Jump to content

Ulei Caterpillar


LeonetVW
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor..Am si eu o intrebare...a avut careva din voi vreodata pe vreo masina, ulei Caterpillar? care am inteles ca ar fi facut de Mobil pentru cerintele celor de la Caterpillar... :soare:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am folosit eu. Este un ulei f. bun (CI-4) dar din pacate vine in Romania doar ingradul de vascozitate 15W40. Si asta poate fi o problema pentru masnile recente.

Este un ulei special, cei de la Caterpillar au refuzat pana in urma cu 1-2 ani sa foloseasca EGR pe motoarele lor si au motoare cu injectie HEUI (pompa injector mult mai avansate si mai scumpe decat cele de la VAG) care necesita uleiuri speciale.

Modificat de r&d
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Personal,eu nu am folosit. Cu siguranta este produs de ExxonMobil pentru Caterpillar,dar reteaua importatorilor oficiali de EM nu au permis importul si vanzarea altor brand-uri decat cele stabilite prin contract. In situatia data,acest ulei vine pe alte cai(in speta imp oficial de cat). Se importa doar aceasta vascozitate pentru ca mai bine de 90% din utilajele Catrepillar vandute si prezente in Romania il folosesc.

.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

La mine la serv sint utilaje CATERPILLAR, si folosesc 10w40 ulei de motor scrie pe eticheta FAB IN Turkey. Oare ar merge acesta la TDI-ALH ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 10 months later...

motoarele diesel Catterpilar sunt cele mai fiabile produse vreodata...asa erau prezentate intr-o emisiune pe Discovery,amercicanii explicau de ce au ales aceste motoare pt masinile de pompieri,trebuie sa funcioneze perfect oriunde,oricand,in orice conditii....intotdeauna,fara greseala

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sunt motoare bune, care cer ulei special (si este un ulei bun). Dar si la ei, reducerea de costuri si normele de poluare si-au spus cuvantul. Deja schimbi injectoare anual :)

Uleiul e f bun pentru un diesel care accepta vascozitatea 15W40... si e mineral

Modificat de r&d
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!