Jump to content

CUM SE AJUNGE LA MISU


MishuL
 Share

Postare recomandată

Venind pe linia lui 34, pe St cel Mare, dinspre ptza Victoriei, treci de circ, de int. cu Vasile Lascar (fost Galatzi) pe urma vine int. cu str. dr. Grozovici (aici te dai jos din tw 34 sau 46, daca cu asta vii...). Mergi in continuare pe dreapta lui St cel Mare spre Lizeanu cam 2-300 m si la un moment dat vezi un magazin Bosch- unelte, motopompe, generatoare. In locul ala traversezi St cel Mare si o iei pe stradutza scurta dintre blocurile de la strada; intri intr-o curte (daca intrebi pe cineva, aia e curtea cantinei RATB) unde este o broasca portocalie si intrebi portarul de Mihaitza ala cu broashtele si Trabanturile. Orele de vizita: 8.30-15.00. Recomandabil un telefon inainte: 0727572541 sau 0724559645, sau stabilit aicea o ora anume, ca mai dispar si cate 2-3 ore... :)

Modificat de RaduI
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

moshule, esti de coshmar... :banghead: bai za uei: sa iti dau o harta a bucurestiului s-o atashezi? cu un X mare rosu pe locul cautat......? :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bai nu eu am facut topicul :lol: ... l-a editat un moderator, bag seama ca am ajuns un loc de referintza, o sa ma bag in Pagini Galbene sa fie mai ushor pt. cine n-are net... :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bai nu eu am facut topicul :P ... l-a editat un moderator, bag seama ca am ajuns un loc de referintza, o sa ma bag in Pagini Galbene sa fie mai ushor pt. cine n-are net... :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

Ba in ....Pagini de Coshmar !!! :P :P :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...
Recomandabil un telefon inainte: 0727572541 sau 0724559645, sau stabilit aicea o ora anume, ca mai dispar si cate 2-3 ore... :)

Update! Recomandabil PM sau SMS :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!