Jump to content

Vw Passat Variant

Cosmin_TDI

Postare recomandată

News: Parktronic

Am reusit sa pun in practica ceva ce de cand am cumparat masina am zis ca pun. Senzori de parcare.

Dar cum cu trecerea timpului nu le-am mai simtit nevoia si plus ca nu am vrut sa gauresc bara pt a pune senzori am renuntat . Asta pana acum ceva timp cand s-a ivit ocazia de a cumpara o o fusta spate cu parktronic dar fara senzori Oem. Senzori aveam ( After Market) de mult asteptau frumos in sertar

Cateva poze cu isprava :D

130320125930.jpg

130320125934.jpg

130320125940.jpg

140320125944.jpg

140320125948.jpg

140320125949.jpg

140320125950.jpg

140320125954.jpg

Pozitia display-ului nu este definitiva ,incerc sa caut alta pozitie usor acesibila si care sa incadreze cat mai bine display-ul.

Senzori sunt cu afisaz individual indica obstacolul pe fiecare senzor ,asfel au o precizie mai buna. Am sa vad daca e asa. Momentat ma declar multumit de raspunsul lor si de precizia pe care o au.

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu
  • Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cosmin_TDI

170

• F l o r i n

50

• Muale

39

• Megatron

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

bv,arata cat de cat oem (cat de cat pt ca se cunoaste ca nu-s originali senzorii). daca isi fac treaba la pretul lor e mai mult de cat ok ,fata de cat costa niste senzori originali.

eu ma gandesc sa ascund display-ul undeva...oricum nu prea ma uit la el,mai mult sunt atent la bip-uri in timp ce ma uit in oglinzi.

nu e problema sa agate cablu in ceva daca sunt asa de jos? sau sa traga vreun curios de ei?

Link către comentariu

Am sa vad cum se comporta astia care ii am acum. Am mai montat pe mai multe masina tipul asta de senzori si fac treaba buna motiv pt care mi-am cumparat si eu un set. Daca ma supara caut o instalatie OEM. Eu i-am pus mai mult ca imi place cum vine cu prelungirea asta de parktronic

De agatat nu are cum distanta din pamant in bara e aceasi nu s-a schimbat, iar firele sunt trase pe sus si prinse cu bride de plasticul din spatele armaturi de metal , adica destul de sus. Se vede plasticul de care vorbesc in poza unde nu e bara pe masina. Mai repede raman fara bara dect sa agat firele :D

Link către comentariu

isi face loc si esapamentul prin prelungirea asta sau iti place clasic?

Link către comentariu

Am in plan o evacuare dubla . Un lucru bun e ca prelungirea are marcat in interior locul unde sa decupez ceea ce imi alimenteza mai mult ideea de a face evacuare dubla. M-am uitat azi loc am ramane sa o pun in practica in viitor.

As vrea sa fac ceva in genu :

sdhabr2.jpg

Urmeaza bandourile sa le schimb.

Link către comentariu

Daca vrei sa faci asa ceva si sa iasa ca in poza, cumpara fusta de w8 cu parktronic - ca doar aia are buza intoarsa jos - pui si senzori in ea si iese superb.

Link către comentariu

Modificari serioase... Imi place treaba cu bi-xenonul. O sa caut lupe si eu, mi-e mai frica de desfacut sticla farului...

Link către comentariu

Arata bine cu evacuarea stanga-dreapta. Eu initial ma gandeam la 2 tevi in stanga.

In varianta ta o face mai "nervoasa"

Sent from my HTC using Tapatalk.

Link către comentariu

Stiu Florin ce spui tu insa sunt destul de greu de gasit in dezmembrari, parca aveai tu una la vanzare mai de mult. Momentan va ramane asa voi vedea la momentul respectiv ce voi face ori o decupez pe asta ori alta de w8 . Vor fi evacuari stanga -drepata iar tipsuri ca si cele din poza de mai sus sau 2 cate 2 cum are colegul Victorash . Arata foarte bine cu evacuari duble imi place la nebunie iarna cand iese aburul din 2 parti.. Daca era pasatul meu 4motion, deci doua tobe de evacuare, cred ca era prima modificare pe care o facem, mult mai usor de facut in cazul asta.

Deocamdata trebuie sa dau rotile de iarna jos si sa vad ce brate trebuie inlocuite sper sa scap relativ ieftin, dupa care prin vara urmeaza distributia si abia dupa evacuare dubla.

Victorash intr-adevar desfacutul sticlelor a fost si pt mine cel mai mare hop, restul e usor daca ai ceva indemanare. Oricum cand vezi rezultatul uiti de greu. Eu sunt foarte multumit de modificare. Daca te hotarasti sa faci treaba asta te pot ajuta cu sfaturi. Lupe gasesti la colegul Calin78 eu tot de la el le am, in cazul tau find mai dificil din punct de vedere al locatiei tale .

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu

Merci mult pentru raspuns si pentru sfaturi. Cand o sa fac pasul asta o sa iti cer indicatii.

In ce priveste tipsurile de W8 este mai bine sa iei 2X2 rotunde decat 2X1 ovale. Parerea mea...

Link către comentariu

Stiu Florin ce spui tu insa sunt destul de greu de gasit in dezmembrari, parca aveai tu una la vanzare mai de mult.

Victorash intr-adevar desfacutul sticlelor a fost si pt mine cel mai mare hop, restul e usor daca ai ceva indemanare. Oricum cand vezi rezultatul uiti de greu. Eu sunt foarte multumit de modificare. Daca te hotarasti sa faci treaba asta te pot ajuta cu sfaturi.

Am avut.... s-a dus.... am dat cu 350 lei - fusta w8 OEM, cu instalatia de parktronic - avea lipsa un singur senzor.

Altfel, noua - e 360 lei numai fusta.

Am si eu un set de lupe bixenon OEM, de Passat b5.5

Link către comentariu

Fusta nu e necesar sa o cumpere special W8. Si a lui e buna daca stie sa faca taieturile si sa lipeasca plasticele alea peste locul taiat. Eu am dat 80euro la reprezentanta in FR si nu a fosta taiata perfect. Mai bine o taiam eu decat ei...

Link către comentariu

Vb de fusta de w8 cu parktronic..... nu se compara cu cea stock - ca mie imi place buza de jos, cum e intoarsa.

Poti taia o fusta normala si sa arate spre cea de w8 - dar atat.

Link către comentariu

Si mie imi place cum e intoarsa, e mult mai frumoasa ca cealalta. El are deja fusta de care vorbim noi, doar ca nu e cu parctronic OEM. In cazul in care nu vrea sa faca retrofit si e multumit de senzorii care ii are poate sa taie fusta el singur,apoi cineva care are acces la ETKA sa ii dea codurile plasticelor ce vin peste taieturi... :)

Oricum, offerta ce ai avut-o tu, cu fusta si parktronic-u' OEM a fost mai mult decat rezonabila... :icon_thumleft:

Link către comentariu

Se stie..... :icon_cheesygrin:

Da, si asta e o solutie.... doar ca eu am o fixatie pe fusta de w8 cu parktronic... eu am vrut sa o pun la mine, dar nu a fost sa fie....

Link către comentariu

Fusta ca a mea am intrebat la pbv1 si era putin peste 300lei parca 310 nu mai stiu exact. Cea de w8 nu stiu cat costa, probabil tot pe aici , cand mai am drum intreb.

Se gasesc plasticele alea care vin peste taiaturi separat ,n-am vazut pana acum, am sa arunc un ochi in Etka sa vad. Merge si asta pe care o am eu taiata , cu rabdare si indemanare iese foarte bine. Are pe interior ghidaje pe unde vin decupaturile, ca nu o sa iasa ca una Oem asta e partea 2-a .

Voi vedea la momentul respectiv ce voi face.

Caut ceva solutie sa polisez crumul, ceva sugesti imi dati?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Dupa iarna asta lunga a venit timpul sa trecem la rotile de vara. De saptamana trecuta umblam in adidasi... alta viata :D

Ceva poze dar din pacate slabe calitativ.

007im.jpg

003mu.jpg

Tot saptamana trecuta am pus in practica o ideea mai veche imprumutata de la Golf 6 mai exact inele crom la proiectoare. Cum pentru b5.5 nu sunt inele cromate sau eu nu am gasit cu toate ca am cautat destul, am cumparat un spray cu efect de crom si realizat inele cromate prin vopsire. Au iesit bine se putea si mai bine insa necesita foarte multa rabdare ceea ce la mine cam lipseste. Deocamdata sunt in perioada de acomodare daca nu imi plac le sterg.

006kkg.jpg

005fwt.jpg

Link către comentariu

Care-i treba cu inelele pe farurile de ceata? Parca sunt puse de fabrica, sunt puse la fix. Cum le-ai pus? De unde le ai?

Link către comentariu

Este bine daca creaza impresia asta. Sunt vopsite cu spray ce imita cromul. Nu am gasit inele dedicate pentru acest model. Uite o poza inainte de vopsire prin care intelegi mai usor cum am facut.

004opl.jpg

Link către comentariu

O alta dorinta indeplinita: Volan piele pe care il voi imbraca in piele perforata sper dupa Pasti.

060420125984.jpg

060420125986.jpg

Link către comentariu

frumos! nici pielea actuala nu arata rau.

spune-mi te rog,la ce ai conectat lampile de la picioare?se aprind toate odata sau in fc de usa deschisa?

Link către comentariu

Multumesc , arata foarte bine piele de pe el

M-am legat de la plafoniera functioneaza toate cand scot cheia din contact si cand deschid usa, a fost una dintre primele modificari aduse passatului. Era o solutie si cum zici tu .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!