Jump to content

RNS 510 - Columbus - Update FW si harti

florin.petre
 Share

Postare recomandată

ciao

daca nu ai facut deja, incerca un reboot.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Iam dat degeaba tot asa dureaza o ora nustiu ce sai mai fac :(

Link către comentariu

ciao

posibil sa-ti fii instalat o versiune nepotrivita de 2760, stiu ca sant mai multe, in functie de modelul rns-lui (a,b sau c). Oricum varianta asta nu este "oficiala", din ce stiu eu, ultima este 2720. Daca nu folosesti comenzi volacale, versiunea potrivita ar fi 1300 in cazul tau.

bafta

Link către comentariu

Kirkus daca inteleg bine, acea versiune pt care ai postat link-ul functioneza si pe modelul cu CAN vechi fara a aparea problemele de descarcarea bateriei?Ai probat cumva tu firmware-ul respectiv?Nu de alta dar e totusi riscant ca sa fac update-ul si apoi sa ma lovesc de chestiunea cu bateria.

Multumesc pt ajutor.

Exact. Versiunea de acolo NU descarca bateria nici cu un CAN Gateway mai vechi de 'K'

Link către comentariu

Uite poate ati dai mai bine seama ca nu prea ma pricep :(

arunca o privire aici:

http://vwnavi.com/showthread.php/13672-Unofficial-272x-software-and-SWL-recovery-CD

ideea de baza este ca trebuie sa-ti alegi fw un functie de modelul rns-ului (ce scrie pe eticheta, nu ce-ti afiseaza dupa upgrade) si can.

Daca nu stii ce faci, mai bine dute cu problema la "doctor" altfel risti sa o strici definitiv

Link către comentariu

In linkul postat de tine sunt firmware-uri ce merg pe toate versiunile de RNS...A/B/C, inclusiv Columbus.

Daca incarci o versiune mai veche decat ce ai, trebuie sa activezi optiunea de downgrade din meniul ascuns (activat cu VAG-ul).

In alta ordine de idei, pe forumuri din afara sunt deja oameni care au V7 instalat, insa nu a fost pus la download pe nicaieri.

Link către comentariu

Sie cineva pot sa pun Firmware 2660 pe el cum afost se mai poate?

Modificat de zeuss
Link către comentariu

Ciao

Se poate face. Trebuie sa intri in "service mode" (ti apasata tasta setup cateva secunde, dar asta valabil doar daca ai activata optiunea asta, daca nu trebuie un aparat de diagnoza) si, cum spunea colegul de mai sus, bifezi "enable fw downgrade". Insa, din ce spui tu despre simptome, nu stiu daca-ti va rezolva problema. Mai vezi si faptul ca sant mai multe verisuni de 2660 disponibile, tot va trebui sa o gasesti pe cea potrivita.

Modificat de Scorpion
Link către comentariu

Ia versiunea 1300 din link-ul de mai sus, arde-o pe dvd si fa update-ul. Am instalat eu versiunea pe un Skoda Columbus si a mers foarte bine.

Fiind o versiune superioara nici nu trebuie sa te chinui cu activari din meniul secret. Dupa instalare vei avea si acces la el fara sa unbli din VagCom

Link către comentariu

Sant doua linkuri din primul sau aldoilea?

1300 A/B/C 1300 A/B/C for Skoda

Link către comentariu

Primul daca ai RNS 510 sau al doilea daca ai Skoda Columbus.

Versiunea asta are activat by default meniul secret.

Link către comentariu

un reset i-ai dat?

Update: A aparut V7. Am DVD-ul cu Europa de Est, insa maine de-abia maine il testez. Va tin la curent

Link către comentariu

am pus 1100 si sa sters tot harta muzica si tot can poza de mai sus arata dupa ce istalez harta am scos si borna nustiu ce a mai ancerc

la sateliti apare 0/6

Modificat de zeuss
Link către comentariu

da a mers pana acum gps se poate sa se fi ars antena el mergea dar arata undeva prin germania si dura o ora sa se sicronizeze sa vada romnia

Modificat de zeuss
Link către comentariu

Kirkus asteptam pareri in legatura cu v7 la harti! Si eventual un link ceva sa il probeze si altii..

Modificat de evlaviosu
Link către comentariu

De-abia azi am incarcat DVD-ul. Nu am apucat sa testez. O sa il uploadez undeva mai tarziu

Link către comentariu

Ciao

V7 aduce harti mai actuale (2009Q4) rutarea este mult imbunatatita in orase, dar in continuarea nu este disponibila cautarea dupa nr de casa, pe drumurile principale sant afisate limitele de viteza, dar localitatile mici lipsesc in continuare (pot fii localizate doar cu ajutorului codului postal, dar acoperirea este zero). Greseli sant cateva, am gasit prin Budapesta si pe autostrazi. Una peste alta este un pas maricel inainte.

Link către comentariu

salutare!

Acum, am un RNS 510 vers A, cu upgrade firmware 2720 la vers C , dar am urmatoarea problema.

As many already noticed, latest 27xx and 130x software from VW lack support for revision A units. It is possible to run a modified software on revision A units, but there are known problems:

- a Regensburg syndrome (navigation always starts in Germany and it takes some minutes to acquire a correct position)

Stie cineva daca se poate rezolva pb asta?

Pot sa pun pe el vers 2760 ?

Merci.

Modificat de forceturbo
Software nelicentiat.
Link către comentariu

Eu am cumparat acum o luna cu aproximativ 69 lei, aceasi produs. L-au scumpit.

Link către comentariu

• Aerofan changed the title to RNS 510 - Columbus - Update FW si harti
  • Bebeee pinned şi locked this topic
  • Bebeee unlocked şi locked this topic
  • Bebeee a deschis acest topic
  • Aerofan a închis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!