Jump to content

Cand apare Fabia 2?

ray78
 Share

Postare recomandată

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rvacaru

11

• Aer Curat

7

• Michael

6

• R4z

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mie nu mi se pare chiar atit de urita, dar unde s-o fi dus filozofia "low design", atit de apreciata la nemti? Fanteziile astea care se vad aduc mai mult cu frantuzisme ieftine. Sper macar sa nu o ia pe urmele Noului Polo, ale carui plasticuri interioare sint ceva de speriat.

Modificat de Gica
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 4 weeks later...

Din moment ce mi s-a dat peste nas cu functia "Search" am sa postez si aici imaginea, sper ca e toata lumea multumita asa...

Link către comentariu

pfff...oare chiar asta o sa fie? a aflat cineva ceva concret? si..cam cand o sa fie lansta pe piata....ca ma batea gandu sa cumpar una, da nu stiu nimic despre aspect/pret..., da acum cand am vazut cum arta, ma bate gandul sa merg cat mai repede la dealerul skoda sa vad cum e cu oferta aia speciala de 8900 la fabia 1. Asta parca e o masina cu chich-tuning in fatza blocului, nush mi se pare o corcitura intre noul opel astra(farurile) si o skoda veeeechee

Link către comentariu

:banghead: Sa fim seriosi e un fake reusit,nu cred ca asa v-a arata noua fabie nu are nici o linie care sa mai aduca a fosta fabie,in afara de grila din fata,eu cred ca mai repede e un yaris sau ceva corean si pusa grila de skoda in fata.Parerea mea :P

Link către comentariu

e 80 % suzuki swift .. daca nu ma inseala pe mine vederea .. fata e simpatica, ca cea de la roomster dar spatele aduce asa de mult a suzuki de ma apuca alergiile (vorba vine :P .. oricum, poate varianta finala va fi mai frumoasa !

nu stiu altii .. dar mie imi place fff mult design-ul de la fabia 1, de aia mi-am si luat-o .. daca ar fi sa arate asa, si sa nu fi cumparat deja masina .. tot spre f1 m-as fi indreptat :banghead:!

sper sa poata mai mult skoda cu noua fabia !

Link către comentariu

He he! Seamana cu asta?

Inteleg ca ar putea apare ceva "presupuneri" in Photoshop ca si cea de mai sus, dar nu asa ieftine. Cred ca cel care a facut modificarile s-a plictisit repede :banghead: . Oricum, stalpii aceia negrii nu-mi placeau deloc, bine ca nu-i adevarat.

Modificat de pacostiro
Link către comentariu

Ca sa nu mai batem campii frumos, uite aici ceva concret:

http://www.skoda-fabia.com/

Motorizari noi si performante, design imbunatatit. Ca si in cazul Octaviei, se va mentine in fabricatie si actualul model. Se pare ca devine o afacere sa vinzi modele in paralel.

Link către comentariu

Dar tot a Suzuki Swift aduce... :)

Link către comentariu

Siteul ala e la fel de concret cu ce am vazut si pana acuma, nu e ceva oficial. Presupuneri...

Link către comentariu

Personal cred ca in ultimul link, hatchback-ul ar putea fi cel real, dar combi-ul nu cred. Traditional Skoda incearca sa pastreze stopurile, si nu numai, de la o varianta la alta (pentru reducerea costurilor).

Stopurile de la hatchback seamana cu cele de pe O2 si de aceia inclin sa cred ca acesta ar fi real.

In plus parca restul liniei are ceva diferente intre variante, ceea ce nu prea cred... tot din perspectiva mentinerii costurilor la un nivel competitiv.

Din pacate cred ca vor trebui sa concureze cu Hyundai, altfel vor fi scosi de pe piata (chiar daca asta va insemna sa foloseasca plastice mai ieftine si altele). Uratii astia de coreeni au inceput sa produca chiar peste gard de Skoda, iar preturile lor fara taxa aceia de 30% sunt greu de concurat.

Sa speram totusi ca vor reusi sa gaseasca solutia de a face o masina faina, la preturi competitive, asa cum este actuala Fabie.

Link către comentariu

• 1 month later...
  • 1 year later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!