Jump to content

Filtru diesel de particule - DPF

Paul_L
 Share

Postare recomandată

3 hours ago, Xman_ghio said:

Daca ai scapat fara sa ia foc masina e ok-ish! Riscul era sa fie colmatat masiv si eventual sa iti distruga turbo din cauza presiunii.

puteam sa-l resetez si eu dar daca lua foc era pe barba mea. asa am preferat la service ca sa fie pe barba lor :)) omu de la service dupa ce resetase filtrul m-a trimis asa ca ii ok fara sa mai seteze la loc oil ash. treaba romaneasca. dupa resetare am facut o regen fortata, nush cat soot a ars ca era de la 0. dupa resetarea fortata, i-am setat la loc filtrul la 0.05ml oil ash, mi-a dat vreo 23g cenusa, am facut o regen fortata in mers, l-am dus pana la 5-6, apoi am setat din nou oil ash la 0.21ml cum era inainte de toata intamplarea, mi-a mai dat vreo 20 si ceva soot, i-am mai facut o regen fortata in mers, s-a dus pana la 5g soot. deci din cei 42g inainte de reset cred ca l-am desfundat cat de mult se putea.. si am lasat-o asa. presiunea acum e sub 5hpa in idle. sunt foarte curios cum o sa fie regenerarile acum, daca se pastreaza intervalele. asa o sa-mi dau seama daca l-am afectat prea mult sau e ok. aviz amatorilor. nu mergeti prea mult in limp mode ca dai in alte belele mai mari

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• vizitator
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!