Jump to content

My weekend car...or my little beast

Razvan Gavan

Postare recomandată

cu motorul asta nu cred ca o sa-ti para rau dupa 5-er

Modificat de Calin78
Link către comentariu
  • Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Razvan Gavan

31

• Calin78

6

• unuser

6

• lucianwwl

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut,

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente!

Din punctul meu de vedere la o astfel de masina in afara de jante si o suspensie usor coborata nu i se potriveste altceva.

Cat mai multi km "de week end" :icon_thumright: .

Modificat de CAR ZONE
Link către comentariu

O curba luata la 100km/h unde in zona Cheia- Valenii de munte. A se observa sunetul :Driver:

http://www.youtube.com/watch?v=qonm45mdiJ4

Plecare de pe loc pana la xxx km/h

Audi S6 + Vw Polo GTI + Peugeot 307 :)

Traseu Cheia - Brasov :(

http://www.youtube.com/watch?v=XIMqmq4HTvY

Peugeot 307 + Polo GTI + Audi S6 :ceuameni:

Banuiam ca am gresit forumul....acum sunt sigur

Modificat de hbogdan
Regulament: 4. b) Nu sunt acceptate discutiile explicite privind orice tip de activitate ilegala sau imorala (viteze peste limita legala, curse ilegale [...] etc).
Link către comentariu

E foarte frumoasa masina si are si dotari foarte bune :lol: Motorul ala parca cere sa fie turat, indiferent de cat porti la pantof :lol: S-o stapanesti sanatos si daca te hotorasti s-o modifici, sa fie ceva de bun gust ptr ca merita! :D

:offtopic: "Ce, ti-ai luat Logan? Ce-a fost in capu' tau?" :biggrin:

Link către comentariu

Vede masinuta asta ce n-a vazut la "mosulica nascut in 49". Imi place mult sunetul dar de ce nu incerci sa mergi "lin" si sa nu ii tot dai kick-down. In felul asta scade si consumul desi la gurmandul tau +/- 2-3l nu se simt :lol:

Link către comentariu

cum ai putea sa te abti ... kick down all the way baby!!! ;) :blah_: :cool:

razvan, merci pt filmulete! ;)

Link către comentariu

Dar eu nu foloseam kick-down...eram pe manual cu schimbat de pe volan....ce se aude este pur si simplu acceleratia care e in doua trepte - brutala si si mai brutala :rolleyes:

Link către comentariu

o masina superba, daca era sedan imi placea de doua ori mai mult. Oricum, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.

PS: poate vii pe la intalniri sa o vedem si noi live :D. Maine la 11 ssa polivalenta daca vrei..:D

Link către comentariu

superb sound-ul

de altfel superba si ''masinuta''

cat mai multi km :biggrin:

Link către comentariu

Foarte tare filmuletul cu Brasov-Cheia. Era si mai tare daca nu tot povesteati voi acolo si lasati sa se auda doar sound-ul motorului :biggrin: .

Link către comentariu

Doamne cum se audeee.... zici ca e elicopter :soare:

Ar merge sa-i schimbi stopurile cu unele la fel dar pe led. Astea par cam sterse...

Pune-i si o evacuare mai galagioasa ca merita :Driver:

Link către comentariu

un singur lucru as schimba. Niste stopuri pe led...negre. In rest e minunata. Bravo de achizitie.

Link către comentariu

Tot nu ne-ai spus pretul de achizitie si consumul asa in mers normal si in mers sportiv, macar de curiozitate.

Super tare monstrul si ar mai merge la ea decat o folie neagra pe geamuri si cam atat, in rest cat mai stock ca e pacat de ea.

Link către comentariu

pfff ... razvan, cred ca S6 -le iti place de vreo 170000 de ori mai mult decat 530 -ul! :D

ai facut cea mai potrivita alegere!

Link către comentariu

avand in vedere cum a iesit 5-ul, asteptam sa vedem cum iese si asta. spor la treaba :D

Link către comentariu

Sa il stapanesti sanatos si fara probleme cum ai avut cu 5`u.

Sa schimbe cineva titlul topicului...

Link către comentariu

imi plac cele din prima poza, dar EXCLUS angeleyes!

cel mai bine ar pica unele perfect negre pe interior cu lupa mare pt xenon ... DRL-urile, nu stiu daca ar pica bine + ca alea sin poza sunt slabe calitativ!

Link către comentariu

Ca si design, arata interesant cele din ultima poza. De pe ce site ai luat "mostrele"? Au cumva si stop-uri de vanzare pentru Kombi?

Link către comentariu

Am un prieten cu firma ce importa de toate. Daca vrei pe privat iti dau id-ul lui.

Si acum intrebare de baraj. Eu pe masina am Navigation Plus cu magazie de cd-uri, sonorizare Bose. Daca cumpar RNS-E o pot monta pe masina mea sau am nevoie de vreo modificare?

http://www.mp3car.com/vbulletin/attachment...99-rns-e-17.jpg

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa o alergi cu placere.

Am urmarit evolutia 5-ului pe celalalt forum si mi-a placut foarte mult cum a iesit, se vede ca pui pasiune inceea ce faci cu masinile.

Referitor la faruri, in niciun caz nu pune angel eyes sau DRL. In plus farurile astea aftermarket nu sunt de calitate.

Succes la modificari si sa iasa mai bine decat 5-ul.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!