Jump to content

Problema Cutie Viteze Sau Ambreiaj?


ayrton4ever
 Share

Postare recomandată

Salut

Am cautat pe forum si nu am mai gasit aceasta problema.

Azi dimineazta m-a lasat mashina in mijlocul intersectziei.Nu mai puteam baga in nici o treapta.Apasam ambreiajul degeaba Cand motorul este oprit pot selecta orice treapta.Mentionez ca am cutie manuala.Am incercat si altceva.Am oprit motorul ....am bagat in treapta 1 ,am apasat ambreiajul si apoi am pornit motorul cu ambreiajul apasat la fund.mashina a inaintat putin dar spre surprinderea mea motorul a pornit. si am reushit sa merg in treapta 1.Problema e ca nu ma lasa nici sa ies din treapta 1 la punctul mort atunci cand motorul e pornit.....sper ca m-am exprimat corect si s-a inteles problema....ashtept sfaturi

multzumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Administrator

:blink:

@danutzola, se pare ca regulamentul forumului este doar "optional" pentru unii. Nu am inteles ce rost avea postul tau !? Raspuns daca se poate pe PM, dar asta doar daca ai o explicatie pertinenta.

5. Posturile monosilabice, care nu aduc nimic bun discutiei ("cool", "de acord", "super", "rulz", "vreau si eu d-ala") sunt interzise. Nu suntem pe un canal de IRC ci pe un forum, daca nu va puteti abtine cautati alte comunitati

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

danutzola, warning + 2 zile "pauza" sa citesti Regulamentul. Nu numai ca "te-ai bagat in seama" dar postul tau are si o tenta ironica la adresa unui coleg cu probleme

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bainuiesc ca problema provine de la volant (cred ca e cu masa dubla )

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Placa de presiune este crapata , banuiesc ! Nasol moment . Bafta !

Modificat de teko
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca poti schimba vitezele umai cu motorul oprit inseamna ca ambreajul nu mai decupleaza,nu stiu sigur cum e la audi dar cred ca pedala nu mai da comanda.Cu motorul rece mai reusesti sa pornesti(sa pleci de pe loc in tr 1-a)?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da.Daca opresc motorul....reushesc sa bag in treapta 1..Apoi pornesc motorul(cu ambreiajul apasat la fund)...mashina tinde sa o ia din loc dar motorul porneshte.....daca iau piciorul de pe frana ...mashina o ia din loc chiar daca ambreiajul este inca apasat la fund...deci eu cred ca nu mai debreiaza....maine abia am sa merg la un service sa aud verdictul..

Modificat de Rapier
Te rog nu mai da "qote" la mesajul anterior fara sa fie nevoie. Multumesc
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

rulmetrul de presiune nu mai debraiaza sau a crapat placa sau chiar pompa din interior nu si mai face treaba!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:offtopic: Problema era placa de presiune S-a rupt exact langa nit.Din fericire volant bimasica nu avea joc deloc deci nu a trebuit schimbata(cu toate ca cei de la service au incercat sa ma convinga sa comand si volant cu tot cu ambreiaj dar nu m-am lasat convins ).Kitul de ambreiaj SACHS a fost 6 milioane +4 milioane manopera(cam mult).Kitul original cu care a venit mashina era LUK.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!