Jump to content

She's The One! Octavia 2 TDI

Calin

Postare recomandată

Mama mama ce tare:) da nu poti sa ii pui o prelata la noul fiat 500 cabrio de la un capat la altu :banghead: sau mai exista varianta tai tot plafonul faci unul panoramic cu un geam termopan :ceuameni: si te-ai scos :huh:

hai ca am glumit destul :o clar esti tampit :icon_rambo: daca o mai faci si pe asta:)

Link către comentariu

caline ... ce am gasit pe ebay .. e cu 3 ani garantie .. bineinteles fara montaj .. montajul nu pare chiar foarte complicat ..trebuie doar un service care se respecta ... .. am vazut ca penttru modelul h300 sunt mai multe variante .. varianta clasica si normala ... , varianta large... , cu senzori de ploaie , fara , si inca una soft touch care cine stie ce o mai fi .. probabil ceva gen confort... pretul incepe de la 249 euro varianta clasica si normala pana la 419 euro Large "full option" senzori si toate prostiile

aici e linku cu toate ... eu sincer ... m-am imbolnavit ... cred ca asta e urmatoarea investie=))

http://stores.ebay.de/standheizung-shop_Sc...9QQftidZ2QQtZkm

uitasem linkul :angry:

un link cu prezentarea jucariei

http://www.open-air-feeling.de/fileadmin/u...BRO_roof_EN.pdf

Link către comentariu

m-am uitat si eu la filmulete... nu pare complicat... trebuie sa ai scule... cred ca o sa incerc si eu pe masina lu prietena mea (daca o conving) daca nu pe a lu al batran ca si asa pe el nu il intereseaza :angry:

Link către comentariu

Supeeeer, daca va hotarati sa faceti voi modificarea asta inainte si iese bine ma bag si eu :) . Foarte tare postul lui Tir :angry:

Link către comentariu

doar nu vrei sa isi strice el masina lui-=)) ... incearca intai pe alta ...daca merge .. baga si la el:D

Link către comentariu

pai cred ca asta e singuru' lucru cei lipseste masinii lui :(

vad ca multi sunt incantati de idea aceasta :D

Calin o sa lanseze o moda daca ii reuseste upgrade-ul :) (dupa, de nu o lasa uni upgrade-uri precum xenon-ul si se apuca sa-si monteze trapa, sa-mi ziceti mie "cutzu" :()

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Mai corect. Ebay Ebay... mai ieftin cu vreo 200 euro. Recuperez pt montaj. DAR, daca se intampla ceva? cui ii dau in cap? tre` s`o trimit in germania nu? sau ce fac.. ma duc pana in Germania...si daca ploua? nu mai ies cu ea?:biggrin: o sa ii pun prelata cum zicea TIR =))

Asa...aici.. am pe cine sa strang de gat.

Modificat de Calin
Link către comentariu

Corect, forget about ebay, cumpara de aici. Si eu sunt tare curios cum o sa arate ;)

Dupa ce termini cu trapa ce o sa urmeze :offtopic:? Ma astept la orice din partea ta :P

Link către comentariu

Eu m-am sucit. Nu mai vreau h300. ;) Am gasit H700 care e prea marfa. Culiseaza inauntru. Acum astept sa fiu lovit cu preturile :offtopic:

Link către comentariu

hehe, am vazut pt Seat Leon 2 ...si arate SEXY :)

oricum e mai fain modelul H700 :icon_thumleft:

nici nu-ti dai seama ca nu-i originala (poate doar comezile de actionare sa tradeze un pic :P)

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Am vazut modelul. Am sunat si m-am interesat. Nu asigura montaj la aia pentru ca cik e mai complicat. Sunt putin pe ganduri.. le-am scris si celor din Germania da` ei au zis ca nu au voie sa vanda la "end-customer" si ca sa iau legatura cu reprezentantu lor din ro.

imi place h700 da`.. ce pret o avea? astept sa ma sune.

Link către comentariu

ma ce ma fac cu voi acuma vreau dinasta de intra inauntru :icon_thumleft: eu daca imi iau o pun singur la passat...

am vazut pe ebay ca au aia si unele mai mari putin. macar daca iau una sa imi fac panoramic...

Link către comentariu

Eu nu stiu ce sa ma fac ca vreau sa o iau p`aia la 399 deluxe de pe ebay. :icon_thumleft:

Link către comentariu

acuma m-am gandit se poate rezolva si cu comenzile... pt trapa. cumpar o plafoniera originala de are functile pt trapa si le adaptez la ea si gata. totul arata oem :icon_thumleft:

Link către comentariu

frate mie nu-mi e de comenzi. ca le las p`alea ale ei nu-i problema. cine o monteaza?:icon_thumleft:

Link către comentariu

Noi... ce iti e frica ? montau aia pe dacii si nu erau dinastea asa pro... la astea nu ai cum sa gresesti.

Link către comentariu

;) HA HAHA tare faza cu montau aia pe dacii . Dar 1 aia era dacia daca o gresau ii puneau mastic mai mult ca propietaru sa nu vada :) si la prima ploaie te trezeai cu apa in masina zici ca a dat valul peste tine . Oricum nu mi se pare asa usor tre sa ai putin mai multa indemanare

Link către comentariu

Usor nu e, dar nici greu :) E la mijloc. Indemanarea.. o gasim noi ;)

Link către comentariu

Aia e clar eu ma gandesc la premiza ca la masinile astea noi trebuie sa fie pregatite pt trapa... am demontat destule masini si daca nu aveau anumite dotari aveau pregatire pt ele...

Link către comentariu

E na. Nu poti gandi asa. Oricum nu stii daca dimensiunile sunt la fel. Plus ca la cele din fabrica ranforsarea e pe langa trapa, am inteles ca e in forma de U. La cele fara sunt drepte.

Link către comentariu

Ce evolutie...impresionant...Felicitari si spor in continuare!!!

Link către comentariu

:icon_thumright: Multumesc mult. Ai avut rabdarea sa citesti de la inceput?:)

Link către comentariu

Deeeeci... ieri am fost si am vazut trapa after Webasto. F tare

Nici nu ma gandesc sa NU pun

Singurul impediment....tapiseria de pe interior cu tunelul de pe mijloc. Trebuie retapitat ca sa vina bine. Dar..am rezolvat-o si pe asta am gasit plafon fara tunel.

Deeeeci....cam in 2 3 saptamani maxim o sa am trapa pe masinaaa \:blink:/

Link către comentariu

Foarte originala ideea cu trapa, sunt tare curios cum o sa arate finisata, aranjata.

Am incredere, am vazut masina live si stiu cum lucrezi la ea.

Asta da upgrade continuu! Bravo din nou mister. :blink:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!