Jump to content

Antifonarea Masinii


razvan 77
 Share

Postare recomandată

Cred ca va fi nevoie sa reantifonez masina problema este ca nu stiu cand e cel mai bun moment sa fac asta cu ce sa curat rugina si cu ce sa protejez pt a nu se forma alta .

Cand a fost facuta tinikigeria sa dat cu teroson dar am vazut ca se curata este posibil ca sa nu fi fost bine sau deloc degresata suprafata inainte de aplicare.Oricum cu teroson nu mai dau pt ca mi se pare ca e o solutie proasta.

In interiorul capotelor al usilor si al panourilor laterale am dat cu o ceara care a fost aplicata cu un pistol de teroson.ceara lichida dar sa intarit dupa aplicare.Nu stiu daca este indicata pt zona de sub masina. ce parere aveti?

As vrea sa stiu voi cum ati antifonat masina, niste solutii tehnice, sfaturi ceva.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

prepeleac, aia e insonorizare, nu antifonare.

razvan, vara e cel mai bun moment, daca nu ai garaj, daca ai garaj...cand ai timp.

dai masina cu burta sus si iti iei perii de pus pe bormasina, cureti bine, iar daca ai compresor sufli praful de pe suprafete, degresezi cu benzina sau nitrodiluant si dai cu zinc sau grund prima data, dupa care antifon. eu la mine am dat 2 straturi de antifon si 2 de bitumina, si la sfarsit unul de ceara.

daca ai compresor, poti sa dai antifonul la pistol, si o sa fie mult mai usor. eu am folosit produse de la "body", dar nu sunt cele mai grozave, daca ai bani, ia de la "3m" sau "teroson". la imbinari si incheieturi bagi mastic.

spor la treaba! :)

Modificat de danmoise
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ce zice Prepeleac e antifonare, insonorizare, etc ce zici tu e protectie anticorozova, care prin produsele folosite are un anumit rol in antifonare, insonorizare.

Modificat de Bugtuner
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!