Jump to content

Vopsire Completa

im.guzu
 Share

Postare recomandată

nu am vazut pe aici nici un topic dedicat vopsirii complete a masinii

ce as fi curios:

unde ar fi cea mai buna alegere pentru efectuarea unei astfel de operatiuni

ce combinatii de culori ati aborda

stiti pe cineva care se ocupa cu chestii mai custom (gen viniluri)

daca vreau o vopsea mata, cum o obtin?

am vazut nu de mult niste masini vopsite asa (negru mat)

parerea mea..aratau bestial

astept si parerile voastre

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mie mi`ar place ceva negru complet cu jante aurii. mi se pare foarte tare..

a.e.: din cate stiu eu negrul mat e foarte pretentios de intretinut

Modificat de seby kid
Link către comentariu

dar de ce nu va plac airbrushurile....mie mi se par mult mai interesante si mai frumoase ca orice altcva...

bineinteles un airbrush cu gust ...nu kitch

Modificat de m3dobrean
Link către comentariu

:lol:

E o conceptie gresita in Romanica noastra draga, dar daca iti vei revopsi masina complet vei avea probleme la vanzare.

Vor exista intrebari de genul: De ce a fost revopsita? A fost dauna totala? Mai lasi la pret?

Doar o parere.

Link către comentariu

mai

sincer sa fiu

deocamdtata nu vreau sa dau masina...vreau sa fac ceva care sa imi placa mie

si daca o sa fie candva sa o dau, o sa fie cineva pe care cunosc si care stie ce am facut si apreciaza asta

cine imi poate sugera o combinatie frumoasa de culori?

la cat s-ar ridica costul unei astfel de operatii?

Modificat de angel eye
Link către comentariu

rosu cu negru...dispus intr-un anumit stil....cum iti place tie...

ar fi multe variante:)

costul depinde de pretentiile tale...si presupun ca nu vrei sa fie facuta intr-un garaj aiurea, ci intr-o cabina cu toate conditiile.

eu ma ocup de aerografie dar sunt din Hateg-Hunedoara. in acest domeniu te-as putea ajuta...dar la vopsit nu ma bag

Link către comentariu

Eu mi-am vopsit complet Golful care l-am vandut (am si un topic la "Masina mea") am optat pentru un verde kawasaki si plafon negru. Operatia a iesit SUPER.

Legat de negru mat, nu prea te sfatuiesc pentru ca spalatoriile din romania nu spala inca asa cum ar trebui si vopseaua ta va deveni brusc lucioasa, nu mata.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

mia atras atentia si foarte tare interesul urmatoarea combinatie

desi este numai o maketa golful negru cu auriu chiar arata foarte fain..(parerea mea)

astept si parerea voastra

oare negru cu argintiu ar merge la fel de bine? (nu as vopsi toata masina)

sau poate ma apuc sa caut si eu machete :D

nu stiu cum ar iesi si sincer nu m-ash risca direct cu vopsea

cine ma poate ajuta sa imi zica si mie cum ash putea incerca cu niste folie neagra? (cum au unii taximetristi galbena, sa nu fie nevoiti sa vopaseasca masina)

o indrumare ceva? merita costul?

astept si parerile voastre (tare nerabdator :D )

Link către comentariu

m-am kinuit putin si am reusit sa scot si eu asta...

nu e f real..incepator, dar cred k arata fain (spoiler-ul e de pe w12 650) :icon_thumright:

apropo...

nu stiti..exista cineva pe forum care se ocupa cu piese custom din fibra de sticla?

m-ar interesa cate ceva.

astept un rasp..ms...

post-18962-1202607345_thumb.jpg

Modificat de angel eye
Link către comentariu

Am vazut si eu aseara in Regie un logan negru parca,mat si toata lumea il "mangaia".Foarte original.Interesant topic cu atat mai mult cat si pe mine ma intereseaza sa o revopsesc intr-o nuanta de culoare mai deschisa(e jale vara,nici aerul conditionat nu face fata :icon_thumright: ),mici zgarieturi pe ici pe colo,etc.Astept si eu niste informatii(costuri,acte de pe la MILITIE...).Va salut!!! :offtopic:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am vazut cu ceva timp in urma un Astra vopsit mat - culare inchisa - scria ca vopsit cu vopsea de avion (ceva de genu) si culoarea era apropiata avioanelor militare (nu kaki ci un gri inchis - negru). Desi suna a "chici" arata bine chiar :offtopic:

Nu stiu cum se face - ori e o vopsea speciala, ori nu se aplica lac si se aplica altceva sau un lac mat - trebuie sa ne spuna un vopsitor (a se citi cineva cu cunostinte in domeniul vopsitoriei).

Link către comentariu

mai e un m5 vechi cu vopsea negru mat,a cumparat xenoane de la mine si mi-a zis ca e vopsea militara de tanc sau ceva de genul.Era grunjoasa chiar vopseaua.Dar arata intr-un mare fel.

Link către comentariu

mai e un m5 vechi cu vopsea negru mat,a cumparat xenoane de la mine si mi-a zis ca e vopsea militara de tanc sau ceva de genul.Era grunjoasa chiar vopseaua.Dar arata intr-un mare fel.
Sal... ;) Ala era un seria 7 vechi cu motor de M5... vopsea de avion... tipul il cheama Dragos, imi este prieten. vezi ca culoarea aia nu e buna pentru gagici... (agata si zgarie :P )si totusi... revenind la vopsire...unde imi vopsesc fustita spate a spoilerului? vreau recomandare si pret!
Link către comentariu

mi-ar placea f mult si mie sa o vopsesc..chiar si in 2 culori..nu stiu de costuri implica dar cred ca destul de ridicate. asa ca pentru inceput o sa pun o folie mata (speciala ptr masina) neagra pe capota. e interesanta combinatia cu mat si lucios. ( vw golf+ negru)

Link către comentariu

sal daca te intereseaza sa vopsesti masina te pot duce eu la cineva care mi-a vopsito si mie...

Modificat de B-77-GUZ
Link către comentariu

am gasit folie sa imi pun pe masina

10 Euroi mp e scump??

Link către comentariu

e cam 3eur/mp varianta ieftina...si cam 8-9 varianta mai scumpa....dar si varianta mai ieftina e oke, te tine cam 2 ani. trebuie doar sa fie lipita de cineva care se pricepe. pot sa iti spun si de unde sa o cumperi daca vrei in cluj. ( stiu ptr ca o folosesc la decorat masini )

post-13329-1204318439_thumb.jpg

Modificat de pixi
Link către comentariu

http://vwforum.ro/index.php?showto...t=0&start=0

Folie! Dar trebuie sa o puna cineva care se pricepe.Folia a costat putin,montajul a costat dublu fata de folie.Dar eu cred ca merita deoarece vopseaua originala e protejata cel mai bine.Si nici un potential cumparator nu ar avea ce sa comenteze.

Link către comentariu

• 1 month later...

ma bate un gand de-mi sar dintii sa-mi vopsesc masina. Am o octavie 2 gri si am nshpe mii de minizgarieturi. In plus s-a matuit vopseaua etc. problema mare vreau sa o vopsesc. Daca tot o vopsesc pe toata ma gandesc sa o fac in 2 culori, respectiv griul ei original si un altul mai inchis. Nu vreau sa schimb radical culoarea pentru ca la asta inseamna vopsire completa cu dezechipare.

Asteptam propuneri de la colegii de pe forum cu mai multa experienta + ceva preturi recomandari ceva...

Am auzit o vorba de la un vopsitor batran " o vopsea calumea nu iese decat din greseala " si sincer asta e singurul lucru care ma da inapoi.

In alta ordine de idei... cica acum ca suntem integrati ca sa ma exprim asa nu mai avem voie sa comercializam si implicit sa folosim vopseluri pe baza de solvent ci pe baza de apa. Asta din cate am inteles inseamna nu neaparat costuri de achizitie a materialelor mai mare dar multe probleme legate de modul in care se foloseste. Ca cica trebuie mama lor de cabina si tata lor de vopsitor pentru ca vopseaua cu pricina se usuca mai greu are alta compozitie si densitate etc etc. Rog asadar un maestru sa ne explice si noua care e treaba...

Ps. Pe voi v-a intrebat cineva daca vreti sa va intergrati in europa? :D ca pe mine nu? si sincer nu prea vreau....

Link către comentariu

• 2 weeks later...

o intrebare

cam cat timp credeti voi ca r dura o reparatie pt ceva de genu , la reprezentanta vw

afectate..usile dreapta si aripa spate :(

post-18962-1208033508_thumb.jpg

Link către comentariu

Cand am fost la 4tuning days am dat de niste tipi care aveau cateva masini vopsite cameleon, superb. Am intrat in vorba cu ei si am aflat ca o astfel de vopsire, cu dezechipare si echipare, costa cam 3 000 euro. Pareau foarte seriosi oamenii si mai ales ca stiu ceea ce fac: http://vipbestcarservice.ro/

Link către comentariu

• 3 months later...

ziceti aici ce combinatie vi se pare cea mai tare?

redlb6.th.jpg purplefy5.th.jpg pinkaz3.th.jpg greennm6.th.jpg bluecg3.th.jpg aqualr8.th.jpg yellowwj4.th.jpg

astept si alte opinii

partea de sus am ales-o neagra pt k si geamurile se presupune k sunt cu folie

astept pareri...

Link către comentariu

incearca si cu portocaliu si vezi daca iti place

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!