Jump to content

Jante Replica

ceetah
 Share

Postare recomandată

am eu pe bora de 1 an am 50 mii modelul s-line sunt fabricate italia pe 16 7j si sunt ff multumit si am luat un canal intro noapte de mi sa rupt bara atiruliu si janta nu a vut nimik nimik ! sunt ceva mai grele ca o janta originala cam 400 gr

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am eu pe bora de 1 an am 50 mii modelul s-line sunt fabricate italia pe 16 7j si sunt ff multumit si am luat un canal intro noapte de mi sa rupt bara atiruliu si janta nu a vut nimik nimik ! sunt ceva mai grele ca o janta originala cam 400 gr
Are un tip de aici din Piatra de vanzare...Ma interesez si iti dau un raspuns.Ma gandeam sa-mi iau si eu un set pe negru dar nush cum ar veni.Legat de calitate...el zice ca-s f bune si da si garantie.De modelul asta zici?Are si pe alb...
modelul care l-ai aratat este de q7 au et prea mare fata de audiurile mai mici,daca le vrei pot sa-ti le dau la un pret foarte bun,am mai multe modele preturi bomba,si originale si replici Modificat de crisadatyres
Link către comentariu

• 2 months later...
Mihai.Nechifor
Am vazut jante replica Audi A8 cu semnul VW la un magazin de langa Mall Vitan. Este putin mai in fata de intrarea in parcare (intrarea din spate), cum mergi spre Dristor, pe stanga. Nu am oprit sa ceri detalii dar stiu ca am cautat si eu mai demult astfel de jante si nu prea am gasit. De la distanta aratau foarte bine.

modelul asta le am eu pe 17" luate de la arad la promotie vara trecuta:500 euroi toate cu emble vw si prejoni. nu am nici o problema cu ele doar ca la unu dintre capacele care acopera prezonii s-a exfoliat putin pe margini cromul ala.in rest sunt super k si arata f bine

Link către comentariu

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Am un amic care are deja probleme cu niste jante pe 17" de la AutoSoft.

I s-a exfoliat lacul urat de tot si le are doar de 3 luni, noroc ca sunt in garantie.

sal

un lucru contrafacut niciodata nu poate inlocui originalul, asta e clar.

daca vb de calitate pret o sa vezi dupa un calcul simplu ca mai bine iti luai de la inceput un lucru mai scump dar bun, si asa aveai cu 50% mai putine fire de par alb sau cu 50% mai mult timp liber decat sa faci drumuri la garantie dupa jante, sau sa iti cumeri alt model in locul celui exfoliat/stricat.

dupa ce ca in romania a fost nevoie sa inventam nanosecunda sa facem toate lucrurile, mai stam sa pierdem timp si sa ne certam cu vanzatorul care ne-a vandut ceva ce am vrut noi defapt la bani putini, dar vrem mult, lucurile sunt clare, ori vrem ceva bun si cu gust, ori vrem ceva ieftin care ulterior devine nefolositor, si mai investim si prea mult timp.

asa ca folotiti marci cunoscute si sariti peste varianta "ling-long"

multam

Link către comentariu

• 1 year later...
sal

un lucru contrafacut niciodata nu poate inlocui originalul, asta e clar.

daca vb de calitate pret o sa vezi dupa un calcul simplu ca mai bine iti luai de la inceput un lucru mai scump dar bun, si asa aveai cu 50% mai putine fire de par alb sau cu 50% mai mult timp liber decat sa faci drumuri la garantie dupa jante, sau sa iti cumeri alt model in locul celui exfoliat/stricat.

dupa ce ca in romania a fost nevoie sa inventam nanosecunda sa facem toate lucrurile, mai stam sa pierdem timp si sa ne certam cu vanzatorul care ne-a vandut ceva ce am vrut noi defapt la bani putini, dar vrem mult, lucurile sunt clare, ori vrem ceva bun si cu gust, ori vrem ceva ieftin care ulterior devine nefolositor, si mai investim si prea mult timp.

asa ca folotiti marci cunoscute si sariti peste varianta "ling-long"

multam

Good point. Mai bine nu se putea. si eu sunt de acord cu tine.

Faza nasoala e ca la mine la VW Passat 4 buc de Monza originale 16'' de la Augsburg = 4400 lei :Computer: iar la Toyota tot de la Augsburg, tot de 16" = 9000 lei. Da, sunt originale, dar parca nu-si merita banii ... prea de tot ... Daca 16 prezoane = 2 mil ??? E chiar prea de tot ... Aici am vb de jante fara cauciucuri, da ? :)

A, era sa uit, un chicago de 18" ghici cat e ??? 120 mil !!! :) Merita ?

Link către comentariu

• 2 years later...

imi pare rau ca dezgrop un topic atat de vechi dar as vrea sa stiu unde as putea gasi si eu jantele replica Chicago pe 16? un link ceva? am cautat mult dar nu am mai gasit...

Modificat de LuciAlina2000
Link către comentariu

De be ebay le-am luat eu

post-19256-13473090297996_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!