Jump to content

Seat Leon -masina De "fitze"?

gg_e
 Share

Postare recomandată

deschid acest topic deoarece aud multe discutii despre leon: unii spun ca leonul este o masina de fitze....dar p cei mai multi ii aud spunand ca este o masina banala care nu isi merita banii:D

Voi ce credeti? Este leonul o masina dupa care sa intoarca fetele [ si baietii (daca vreti)] capul dupa masina la semafor?

PRECIZEZ CA NU MA REFER LA FR SAU CUPRA

Astept parerile voastre...!

Modificat de gg_e
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu nu inteleg rostul topicului, dar inca nu il inchid. Vreau sa vad ce raspunsuri primesti de la ceilalti. Ti-ai cumparat cumva masina care sa isi rupa cei de la semafor gaturile dupa ea? Atunci inseamna ca mai exista o definitie a masinii pe langa cea de mijloc de transport.

Link către comentariu

Sincer, nici eu nu prea inteleg scopul topicului.

Eu mi-am luat o masina care sa-mi placa mie, in care sa ma simt bine, indiferent de cred altii despre ea (de bine sau de rau). Este departe de a fi o masina de fitze. Este o masina frumoasa si puternica.

"Fitzele" sunt pentru pustani (unii) si manelisti.

Sa fim seriosi...!

Link către comentariu

Nu exista masini de "fitze"! Exista doar soferi "fitzosi" ...

Masinile pot fi: urate, banale sau frumoase. Evident, cei care si-au luat Leon vor spune ca e frumoasa, cei care nu si-o permit si adorm cu capra vecinului in gand vor spune ca e urata, iar cei care nu stiu ce e aia clasa compacta (unde Leon nu are concurenta la design) vor spune ca e banala.

Eu spun ca e frumoasa pentru ca imi place mie ... si asta e tot ce conteaza.

P.S. Cati dintre voi nu au primit de la cunoscuti comentarii de genul: "Mamaaa, pai cu banii care i-ai dat pe Leon iti luai o masinaa ..." (sa-si ia ei nene, eu mi-am luat ce mi-a placut, adica cea mai frumoasa masina din calasa compacta, parerea mea ;) )

Modificat de BC78ADI
Link către comentariu

BRAVO !!! Subscriu !

Modificat de X-Ecutor
Nu mai da quote la mesajul anterior! Apasa pe ADDREPLY!
Link către comentariu

Sa nu uitam ca acest model a castigat multe premii in Europa pentru design.Deci nu suntem subiectivi...fiind posesori. Oricum am primit si eu o gramada de "observatii"...de ce galbena??...sa iesi in evidenta, fitze, pt fete etc...."la banii astia iti luai passat sau avensis".....si alte chestii d genul asta printre care si un f haioasa din partea unui "cunoscator" in domeniu....."n-ai avut bani sa-ti iei si oglinzile in culoarea caroseriei" :icon_thumright:

Pana la urma este o masina care mi-a placut si care cred eu ca ma reprezinta!!!Dar sa nu uitam ca in parcul auto din Romania predomina snobismul.

Modificat de AndreiFR
Link către comentariu

E frumoase domne, e frumoase Leoanele :)) In alta ordine de idei, lauda de sine nu miroase bine...

Dar revenind la intrebarea initiala, sa fiu sincer, mai mult intorc persoanele de sex masculin capul dupa masina. Asta a fost spusa de pereche, care la prima plimbare cu masina a verificat cam cum sta treaba :icon_thumright: Altfel spus, daca vrei "aspirator de femei", Leon-ul nu e neaparat un castigator :D

Link către comentariu

Nu cred ca si-a luat nimeni masina ca sa intoarca lumea capul dupa el. Ma refer la noi umilii posesori de seat.

Am primit destule comentarii legate de ea... ba ca am luato sa agat pipite,ba ca e aspirator de fufe, ba ca la banii astia imi luam nus ce masina.

Ideea e ca am facut multe comparatii pana sa aleg leonul si dpv meu de vedere a fost cea mai reusita si sunt multumit.

Acum nu pot spune ca daca stai sa urmaresti clasa compactelor la design exterior leonul are de pierdut. Din contra e in top 3.

Iar fazele ca se uita femeile dupa tine... sunt de pustani de 18 ani.

Iar alin are dreptate mai mult baietii se uita dupa leon. Baietii fiind interesati de masini stiu ca e un model sport si le atrage si ochiul, sa nu mai vorbim de cum gadila suntetul evacuarii urechile.

Fetele alea de se uita dupa masini sunt la fel de snoabe ca si cei care isi iau bmw second la banii care i-am dat noi pe un leon nou doar ca sa spuna ca au limuzine de lux.

Link către comentariu

BRAVO! total de acord cu tot ce s-a spus mai sus (as da quote la toate posturile de la Cristi in jos :) )!!!

si ca sa stii cat de mult imi place mie... de fiecare data cand vad in trafic un leon, eu fie conducand-ul p-al meu fie pieton, si tot intorc capul dupa el si-mi zic "ce frumos e!" (odata, ma uitam dupa un FR si era sa intru in ala din fata mea ca se facuse rosu la semafor)

@ gg_e: daca nu te-ai convins pana acum (sau n-ai reusit sa convingi "finantatorul") si daca tot conteaza asa de mult parerile unora pt tine yo iti recomand sa-ti iei Logan...go traditional! si n-o sa te mai acuze nimeni de fiTZe sau impresii iar femeile o sa intoarCA CApul cu siguranta...

Link către comentariu

creca fac si eu un topic din asta pt skoda rs sa vedem ce zice lumea de ea.....

jumatate din posturi va referiti la fr sau la cupra

sus scria ca nu se refera la cupra sau fr deci parera mea e ca topicul e pus la "mishto"

Modificat de gabriel
Link către comentariu

Dar revenind la intrebarea initiala, sa fiu sincer, mai mult intorc persoanele de sex masculin capul dupa masina.

De un an si 4 luni de cand o am si acum face show cand ma duc la spalatorie! Mereu se gaseste cate un curios care intreaba ce si cum.:)

Nu cred ca si-a luat nimeni masina ca sa intoarca lumea capul dupa el. Ma refer la noi umilii posesori de seat.

Am primit destule comentarii legate de ea... ba ca am luato sa agat pipite,ba ca e aspirator de fufe, ba ca la banii astia imi luam nus ce masina.

Fetele alea de se uita dupa masini sunt la fel de snoabe ca si cei care isi iau bmw second la banii care i-am dat noi pe un leon nou doar ca sa spuna ca au limuzine de lux.

Aceleasi comentarii primite :), daca ar fi sa numar cate pipitze si fufe au stat pe scaunul din dreapta imi ajunge un deget.

si ca sa stii cat de mult imi place mie... de fiecare data cand vad in trafic un leon, eu fie conducand-ul p-al meu fie pieton, si tot intorc capul dupa el si-mi zic "ce frumos e!" (odata, ma uitam dupa un FR si era sa intru in ala din fata mea ca se facuse rosu la semafor)

Pai se mai intampla.

Azi vara m-am intersectat cu un leon fr galben la trecerea la nivel peste calea ferata si cum treceam foarte incet ne-am intors simultan capetele unul spre altul (geamurile lasate jos), ne-am contemplat admirativ, am zambit si am plecat usor mai departe.

De vreo 2 saptamani iarasi m-am intersectat cu un leon din mers la distanta de 2 benzi intre noi...ne-am intors capetele simultan, am incetinit, ne-am admirat masinile din mers si am mers mai departe.

Ieri ne-am nimerit la semafor 2 leonuri negre, la fel de murdare, devenind brusc tinta atentiei unui grup de pietoni :lol:

Senzatia e de nedescris si trebuie traita si poate o fotografie nu ar fi destul de elocventa!

Link către comentariu

sus scria ca nu se refera la cupra sau fr deci parera mea e ca topicul e pus la "mishto"

Nu cred ca toti cei care au postat se refera la Cupra sau FR. Leonul e o masina fruomasa ca design in orice echipare. Punct. Inclusiv in varianta Reference, cu capace si manere negre la portierele din fata. Si in plus exista diferente destul de mici ca design pentru echiparile FR sau Cupra (spoilere diferite, oglinzile in alte culori, jante mai mari etc.)

Link către comentariu

Azi vara m-am intersectat cu un leon fr galben la trecerea la nivel peste calea ferata si cum treceam foarte incet ne-am intors simultan capetele unul spre altul (geamurile lasate jos), ne-am contemplat admirativ, am zambit si am plecat usor mai departe.

De vreo 2 saptamani iarasi m-am intersectat cu un leon din mers la distanta de 2 benzi intre noi...ne-am intors capetele simultan, am incetinit, ne-am admirat masinile din mers si am mers mai departe.

Ieri ne-am nimerit la semafor 2 leonuri negre, la fel de murdare, devenind brusc tinta atentiei unui grup de pietoni :icon_thumright:

Senzatia e de nedescris si trebuie traita si poate o fotografie nu ar fi destul de elocventa!

Cam asa e.... :D o sa ajungem ca in reclama de la Jetta....sa ne tinem unu' dupa altu' prin oras sa ne admiram masinile. :icon_thumright:

Link către comentariu

Hm, nu e asa de greu raspunsul, depinde de cum definesti fite.

Daca iei fite = moft + snobism + prostie + ignoranta atuncea nu in mod cert nu ma incardrez,

daca insa

fi

Link către comentariu

creca fac si eu un topic din asta pt skoda rs sa vedem ce zice lumea de ea.....

Cred ca post-ul tau e la "mishto".......oricum nu cred ca se compara octavia cu seat leon. Nu vreau sa fiu rau dar daca stam sa ne uitam sunt 2 masini total diferite situate la poluri diferite dpdv estetic(nu-mi aduc aminte ca skoda sa fi castigat vreun premiu pentru design).Si nu prea am vazut lumea p strada sa-si dea coate..."uite o octavia!!!!" chiar si RS fiind :icon_thumright:

Modificat de AndreiFR
Link către comentariu

Dar nici lume care sa intoarca capul dupa Seat Leon standard. Poate dupa unul cu tuning de bun gust da...

Link către comentariu

Mi-a placut Leonul inainte sa stiu diferentele intre fr/cupra si restul motorizarilor.

Mi-a placut Leonul inainte sa ma decid ce masina sa imi iau (sunt complet afon la capitolul fiabilitate/istorie/fite).

Asta mi-a placut, asta am luat (desi uneori plang dupa anumite lucruri calitative, cand conduc masina uit).

Restul tine de gusturi, gura lumii este prea subiectiva si rea.

Modificat de razmih
Link către comentariu

Dar nici lume care sa intoarca capul dupa Seat Leon standard. Poate dupa unul cu tuning de bun gust da...

Ce intelegi tu prin Leon standard ? Pentru ca sub aspectul strict al designului exterior diferentele intre nivelele de echipare sunt minore ... iar pentru neavizati acestea se rezuma doar la jante: tabla sau nu :icon_thumright:

Vorbesc din proprie experienta pentru ca pana acum 6 luni eram si eu un biet neavizat care intorcea capul dupa toate Leon-urile ... indiferent daca aveau jante de tabla sau nu :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru starchaser sa stii ca reference-ul are manerele in culoarea caroseriei. Singura diferenta ar fi ca are capace si nu jante de aliaj.

La exterior in afara de sigla fr pe spate un reference cu jante e identic cu fr-ul.

La cupra se schimba situatia.

Oricum avem masinute sexy :)

Cat despre gabriel cu RS-ul... simpatica, chiar ii da un look interesant banalei skode.

Link către comentariu

La exterior in afara de sigla fr pe spate un reference cu jante e identic cu fr-ul.

La cupra se schimba situatia.

:) Este exact invers....FR este identic cu o Cupra....Dar sa generalizam. Vorbim de linia de sportivitate care este data intregii game Seat Leon fata de alte masini "de familie".

Link către comentariu

Tin sa te contrazic , FR-ul are si el bara fata si spate diferite fata de modelele standard .:) Sunt exact ca cele de cupra daca nu ma insel.

Link către comentariu

Da, imi cer scuze, m-am grabit cu afirmatiile. Fr si cupra fara embleme sunt identice.

Varianta simpla cu jante are lipsa bara.

Link către comentariu

Wrong, nu sunt identice... dar se aseamana destul de mult :D

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Ce pot sa spun referitor la acest topic este faptul ca majoritatea considera Leonul ca o investitie proasta sau banala deoarece avand pozitia la volan foarte joasa, este destul de incomod sa tii mana scoasa pe geam la +40 C ca sa se vada bratara si ghiulurile. Din pacate si sincer imi pare rau sa spun asta, in Romania doar astfel de masini primeaza(mai ales in Rahova, Ferentari si altele) :D

Link către comentariu

De acord cu tine hopirla007, insa exista posibilitatea sa-si ajusteze scaunul pe inaltime si astfel bijuteriile vor straluci in toata splendoarea lor. :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!