Jump to content

Service Auto-moto (vopsitorie, Tinichigerie, Vulcanizare)


MIRCIO
 Share

Postare recomandată

service auto autorizat RAR oferim urmatoarele servicii:

vopsitorie auto-moto (cabina noua, mixer vopsea DUPONT)

painting, tuning

tinichigerie (presa, cal de indreptat, sudura)

vulcanizare auto-moto (schimburi, echilibrari pentru toate tipurile auto-moto, indreptari jante, anvelope auto-moto, vulcanizare la rece si la cald)

AICI ESTE HARTA CU POZITIONAREA SERVICE-ULUI:

http://www.salutbucuresti.ro/planora......-3142&-6975

distanta fata de centrul Bucurestiului (p-ta. Unirii) este de ~7 km.

program non stop

se iau comenzi si pe asigurari

post-1941-1202507339_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asa pentru ca postul de dinainte suna destul de sec revin cu informatii, pentru menbrii vwForum se fac reduceri, daca vreti sa intrebati ceva legat de activitatea noastra nu stiu preturi ca sa faceti o comparatie, cantitate de vopsea, preturi de piese preturi pentru tuning orice va stam la dispozitie la orice ora cu orice informatie care credeti voi ca va este de folos.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Hai ca o sa-i inaugurez eu cu Fabia sotiei :sly:. Daca toate sunt conform planului, luni va comunic impresiile :vaidecapulmeu:. Sper sa fie pozitive.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da mai multe informatii te rog, pt ca linkul postat de tine nu merge. Unde e pozitionat service-ul, un nr de telefon ceva. Mersi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am lasat aseara masinutza. Va tin la curent. Am emotii :emthup:.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Gata, am luat mica bestie :P. Prima impresie este buna. Masina arata bine, nu-ti dai seama ca a fost vopsita. Ma voi pronunta mai bine dupa ce o si spal, sa fie toata curata, si sa vad daca in soare se observa ceva. Baietii s-au miscat bine, au decontari directe cu asigurarile, comunicarea cu ei e foarte buna. Recomand :(.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salve, uite am pus harta, tel. 0729077028, zona este Militari, multumim pentru incredere Valix

post-1941-1203341022_thumb.jpg

Modificat de MIRCIO
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 8 months later...

Buna ziua. Mai este valabil topicul? Ma intereseaza vopsirea unor pleoape din fibra de sticla la un vw bora 2001. Pleoapele necesita doar pregatire pt vopsit si vopsire. Un pret si ce program aveti. Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Servicii de polishare oferiti?

Si daca da, la ce pret s-ar putea ridica un golf IV in doua usi?

Modificat de Magos
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...

salut...uite de cine dau eu pe aici....

am fost si eu la acest service pentru vopsire de bara si capota

capota era "pregatita" de un alt meserias dar nu prea bine...foarte frumos tinichigiul de aici,a curatat chitul aplicat de celalalt si si-a indreptat el capota cum a considerat ca trebuie sa cada liniile capotei

am ramas foarte uimit cum a iesit capota :vaidecapulmeu: foarte frumos,deci la capitolul indreptat sunt meseriasi

cu bara au fost ceva probleme,bara fiind produsa sub licenta,au zis ca este un plastic mai asa si dupa cam 5 luni s-a exfoliat un colt...

am fost la ei inapoi,problema rezolvandu-sa foarte amabil

eu unu ii recomand

salut mircea si salut adi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 8 years later...

Buna seara, am un Golf 5 si am cateva zgaraieturi pe care asi vrea sa le revopsesc. Ma puteti ajuta? Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 6 months later...

Salut! Las si eu o recenzie unui service vizitat recent, in speranta ca va ajuta pe altii sa aleaga ceva mai bun... Este vorba de "Perfect paint auto service" de pe strada Doliei, Bucuresti. Experienta mea cu acest service nu a fost tocmai placuta. Acum aproximativ 3 saptamani am fost cu un VW Jetta la ei, pt niste reparatii de tinichigerie si vopsitorie, presupunand in inlocuirea si vopsirea usii soferului plus indreptarea si vopsirea pragului si a stalpului de pe partea stanga, masina fiind usor avariata intr-un accident rutier. Toate bune si frumoase, am dus masina, am furnizat piesele necesare reparatiei, urmand sa ridic masina reparata peste 4 zile, ceea ce mi s-a parut chiar foarte repede, nimic de comentat aici. Cand am fost sa iau masina, la prima vedere parea ca au facut o treaba de vopsitorie foarte buna, ce-i drept n-am avut nici timp suficient sa o studiez mai in amanunt fiindca trebuia sa ajung si la munca in acea zi. Am trecut cu vederea si faptul ca mi-au predat masina plina de praf de chit in interior, de a trebuit sa frec si sa aspir la ea o zi intreaga, ceea ce denota o lipsa de respect fata de client si bunul acestuia. La banii pe care i-am platit, ar fi trebuit sa o gasesc si spalata/curatata interior + exterior. In fine, revenind la reparatia in sine, ajuns acasa am studiat masina mai in detaliu, am expus-o la lumina zilei si am constatat ca pragul era vopsit neuniform (se vedea negrul din spatele vopselei, provenind de la pelicula de mastic sau ce or fi folosit ei pt protejarea pragului), partea interioara a pragului (dupa deschiderea usii) e si ea vopsita cam neuniform si suprafata e usor rugoasa, nu neteda si lucioasa cum ar fi trebuit sa fie, plus ca vopseaua a curs usor in doua locuri, semn ca au vopsit-o in graba. Usa, fiind revopsita in intregime, prezinta la partea interioara aceleasi imperfectiuni ca si interiorul pragului, adica suprafata rugoasa + locuri in care a curs vopseaua, singura parte vopsita impecabil fiind fata exterioara de usa. Am inchis din nou ochii la imperfectiunile care nu se vad din exterior, dar m-am reintors la ei sa-mi exprim nemultumirea despre partea vizibila a pragului vopsita neuniform, problema rezolvata de ei in urmatoarea zi printr-un mic retus de vopsea. De mentionat ar mai fi si faptul ca nu au protejat absolut deloc partea de dedesubt a masinii (scut de plastic, si componentele vizibile) si au gazat-o destul de tare, lucru care nu ar fi trebuit sa se intample intr-un service care respecta bunul clientului. Aceasta a fost experienta mea cu "Imperfect paint auto service". Este un service ok pt cei nepretentiosi, care conduc masini legate cu sarma probabil, dar pt cei mai tipicari, care isi doresc ca masina lor sa iasa impecabil, este de evitat. De-ar fi sa aleg din nou, cu siguranta as merge in alta parte.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Deci nu s-au schimbat. Acum 4 ani am vopsit integral o maşină la ei, la recomandarea unui prieten. Vopseaua a ieşit bine în final (recepţia fiind făcută pe ploaie, am revenit de 2-3 ori, pe măsură ce mai descopeream imperfecţiuni). Dar interiorul a fost la fel, plin de praf, iar zonele ascunse gazate. M-am oprit direct la detailer. 

Au vopsitor bun şi folosesc materiale de calitate, astea sunt avantajele lor. Nu sunt perfecţionişti.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!