Jump to content

Inchidere centralizata

misu1lica
 Share

Postare recomandată

Da, se poate, daca ai folosi si tu functia "search" (in partea dreapta sus, scris cu rosu) ai fi gasit aici raspunsul la intrebarea ta.

Bafta si.... nu uita sa dai mai intai un search.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...

Salut la toata lumea ...m-am alaturat si eu voua acu 3 luni cand mi-am achizitionat si eu un golf 3 coupe 1.8 , problema mea mare care imi da dureri mari de cap este inchiderea...eu cand am luat-o am crezut ca nu are...dupa ce am citit pe la voi...am observat ca are...prima oara am zis ca motorasu din spate e ars...l-am pus pe alt golf 3..tot cu inchidere pe vacum...si merge fara nici o problema :icon_thumright: si am inceput frumos sa iau cablurile la mana...am suflat prin vacum...se inchid cele 2 usi + capac benzina . dar de deschis..de deschide decat usa de la sofer si capacu de la benzina . am urmarit firele , am verificat...am dat fete de usi jos...am verificat plus-ul daca e bun ...degeaba...dupa am observat..ca daca scot mufa la motorasu din spate...si o bag iar...cand inchid usa de la sofer..se inchid toate...cand dau sa o deschid...nema..nu se intampla nimik...si daca deschid toate usile...si dau sa inchid iar ...nu mai merge..tre sa scot iar mufa din spate si sa o bag iar ...si daca incerc de pe dreapta..din nou..nema.. :P ...ma poate ajuta si pe mn cineva va rog...am ajuns in pragu disperari ...de 2 zile stau cu masina dezmembrata :lol:

Link către comentariu

Buna,

Am o problema mare, azi dimineatza (de vreo ora) am mers in masina si am vrut sa deschid usile. M-am speriat ca am vazut toate usile deschis si doar cea de la sofer inchisa. Am bagat cheia sa le deschid si cheia a intrat mai greu si se invarte mai greu ca de obicei. Am deschis usa de la sofer si am trantito mai tatre ptr ca am crezut ca nu sa inchis bine si de aia nu se poate inchide din cheie toate cele 4 usi .

Acum usile sunt deschise numai cea de la sofer se inchide din cheie si faza ii ca nu mai imi merge nimic adica geamurile inchidera de pe buton, nici macar reglarea oglinzi. Ce poate fi, din cauza ca a fost furtuna aseara sau a fost fortata? Nu stiu cum sa rezolv problema. Sa verific sigurantele, ce trebuie sa fac?

Deci nu mai merge nimik pe nici o usa, geam sau inchiderea a celor 4 usi din interoir. Nu am inchidere cu buton pe cheie, inchid/deschid cu cheiea dar cele 4 usi .

Va multumesc.

P.S Nu am citit tot topicul ptr ca is grabit ca mie masina deschis... cer iertare si ajutor .

have a good time

------------------------------------------------------------------------------------

Din cate vad eu la tine este vorba de un Golf 4....Asa e???

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am şi eu o rugăminte.

Am

Modificat de Copax
Link către comentariu

Parca mai avea un coleg de pe forum asa ceva...nu mai stiu sigur exact cine.Daca aflu iti zic

Modificat de ByZ
Link către comentariu

deocamdata doar acel diy este cel care te poate ajuta cel mai bine, folosing si imagini.Sunt colegi care si-au facut aceasta optiune si o sa explice mai detaliat,dar fara imagini este mai greu de inteles/lucrat.

Link către comentariu

Vreau sa imi montez inchidere centralizata. Pentru ca am modelul in 2 usi sper sa ies putin mai ieftin. As dori sa leg si hayonul dar intreabarea mea ar fi daca pot lega si busonul de la rezervor . Din ce am citit pe aici nu am vazut sa isi fi legat si busonul ma refer la cele aftermarket . Aveti vreo idee sfat ?

Multumesc !

Link către comentariu

depinde de care inchidere vrei sa pui:originala sau aftermarket.Cu rezervorul poti improviza, adica sa iti pui un actuator la usita si sa o deschizi din interior(la buton)

Link către comentariu

pai vreau aftermarket. ar fi ideal sa gasesc un actuator pentru usita aia dar sa fie legata la inchidere nu la buton separat.

Link către comentariu

salutare baieti, cine a mai intampinat urmatoare problema pt a sti cum a rezolvat-o, problema consta in faptul ca a inceput sa bazaie inchiderea cateva secunde bune dupa ce deschid masina, mai facea si inainte din cand in cand, dar in ultima vreme face cam de fiecare data, tin sa mentionez ca am verificat furtunasele pt a putea observa o eventuala problema la ele dar nu am descoperit nimic deranjat, cel putin nu am vazut eu. va multumesc

Link către comentariu

verifica furtunasele mai bine pt ca daca babaie inseamna ca scapa presiunea de aer pe undeva,eu la un prieten tot la fel se auzea bazait dar nu imi dadeam seama de unde vine ;am luat furtunasele incepand de la inchidere si prin eliminare (desfaceam din inbinario,punea mana in capat sa vad daca baga presiune,treceam mai departe la urmatoarea inbinare)pana am gasit buba-un furtun de ducea la usa stanga fata era topita bucata din el

deeci parerea mea verifica furtunasele mai amanuntit pt ca de acolo e

Link către comentariu

salutare baieti intampin si eu o problema cu inchiderea...deschid usile,si dupa ce se deschid pompa mai face un zgomot circa 30 sec dupa care se opreste.

cand inchid usile tot la fel,tin sa precizez ca usa din stanga spate nu se inchide...am stat putin sa aud zgomodul...si am dedus ca a iesit mufa aia din priza si aerul trece pe langa...intrebarea mea ar fi cum as putea sa pun inapoi mufa in priza si ce ar trebui sa desfac ca sa am un acces optim

multumesc

Link către comentariu

eu am inchidere electrica, montata de mine dar nu stiu de unde sa trag fire sa o alimentez.... sugestii ?

Link către comentariu

salutare baieti intampin si eu o problema cu inchiderea...deschid usile,si dupa ce se deschid pompa mai face un zgomot circa 30 sec dupa care se opreste.

cand inchid usile tot la fel,tin sa precizez ca usa din stanga spate nu se inchide...am stat putin sa aud zgomodul...si am dedus ca a iesit mufa aia din priza si aerul trece pe langa...intrebarea mea ar fi cum as putea sa pun inapoi mufa in priza si ce ar trebui sa desfac ca sa am un acces optim

multumesc

Ai un manşon din cauciuc

Link către comentariu

eu am inchidere electrica, montata de mine dar nu stiu de unde sa trag fire sa o alimentez.... sugestii ?

Cel mai bine ar fi de la panoul de sigurante. In partea din spate a panoului ai un fir rosu gros,(cum te uiti din fata , unde ai sirul de sigurante, firul e in dreapta jos in spate) care e plus permanent, poti lega alimentarea acolo .

Bafta!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

scuzati-ma , poate postez gresit dar sunt incepator si poate ma ajuta cineva

am inchidere centralizata si cand deschid de la sofer (dreapta nu merge .. nu stiu inca de ce) si apoi deschid portierele , imi bazaie in portiera din dreapta

adaug ca am o boxa in portiera si imi sar firele din boxa (nu stiu cum ca par destul de stabile clemele alea de metal)

si cateodata mai bazaie si usa de la portbagaj

si inca o mica problema :D .. am player SONY cdx-gt50ui si am umblat in spate ca era rupt un fir si nu mergea o boxa din spate , iar acum merge boxa dar butoanele de la player o iau razna .. adica se inverseaza intre ele , inchid cu eject , selectez cu off ....

stiu ca suna ciudat , dar nu am gasit un post pentru incepatori ... :)

ar trebui ceva de genul "am cumparat un golf 3 .. si acum ce fac" :D

scuzati-ma dar chiar imi place masinuta si vreau sa am grija de ea

Link către comentariu

Ai inchidere pe vacuum , si 99% furtunul care este in usa din dreapta este fisurata... trage aer fals si nu inchide\deschide.

Trebuie sa verifici pas cu pas furtunul de la inchidere pana la usa din dreapta ..pe undeva e fisurat. O sa trebuiasca sa demontezi si panoul de la usa din dreapta...Gasesti DIY pe forum.

Cat despre problema nr.2

Daca scoti boxa din spate (cel la care ai legat firul intrerupt) simptomele dispar?

In mod normal nu are legatura legatul firului cu comenzile playerului. Verifica legaturile de la player la boxe\alimentare.

Bafta!

Link către comentariu

Cat despre problema nr.2

Daca scoti boxa din spate (cel la care ai legat firul intrerupt) simptomele dispar?

In mod normal nu are legatura legatul firului cu comenzile playerului. Verifica legaturile de la player la boxe\alimentare.

merci mult , in spatele playerului is o groaza de fire care nu stau chiar ordonat , si ca sa il bag perfect il presez putin , ma gandesc ca nu fac bine dar nici nu am gasit sa desfac cumva sa trag firele alea sa stea intinse si nu la gramada

merci mult inca o data , sper sa rezolv macar problema 1

Link către comentariu

Mi se intampla cateodata sa deschid masina (de la usa soferului)....si (doar) aceasta usa sa ramana blocata...ce poate fi?

Eu cred ca ceva nu impinge destul acel buton(tija butonului) si nu deblocheaza usa...

si daca intru pe partea cealalta sau chiar prin spate si actionez butonul in jos(inchis)si apoi in sus(pentru deschidere)se deschide si usa soferului normal...adica pot sa o deschid si pe partea de afara...

Link către comentariu

Tija respectiva e actionata de vacuum de la pompa de vacuum. Trebuie verificata pompa, s-ar putea sa nu aiba destula putere sa actioneze tija respectiva. Incearca cu o pompa imprumut sa vezi daca mai ai probleme.

Link către comentariu

Este vorba de incuietoarea usii nu de pompa. Trebuie sa desfaci fata de usa si sa scoti incuietoarea cu totul afara, sa-i desfaci carcasa de plastic si sa o cureti de praf si vaselina veche si sa o gresezi iarasi. Eu patesc chestia asta cam la 6 luni :) Daca pompa se opreste in cateva secunde dupa ce ai incuiat usa iar butonul de blocare usa se ridica/coboara suficient cand incui/descui atunci nu e vb de pompa.

Link către comentariu

Salut.

Am observat o treaba la inchiderea vacumatica.Dupa ce o activez se incuie toate usile normal,nu se aude niciun zbarnait in portbagaj dar dupa 20-30s da sa se mai incuie odata.E normal asa?

Link către comentariu

si eu am observat aceasta chestie la vreo 10-20 sec,dar mi se pare ca se armeaza si nu ca ar mai vrea sa se mai inchida odata.In plus, mie imi face asa cand inchid geamurile si trapa din cheie, in rest daca inchid normal nu am observat.

Link către comentariu

eu stiu de la mine ca am un stecher dintr-o usa stricat si pana am sa il inlocuiesc merg asa...deci deschid masina pompa vacumatica merge 30 sec...dupa care se opreste...cand inchid masina pompa din nou merge 30 sec dupa care se opreste si dupa o perioada de timp nu stiu sa zic exact cand mai incerca sa inchida odata usile ele desi sunt inchise manual...deci la tine byz cred ca ai o pierdere de aer pe undeva atat de mica incat pompa mai pleaca odata

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!