Jump to content

Log-uri - Interpretarea lor: probleme turbina, debitmetru, EGR?

alinica2001
 Share

Go to solution Solved by lupo_bv,

Postare recomandată

Poate fi reglajul necorespunzător sau alte cauze. Pune o pereche de loguri făcute clasic şi fă şi un log pe 3-10-11 în condiţiile în care se aude zgomotul cel mai bine (chiar şi pe loc nu neapărat în mers.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E vorba de un 2.5tdi crafter 2009 cod CECA, eroare pe poziție actuator turbo- semnal prea mic. La freeze frame era turația 2500 și viteza 95km/h.

Am pus actuator nou, apoi turbina a fost reconditionata total(ulei balta la iesire), reglata, n75 nou și el. Instalația motorului schimbata și ea din alt motiv, antigel în mufa ecu și ceva pin ars de la clapeta admisie.

Pompa vacuum noua, ca nu prea avea frână.

Tot apare eroarea asta, licare intermitent martor motor și bujie.

La test activ turbo, presiunea variază foarte puțin, undeva la 50mbar, dar mașina merge bine, are putere.

Este și o mica pierdere de presiune la intercooler, dar ma îndoiesc ca e de acolo, o sa-l schimb totuși.

Pot vedea pe diagnoza voltajul pe actuator? Eu nu am găsit, altfel o sa masor direct la mufa și sper sa o prind când face probleme.

Modificat de davidut5
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!