Jump to content

Lumina In Portbagaj

wortex
 Share

Postare recomandată

beculetul din portbagaj , care se aprinde cand deschizi usa portbagajului sete dotare standard sau sunt unii dintre voi care nu au asa ceva ca si mine

post-23011-1206040569_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sunt masini ( Polo Happy ) care nu au asa ceva in dotare.

Nu poti sa pui doar lampa. Sigur nu ai intrerupator in broasca haionului si nici fire trase.

Pretul mai scazut.

Mihai

Link către comentariu

• 3 years later...

Buna seara, am luat si eu de curand un Polo din 2006 si am constatat ca nu functioneaza lampa din portbagaj. Am scos-o de acolo, am schimbat becul in speranta ca este ars dar degeaba. Ceva idei? Am masurat si cu un aparat de masura continuitatea, dioda blocand inchiderea circuitului. Ceva idei? Multumesc anticipat.

Link către comentariu

Iti ajunge curent in mufa cand e deschis hayonul? Sa nu fie switchul

Link către comentariu

Da, ajunge! Si se si aprinde martorul de portbagaj deschis. Am incercat sa abord problema din toate unghiurile, dar imi da cu virgula. Parca sunt in dosarele X :alien: .

Link către comentariu

Switch-ul de portbagaj are doua circuite. Unul aprinde martorul din bord, altul plafoniera.

Link către comentariu

DAca unesti pinii 3 cu 2 din mufa switchului ar trebui sa se aprinda lumina, daca unesti pinii 1 cu 2 semnalizeaza in bord.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

Ok, acest switch il gasesc dand jos panoul din interiorul hayonului? Sau este pe caroserie? (Imi cer scuze pentru lipsa mea de cunostinte dar sunt incepator in tot ce este legat de masini) :icon_bounce:

Modificat de erhannicolescu
Link către comentariu

Este chiar in broasca, trebuie demontat panoul de plastic de pe haion si o sa vezi o mufa care intra in broasca. switchul este in broasca.

Link către comentariu

Am inteles! Am rezolvat problema pana la urma cu o lampa cu LED-uri cu senzor de proximitate montate in spatele capacului ce acopera portbagajul. Nu se vede dar da o lumina foarte puternica. Si in plus de asta se aprinde si se stinge atunci cand se deschide/inchide hayonul. Voi posta o poza cand se va opri ploaia. :icon_cheesygrin:

Modificat de erhannicolescu
Link către comentariu

Am dat 40 de lei si am luat-o din IKEA. Si mai are nevoie de 6 baterii AAA.

Link către comentariu

Imi cer scuze pentru intarziere. Acestea sunt pozele cu rezultatul final. Intre timp am facut sa mearga si lampa originala dar dupa cum se vede in poza de la final nu este suficienta (dupa gustul meu.)

post-98012-0-25538900-1319372811_thumb.j

post-98012-0-01424700-1319372816_thumb.j

post-98012-0-79472600-1319372818_thumb.j

post-98012-0-75389800-1319372822_thumb.j

Link către comentariu

Acum imi scapa dar se gaseste jos la lampi si becuri undeva in partea dreapta. Din cate imi aduc aminte erau doua tipuri, acesta cu baterii la 40 de lei si unul mai lung de 80 de lei dar acela mai mare era pt alimentare la priza.

Link către comentariu

Pai a fost ca in bancurile cu prosti. Aveam 4 becuri de rezerva si le-am incercat pe toate!!! Nu a mers niciunu. Logic, am presupus ca e vina circuitului, mufei, etc. Am pus lampa aceasta de la ikea si peste cateva zile am primit niste becuri cu LED de la un apropiat si am zis "Hai sa mai incerc o data!" si a mers :dry:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!