Jump to content

Probleme cutie de viteze manuală

ciuboy
 Share

Postare recomandată

O rugaminte am si eu.La a doua cutie montata pe masina,am inlocuit simeringul care este la selectorul de la cutia de viteze si am vazut ca axul are cateva zgarieturi pe el,deci,in concluzie este o reparatie provizorie.Am nevoie de codul de la ax,pentru a putea sa-l comand.Din ce am vazut,spre marea mea "bucurie",ca trebuie demontata cutia de viteze,mai exact carterul de ambreiaj pentru a schimba acest ex.Va multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cred că ăsta este. Sper să-l şi găseşti.

1767050542_ESYselectorshaft.thumb.JPG.18ff31e59d05895d1b7989791900b6ae.JPG

Link către comentariu

Acesta este videoclipul si da uleiul avea pilitura in el destul de multa si particule dar si bucatele mai mari.

Precizez ca sunetul se aude in frana de motor, iar masina se pune in bot destul de tare in frana de motor.

Modificat de NaGashu
Link către comentariu

Eu cred că este compromisa cutia și ar fi mai economic să cauți una buna la.dezmembrari

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!