragi cu grija. Marele noroc al meu a fost ca era iesit furtunasul (se pare ca din fabrica nu fusese bine infipt).

Cat depre montat la loc, a mers relativ ok(cred ca am avut noroc), doar o singura clema metalica s-a rupt si asta e!

Link către comentariu

• 6 months later...

Se desurubeaza cele doua suruburi din orificiile unde bagi mana dupa care tragi brosc cu ambele maini tot in orificiile alea si de acolo mai ramane doar rama aia de pe marginea lunetei care iese putin mai greu dar la fel cu un mic soc atunci cand tragi nu ar trebui sa fie problema dar aia se scoate doar in caz ca ai nevoie sa umbli/schimbi ledurile de la al treilea stop de frana cel de sus iar cand le pui la loc la fel se apasa eu unul le-am dat asa cateva bucati nu prea tare cu pumnul si sincer nu am avut nici probleme cu clemele.

Link către comentariu

• 3 years later...

Schema prezentata mai sus este foarte utile si m-a ajutat. am aceeasi problema cu stropitoarea, debitul ei s-a micitt considerabil, si sunt scurgeri de lichid prin portbagaj si prin alte parti. are cineva vreun sfat bun?

Link către comentariu

Ce alt sfat decat vazut pe unde curge si remedierea problemei ?

Link către comentariu

La mine de exemplu s-a crapat teava care duce lichidul spre luneta, capatul din exterior. Uite aici: . Sti pe unde iti scapa lichid?

Link către comentariu

• 4 months later...

salut,

poti sa imi trimiti si mie schema de demontare a plasticului de la haion ca am si eu niste cleme rupte si nu vreau sa o rup de tot.

Mersi.

Link către comentariu

• 1 month later...

salut,

daca se poate as vrea si eu acea schema.

Merci

Link către comentariu

De ce nu cautati la "poze montare demontare polo 9n3".Pe la pagina 5 sint poze cu demontarea plastic haion si nu numai.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!