Jump to content

Lumini Bord

boond
 Share

Postare recomandată

A mai facut cineva pe forum treaba asta si i-a iesit chiar bine.Nu mai stiu exact cine era ...Oricum vezi AICI un mic tutorial.Sper sa te ajute !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

arabel: Eu pot sa te contrazic putin eu am facut asa ceva si a iesit super super bine si dupa ce am postat pe forum a mai incercat si alte persoane si la fel se vede bine. Cu lipitul la loc trb sa ai putina imaginatie cum sa le lipesti, difera de la bord la bord conteaza sistemul de prindere al display-ului. Si dupa mine eu zic ca oricine poate sa faca asa ceva numai sa aibe rabdare.

Link către comentariu

nu-mi pot sa-l desfac comutatorul de lumini si faruri, un sfat cineva? nu merge lumina fundala(pana acuma nu avea contact bun, pt ca pe drum rau cateodata se mai aprindea).

UN sfat bun? ,,,deja am schimbat becurile la aeroterma si la ceasurile de bord:D numa asta mi le au ramas

Link către comentariu

Mie mi-a iesit cam asa :), mai am de facut butonul de aprins farurile, dar astept alta carcasa pentru el ca al meu l-am facut praf :icon_thumright: am sters simbolurile alea de tot, in loc sa sterg doar vopseaua verde :(

111220081974oy9.th.jpg

061220081954xd1.th.jpg

111220081975dn1.th.jpg

Link către comentariu

cum ai facut cu acele?

fiindca partea cu lumina abastra am facut-o si eu insa cu acele... nu stiu

Link către comentariu

cum ai facut cu acele?

fiindca partea cu lumina abastra am facut-o si eu insa cu acele... nu stiu

le-am vopsit cu spray fosforescent

Link către comentariu

si unde ai gasit si daca nu insist prea mult cat a costat ?

Link către comentariu

din selgros si a fost 10 lei, acum e vreo 11 lei din cate stiu eu. Este portocaliu, verde si mai o culoare parca. Fosforescente

Link către comentariu

le-am vopsit cu spray fosforescent

.......si ai pus cumva neon cu lumina black light sau led uv....???????.ca la lumina normala nu cred ca se vede fluorescent!!!!

Link către comentariu

nu e posibil sa-ti ingreuneze acele si sa nu mai indice bine ?

Link către comentariu

Sunt leduri albastre de 3mm, dar am o folie, in nemteste ii zice difusionfolie,si aia face ca lumina sa fie uniforma pe toata suprafata...

Si nu cred ca ingreuneaza acele asa de tare incat sa nu indice bine. Am pus acul de la turometru, si l-am incercat cu displayul, si arata exact ca pe display...Oricum ceasurile vor fi schimbate... (Golf 4 va fi donatorul)

Link către comentariu

nu-mi pot sa-l desfac comutatorul de lumini si faruri, un sfat cineva? nu merge lumina fundala(pana acuma nu avea contact bun, pt ca pe drum rau cateodata se mai aprindea).

UN sfat bun?

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Am incercat o imagine cu iluminarea bordului, dar se pare ca nu prea am calitati de fotograf :wub:

post-6155-1231345301_thumb.jpg

post-6155-1231345378_thumb.jpg

Link către comentariu

ai o masina frumoasa sa o conduci sanatos(ai bordul aproape ca al meu,mi-e imi lipsesc cateva butoane)...la cat mai multi km fara probleme!

Link către comentariu

Pun si eu o poza de noapte

Eu de ce nu pot sa pun poze mai mari :)

post-1353-1231350338_thumb.jpg

Link către comentariu

Paul cum ai facut sa fie iluminat indicatorul de la aerisiri? :)

Oricum la tine a altfel si afisajul de la butonul de caldura, e in grade.

Good job. :)

Nu am putut sa pun mai multe poze deodata.

post-1353-1231350708_thumb.jpg

post-1353-1231350826_thumb.jpg

Link către comentariu

Paul, si pe mine ma intereseaza cum ai facut sa fie iluminate pozitiile alea la gurile de aerisire, dar mai mult ma intereseaza ce face acel "termotronic", poate deschizi un topic nou sa ne explici si noua, ca sa nu fim OFFTOPIC aici. pls.

Link către comentariu

Va spun ca doar primele modele de Vento si numai de la varianta GL in sus au lumini la gurile de aerisire. Nici eu nu am avut initial, le-am luat de pe cealalta masina.

Link către comentariu

Eu m-am gandit la 2 variane sa iluminez "gurile" alea: 1.sa gauresc cumva formele alea, umplut gaurile cu ceva plastic transparent topit sau silicon, si pus leduri in spate (munca de "chinez nebun"); 2.sa pun un led sau 2 pe langa rotita aia de care deschizi/inchizi gura de aerisire. Dar acum ca am vazut la tine o sa incep sa caut si eu pe la schrotturi, sau poate ne dai ceva idei.....

Si in legatura cu "termotronic"-ul ala scris pe consola centrala, ce poti sa ne spui, e clima sau doar ventilatie?????

Link către comentariu

Doar ventilatie, lucreaza doar pe incalzire, butonul din bord ce comanda AC-ul e pus pentru aspect, stiti ca vreau sa-i pun climatronic :blink:

Link către comentariu

fratilor unde gasesc un bec pt comutatorul de faruri? la mine s-a ars

Link către comentariu

Becul pentru comutatorul de faruri il poti gasi la un magazin de electrice/electronice ... ceri becuri pentru 12 volti. sunt mai multe culori ... ceri albe. Sunt mici si cu niste picioruse lungi ( numai bune pentru unde vrei tu sa le pui si nu numai acolo). CU astfel de becuri am inlocuit si cel de la scrumiera spate (in spatele franei de mana si cel de la bricheta)

Link către comentariu

In cautarile mele am gasit asta la 160$, pt VR

post-6155-1231421649_thumb.jpg

post-6155-1231421660_thumb.jpg

Link către comentariu

In cautarile mele am gasit asta la 160$, pt VR

sunt foarte faine............in romania ai gasit modelul asta de plasma???..........e prima oara cand vad modelul asta...

mai sti adresa de web de unde le-ai gasit????.....daca da i-mi dai te rog adresa .....posteazo aici sau prin PM

Modificat de danutszy
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!