Jump to content

Instalare Firewall Insulation Stainless Steel


SKULLMAN
 Share

Postare recomandată

Buna ziua domnilor,

Mi-am luat un firewall de tabla si vreau sa il instalez. Daca au mai existat colegi care si-au instalat si ei, ii rog sa posteze niste poze sau niste linkuri sa vad cum au facut acest lucru. Cele doua parti laterale nu se potrivesc de nici o culoare.

Precizez ce masina este din 1970.

Multumesc anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Hai baietii!!! nu ati instalat nimeni asaceva??

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...
misu ploiesteanu

am demontat de curind motorul si am indepartat firewall-ul original, cred ca functia e doar de izolare fonica pt ca are smoala la greu in caz de foc cred ca propaga ardere mai mult decit o blocheaza. dar sa revin, ala original era prins in niste gherute de tabla infipte in el, nu cred ca este cazul la cel din tabla de inox. eu as vrea sa il fac din tabla din aia de aluminiu cu x-uri si m-am gindit sa il prind in suruburi sudate de peretele despartitor cu piulite ornamentale. pune te rog cum ai facut pina la urma prinderea, e din 3 bucati,sau 1 ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Este din 3 bucati. materialul este cam moale si din acel motiv am avut probleme.

1.Am fost nevoit sa tocesc ghearele

2.Pe firewall (caroseria masinii) exista niste valuri de intaritura. Am incercat sa nimeresc acele intarituri pentru infiletare si am folosit suruburi autoforante (stiu nu este cea mai buna alegere).

3. Pe lateral am folosit doar un punct de sprijin (insurubarea) , deoarece tabla este in forma de L iar la capat intra dupa tabla principala de mijloc. In celalalt capat al tablelelor laterale inspre zona inchizatoarei de capota am pus un autoforant cu saiba ca stoper, nu prin tabla. (pentru fiecare parte).

Singurul neajuns este ca in zona superioara a lateralelor ramane o gaura destul de mare libera prin care pot intra mizerii :eek:(

Sa ai grija ca tabla sa aiba destula elasticitate, ca altfel nu o bagi acolo. Si cu asta care este foitza am avut probleme in pozitionare folosind metode NON-CIOCAN.

Aceasta este solutia cea mai buna gasita de mine si nu garantez rezultate Optime :Driver:

Ideea ta cu piulitele este buna, dar va trebui sa iti faci atunci din 4 bucati, deoarece nu vei reusi sa bagi tabla aia cu X-uri acolo daca este la grosimea de care ma gandesc eu :P (aia din care se face praguri la jeepane si brotaci) Mie mi-a lipsit rabdarea de a suda piulitele sau de a desface pe interior captuseala pentru a baga suruburile.

Spor

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

misu ploiesteanu

(aia din care se face praguri la jeepane si brotaci)la tipul ala de tabla ma gindesc, ce nu stiu este de unde sa iau un metru patrat de tabla modelul ala. eu am motorul dat jos si credeam ca in felul asta am mai mult loc de acces si tabla intra fara sa necesite indoire. pe tabla ondulata a masinii vreau sa sudez suruburi , pun saibe distantoare de cauciuc si dupa ce pun tabla insurubez piulita ornamentala( ca alea de la axul rotii de bicicleta .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ideea este buna. dar piesa centrala va trebui sa o faci din doua bucati. Stanga pana la jumate' si dreapta pana la jumate. nu de alta da te vei trezi ca ai taiat tabla si nu vei putea sa o bagi din cauza ca e rigida. . Sfatul meu este sa o faci din 4 buc. Asta de cumaprat e din tabla subtire ce se indoaie relativ ok , dar tot am avut probleme cu potrivitul.

Tabla din aia nu gasesti decat la coala. Poate mai gasesti un doritor si o cumparati in 2 :(

Modificat de R_a_z_v_a_n
Te rog nu mai da QUOTE la mesajul anterior.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!