Jump to content

? Pozitia Seriei De Caroserie '63

xellex
 Share

Postare recomandată

M-a sunat cineva care prin altcineva a auzit ca sunt pasionat de broaste si m-a rugat sa-i spun unde se pozitioneaza seria de caroserie la o broscuta din '63. A precizat ca are tablita respectiva cu seria dar nu stie unde sa o aseze pe caroserie si ii e frica sa mearga la RAR cu ea pentru autenticitate.

Cine bunavoieste sa-l lamurim pe om? :icon_thumleft:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

tablita de aluminiu sta in portbagaj unde vine roata de rezerva, undeva sub gaura ptr bidonasul de apa. dar seria de sasiu e pe tunel, nu pe caroserie.

post-2659-1203602069_thumb.jpg

Link către comentariu

Placutza aia poa' s-o tzina si de bibelou pe televizor, nu e obligatorie....

Link către comentariu

nu? ce-ai zice daca iti arat un xerox dupa devizul RAR prin care la broasca mea au repoansonat seria pe tunel, motiv fiind "lipsa PC" ?

na, am cenzurat un pic devizul, dar am pus seria in poza :lol: dupa cum vedeti era virgina saraca serie si se puteau citi lejer caracterele... in portbagaj era vopsit asa ca nu aveau de unde sti ca lipsea ceva de acolo.. pur si simplu or fi cautat placuta constructorului

la ploiesti cand am facut itp la RAR au carcotit un pic ca pe placuta fiatului nu prea se putea citi nimic, fusese gazata inainte. au lasat-o moarta ptr ca au vazut ca sunt cifre poansonate pe ea, si ca nu fusese desfacuta din nituri

post-2659-1203603173_thumb.jpg

post-2659-1203603222_thumb.jpg

post-2659-1203603351_thumb.jpg

Modificat de Fikat
Link către comentariu

Multumesc, am mai consultat si niste manuale intre timp si am aflat acelasi lucru. Deci in spatele rotii de rezerva.

Cat despre tinutul ca bibelou, si eu i-am spus acelasi lucru, dar nu stii cu cine te pui la RAR, asa ca daca o are e pacat sa n-o aseze pe masina. :lol:

Link către comentariu

Singura serie care conteaza la RAR este cea de pe tunel. Am incercat vigilenta organului si le-am aratat tablitele din fata. M-au trimis la plimbare si nici n-au vrut sa se uite la tablitele mele :lol: . A, eu am doua :huh: .

Link către comentariu

tablite de broasca diverse modele/ani am 4 buc, niciuna a masinii :lol:

Link către comentariu

Nu mai omule: am doua ale masinii, pe masina si prinse in nituri de baietii de la Wolfsburg in vara lu' 69. :lol:

Link către comentariu

una pe care scrie made in germany si una a constructorului? sau doua la fel, ale constructorului

Link către comentariu

Eu cand am facut la Ford, vazusem doar placutza. Serie batuta- nicaieri! Si aia s-au apucat de rashcait pe paharul suspensiei se pe dreapta si de sub vopsea, inclusiv aia originala, a aparut o serie batuta! De placutza de Al i-a durut in pupa.

Link către comentariu

una pe care scrie made in germany si una a constructorului? sau doua la fel, ale constructorului

Una pe care-s scrise toate mascarile: made in .... typ ... masa, etc si una pe care-i data fabricatiei, codul de culoare si inca niste chestii ( nu-mi mai aduc aminte acum) . O sa fac o poza.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!